Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Don Dusko said:
  Hide contents

image.thumb.png.971a3e5b3607c9bb7839c2ff86d5f6a6.png

Au jebote koje je ovo targetiranje...

Ta go..a nemaju trunke savesti i jedino sto razumeju jeste batina. Na zalost, na kraju ce doci to tabanja. 😢

Posted (edited)

Lišite Aleksandra Vučića poslovne sposobnosti: Advokat Miroje Jovanović podneo sudu inicijativu za pokretanje postupka protiv predsednika Srbije

Novosadski advokat Miroje Jovanović podneo je danas Prvom osnovnom sudu u Beogradu Inicijativu za pokretanje postupka lišenja poslovne sposobnosti predsednika Srbije Aleksandra Vučića, navodeći da taj dokument na 75 strana predstavlja „ozbiljno pravno i stručnim izvorima potkrepljeno obraćanje sudu“.

Jovanović je istakao u pisanoj izjavi da je ta institucionalna inicijativa u skladu sa zakonom i Ustavom, te da je zasnovana na „zabrinutosti za mentalno stanje predsednika“.

...
jovanović je pozvao sve stručnjake u oblasti mentalnog zdravlja – psihijatre, psihoterapeute, kliničke psihologe, etičare, kao i sve relevantne eksperte – da u roku od 15 dana dostave svoja nezavisna mišljenja Prvom osnovnom sudu u Beogradu.

Edited by Div
  • Like 5
  • Pumpaj! 1
Posted

Koliko se korupcija zapatila u Srbiji, da niko vise i ne pomislja da normalno konkurise na konkurs. 🙂

Caci ce da nas ciste i da nam naplacuju parking kazne. 🙂

Onaj je baz mogao da dobije neku ozbiljniju bolest od povisenog pritiska, bar koleru.

Posted
12 hours ago, mrd said:

Citam po netu kako se narod sprida sa Vucicem i Trumpom i razmisljam, da li sam ja normalan covek? Od svih drzava na svetu, ja sam izabrao dve sa kojim se svi zajebavaju.

Ta li sam ja promasen coveK?

Ovaj Srbin ne moze ni da umre posteno, a ovaj Amer ne moze da uvede jednu carinu, koja se pika za nesto.

Propao zivot krajem 20 i pocetkom 21-og veka. 🙂

Pa američki Srbi su izabrali tranpa, šta...:classic_biggrin:

Staviću kasnije jedan snimljen spejs gde jedan, pod imenom i prezimenom kaže, mi smo ga izabrali.

Posted
Just now, Helena said:

Pa američki Srbi su izabrali tranpa, šta...:classic_biggrin:

Staviću kasnije jedan snimljen spejs gde jedan, pod imenom i prezimenom kaže, mi smo ga izabrali.

Srpski srbi su birali Miloševića i AV,AV-a.

Znam ja ko bira fašizam, pre komunizma.

🤣🤣🤣😂

Posted
1 minute ago, Helena said:

Da, ali kako sam ih ja shvatila, protiv Vučića su, al za tranpa...Bajo moj ,by ukradeno od Beonegra :s_d:

Hvala ti na ovoj prepisci. To društvo se niti tera niti vozi. Evo ti par stavki koje su pratile Bidena:

1. Bombardovao je Srbiju

2. Ruski je špijun. 😂

Za trumpa se sve pozitivno kaže:

1. Uspešan biznismen😂

2. Napraviće Ameriku velikom🤣
3. Dobar ukus za žene 😂

Posted

Meni ta prica da je isao pod nekakvim laznim imenom je bas preterana. Mnogo je to rizicno bas mnogo.

Ja mislim da je on jeste imao neki dogovor da se umuva na konvenciju i slika sa Trumpom ali da je masinerija partije rekla ne moze zbog krsenja pravila, dzabe objasnjavanje da on nije platio ko ce u to da poveruje?

Tako da ga je neko bitan iz protokola nije pustio.

• Like 3
Posted
2 hours ago, DameTime said:

Obavestili ga iz Kremlja:

https://n1info.rs/vesti/kremlj-najavio-sastanak-vucica-i-putina-9-maja/

A taman je pripremio nalaze za Hracenka.

Jbg sam pao sam se razbio.

Ja sam dosadan ali njegova kontra EU je totalno pukla.

Setimo se kako je bio pun sebe kad je bila Marta u BG, kako je rekao da smo mi za EU ali ako nas pritiskate imamo mi i druge i najjavio dva vidjanja sa Trumpom u Mar-a-Lago cak je i pominjao da je mnogo bolje tu pricati sa Trumpom jer je to njegova kuca, i onda dodao da posle toga ide u Moskvu gde ce se videti sa Putinom i Sijem.

I da mu je uspelo da se slika sa Trumpom mogao bi opusteno u Moskvu, sad pak ima problem i to ozbiljan. A mrski blokaderi hoce vanredne izbore a joj kuku...

• Pumpaj! 1