TripleJ Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 9 minutes ago, Papanikolesku said: Možda je ružno reći, ali ja bih ljudima starijim od 65 godina zabranio mogućnost izlaska na izbore (uključujući i moje roditelje koji su protiv režima). Nije demokratski, nije ni ljudski, ali oni su svoje izbore napravili, a sad nek puste omladinu da sami kreiraju u kakvom sistemu i društvu žele da žive. Pa eto, ako vec imamo lose iskustvo gde su nase roditelje prvo za vreme Slobe jebavali njihovi matorci a danas nas jebu nasi matorci koji su 65+, onda predlazem da se jos danas zalozimo za to da mi kad budemo bili u tim godinama nemamo pravo i mogucnost izlaska na izbore da svojoj deci ne bi pravili sranje. 1 2
Clash Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Pored raznih nebuloza na kojim insistiraju u ovoj svojoj maloumnoj propagandi ne znam zasto toliko forsiraju ovo o najvecoj zastavi ikad. Je li to ima neko takmicenje u najvecim zastavama? Ima zvanicna statistika o duzini zastava? Ako imas najvecu zastavu imas najveci kurac ili sta? Zastava je komad tekstila u tri boje koji se moze sasiti da bude kolometar dugacka i sta onda? U Novom Pazaru mogu sasiti zastavu dugacku koliko hoces sa 3D aplikacijama grba. Mislim cemu to sluzi a jos i ne radi.
Papanikolesku Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 14 minutes ago, TripleJ said: Pa eto, ako vec imamo lose iskustvo gde su nase roditelje prvo za vreme Slobe jebavali njihovi matorci a danas nas jebu nasi matorci koji su 65+, onda predlazem da se jos danas zalozimo za to da mi kad budemo bili u tim godinama nemamo pravo i mogucnost izlaska na izbore da svojoj deci ne bi pravili sranje. Ne znam šta da ti kažem, nisam siguran da li si sarkastičan, ali to je moje viđenje na konto viđenog do sad, a i tog iskustva koje spominješ. Šta ja imam da krojim izbore deci u svojih 70 godina, do tad sam već svoje preživeo, pa je red na njih da biraju kako će i šta će. 1
Clash Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Inace, gledam ove rezimske medije i akcenat im je na mirnom skupu, nema incidenata, samo ljubav i cvece i prolece. Dakle toliko ih je bolelo to na studentskim protestima da su morali i to da iskopiraju. Ali jebigica brate, ljubav se ne moze iskopirati, pogotovo kad se plati. A kad se ljubav placa znamo sta je to. 4
Marko Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 9 minutes ago, Papanikolesku said: Možda je ružno reći, ali ja bih ljudima starijim od 65 godina zabranio mogućnost izlaska na izbore (uključujući i moje roditelje koji su protiv režima). Nije demokratski, nije ni ljudski, ali oni su svoje izbore napravili, a sad nek puste omladinu da sami kreiraju u kakvom sistemu i društvu žele da žive. Ja sam razmišljao o ovome više puta. Moj pokojni rođak sećam se, je imao oko 85 god a i dalje je posedovao vozačku dozvolu, pojma nemam koga je za to podmitio, koliko dugo je trajalo i druge detalje (Ne bi da ulazim u njegovu vožnju i navodim sve bisere od kojih su neki bili i opasni za život). Ali svakako je trebao da batali volan mnogo ranije. Tako neki kriterijum za godine starosti i glasanje bi trebalo, da se, šta znam, izradi pravičan i što objektivniji test mentalne vitalnosti. U vestima je bilo pre par god da u nekim zemljama razmatraju da se spusti glasačka dob na 16, što je iz drugih razloga isto glupost, kao i to da ljudi u dubokoj starosti glasaju lagano... 1
dali_man Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Sarovic pravi jos jednu antologijsku reportazu iz Bg-a.
TripleJ Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 6 minutes ago, dali_man said: Sarovic pravi jos jednu antologijsku reportazu iz Bg-a. daj link
mrd Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 37 minutes ago, Čvarkov said: Jad i čemer. 34 minutes ago, Don Dusko said: Cuje se BMK. To smo mi. Srećom, sada da vidi da to nije većina. Znači znamo ko glasa. Sika neopevana. Vidim da ih služe i sušijem. 😂🤣😂🤣😂🤣
Drug Crni Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 4 hours ago, Drug Crni said: Iz Sombora je otišlo oko 11 autobusa + nešto privatnih vozila.. Doduše, svaki je bus bio poluprazan. To sam zaboravio da napišem i tako jeste bilo. E, sad.. vrlo je moguće da su ih usput punili ljudima iz drugih, usputnih mesta. 1 hour ago, Čvarkov said: Jad i čemer. Meni je ovo više jad i ćumur, ali dobro, poenta je tu. 3
McLeod Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Prestao sam da pratim, je l' se obratio nenadlezni, koliko ima ljudi?
Volter Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 9 minutes ago, Drug Crni said: Doduše, svaki je bus bio poluprazan. To sam zaboravio da napišem i tako jeste bilo. E, sad.. vrlo je moguće da su ih usput punili ljudima iz drugih, usputnih mesta. Mislim da su oni imali problem da skupe ljude. Svako je imao zadatak da skupi određen broj ljudi, ko to ne uradi Nenadležni ga smatra nesposobnim i dobija po guzici. Recimo neko dobije zadatak da skupi 500 ljudi, a on skupi 250, al krene sa 10 autobusa umesto sa 5 da bi tako zamaskirao.
Klotzen Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Šarović ušao na miting u BG, napali su kamermana i prekinuo se penos. Videćemo hoće li nastaviti i šta se desilo.
Miki28 Lakers in 5 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Jasno je svakom da je gotov. Uz sve najave, pritiske jedva skupio ovo. Ćaci je sramotan. Decko usro si se sam sebo u zivot
Don Dusko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Je li to glavni Caci na govornici ? A zato je bila policija u Nisu. 15 aprila se vracaju u rad.
srlepajce Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Kakav dibidus 😂 https://www.011info.com/kamere Edited 9 hours ago by srlepajce 1 1
Klotzen Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Šarovića strpali u neki ćošak i nude me da napusti miting a ako neće onda mora da ostane tu gde jeste : Šarović neće da napusti miting. By the way pogledao sam malo režimske medije i snimke iz drona. Ovo je otprilike negde oko 40-50k ljudi pod uslovom da su i ulice koje nisu u kadru makar do nekle popunjene. Edited 9 hours ago by Klotzen
Recommended Posts