DameTime Posted March 18 Posted March 18 35 minutes ago, Eddard said: E ovako reaguje doktor od integriteta kad mu se pojavi političar da se slika sa pacijentom: Šalu nastranu, apsolutna odgovornost je na svim medicinskim radnicima koji su savili kičmu i dozvolili da zlotvor skuplja jeftine političke poene na tuđoj nesreći. Pogotovo kad se uzme u obzir kako se završilo prošlo slikanje, ne tako davno smo obeležili desetogodišnjicu tog zločina. 1
Čvarkov Posted March 18 Posted March 18 1 hour ago, Eddard said: E ovako reaguje doktor od integriteta kad mu se pojavi političar da se slika sa pacijentom: Hirurg Vladimir Dugalić javno se odrekao kolega koje su dozvolile predsedniku i velikom broju kamermana da uđu na intenzivnu negu gde leži makedonski mladić sa teškim opekotinama. 10 1
NMX Posted March 18 Posted March 18 Ma ko se to nama sprema za prelet Quote Dačić je rekao da je Rad100X nabavljen za glasovnu poruku, ni za kakve vazdušne ili zvučne talase, ali da ne bi bilo da neko kaže da može da dođe do zloupotreba, to sredstvo nikada nije ušlo u spisak naoružanja koje koristi MUP. „Nije korišćeno i neće da bude korišćeno, jer za to treba dati naredbu“, rekao je Dačić, dodavši da je to najjednostavnije sredstvo koje postoji. Dačić je istakao da to sredstvo omogućava da se svaka poruka jasno emituje i čuje, čak i iznad buke, ali da, osim komunikacione strane, može da ima i neki drugi efekat koji u Srbiji nije dozvoljen i da se zato ne koristi. On je dodao da ta sredstva niko nije ukrao, već da su sredstva na broju tamo gde su i bila. 2 1
Drug Crni Posted March 18 Posted March 18 1. Dugalić je dokazani stručnjak iz oblasti digestivne hirurgije 2. Zdravstveni radnici se nisu previše proslavili u ova četiri meseca protesta. Jesu digli glas, jesu se pojavili na nekim od protesta, ali obzirom na brojnost njihovi nastupi nisu bili dovoljno solidarni 3. I pored gore navedenog, smatram da ih ne treba sve kolektivno etiketirati, posebno ne na način kao što se to radi nakon jučerašnje posete nedostojanstvenika izgorelim pacijentima. Šta hoću da kažem? Lekari nisu depersonalizovani. Svaki lekarski izveštaj je sudsko-medicinski dokument. Svako kršenje prava pacijenta je kažnjivo. Na svakom takvom dokumentu stoji potpis lekara. Tačno se zna ko je dozvolio Nepomeniku da uđe u jedinicu nege. Ovde treba tražiti odgovorne lekare imenom i prezimenom. 9
Čvarkov Posted March 18 Posted March 18 Misliš da uopšte postoji dokument kojim se daje dozvola hulji da uđe na intenzivnu negu?
Drug Crni Posted March 18 Posted March 18 Ne mislim da je ovo juče stavljeno na papir, ali zna se dobro ko su načelnci odeljenja i klinike. Treba dati njihova imena i tražiti njihovu odgovornost. Ovo je njihova odgovornost. 12
shonke Posted March 18 Posted March 18 11 hours ago, Utopista said: Koliko vidim po društvenim mrežama, prihvaćen je on puno bolje nego ljudi koji se decenijama bore za normalno društvo. U tome i jeste naša tragedija... Ma naša tragedija je što ovo društvo od pre 35 godina više nije antifašistički i antinacionalistički nastrojeno i što su samo nazadne ideje većinski prihvaćene. I sve to NEĆE se promeniti ni za narednih nekoliko generacija. 5
Marvin Posted March 18 Posted March 18 I ja se slažem da treba targetirati imenom i prezimenom (ne)ljude koji su dozvolili ugrožavanje pacijenata iz MKD. To je možda način da se sutra neko zapita ima li kičmu ako je potencijalna posledica ćorka ili makar gubitak prava na (dobro plaćeni) rad.
JohnnyDragon Posted March 18 Posted March 18 (edited) 33 minutes ago, Helena said: Ovaj Gajić je radio na RTS-u? Sto se tiče Laure, mož' da se slikamo, jer kao što stoji u tekstu, srpsko tuzilastvo ne želi da suradjuje več godinama, pa se može ocekivati i daljna nesuradnja. A sada što se tiče Sarovica i kako nekome smeta što je nacionalist, e pa mili moji, lik je išao i usao gde nije ni Zaklina, i rizikovao svoju bezbednost ovih meseci svaki dan. A jel to neko osim Jesica uradio, nssto slično? Nije.i neće. I zato ih ljudi i ne žele. Vrlo jednostavno, ne trebas biti Ajnstajn da to skuzis a ne? Ljudi se ovde bave nekim delegiranjem ko je ok a ko ne salonski, i kao da je sve idealno. Nije.I nikada neće ni biti ,jer je to sastavni dio igre. Edited March 18 by JohnnyDragon 2
Helena Posted March 19 Posted March 19 Nisam sigurna da sam te razumela, ovde nisam pominjala nikoga. Ali je važno istaći da je ona direktno i bez uvijanja optužila srpsko pravosuđe. Ako neko nije razumeo zahteve studenata, jedan plusić još. I sad, kako ova izjava, izrečena vrlo razumno i razumljivo, da dođe do ljudi kad je RTS takav kakav je?
crepiillupo Posted March 19 Posted March 19 Za sve koji nisu ovo videli... *** Klinike za psihijatriju imaju zasebna odeljenja, kao što i udžbenici iz psihijatrije imaju zasebna poglavlja, nazvana: Poremećaji ličnosti. To nisu takozvane "klasične" psihijatrijske bolesti tipa šizofrenije, ali spadaju u njihov domen ekspertize svakako. Problem sa poremećajima ličnosti je što predstavljaju neku vrstu sive zone, jer je nekad teško povući jasnu granicu između psihološke devijacije i čistog bezobrazluka, nevaspitanja, lošeg karaktera kao takvog. Po istoj osnovi je teško koncipirati lečenje takvih pacijenata, jer malo toga tu može da se tretira lekovima, a veći deo može samo da se kontroliše mukotrpnom, intenzivnom, neizvesnog ishoda psihoterapijom. Ili vaspitnim metodama. E, u tu grupu pacijenata spada naš predsednik. Papir sa zvaničnom dijagnozom nema samo zato što nije pregledan. A zvanična dijagnoza bi bio mešoviti poremećaj ličnosti sa elementima grandioznog poremećaja ličnosti, histrioničnog poremećaja i još par primesa. Uz masu devijantnog ponašanja proisteklog iz čistog kvarnog karaktera i "sredinskih okolnosti" (čitaj: mafijaškog akcijanja). Deo karakteristika njegovog carevanja se objašnjava kriminogenim metodama, a deo je projekcija narečenog poremećaja ličnosti. Ta i takva persona je u subotu naredila primenu..Nečega..na sopstvenom narodu. U poslednjem minutu pomen-tišine, što daje dodatan ton bolesnog celom događaju. Sa svim znanjem sa FTN-a i medicine, ne planiram uopšte pametovati o tome kako se zove To primenjeno. Stajala sam pedesetak metara od epicentra događaja. Direktan talasni udar nisam doživela. Ono čemu jesam svedočila je intenzivan zvuk nalik mlaznjaku ili turiranju motora ili tako nešto, usled čega sam isprva pomislila da se ponovo neka budala zaletela vozilom u masu. Okupljena masa ljudi se "pocepala" na dva dela, što mi sugeriše da je ispucana neka usmerena sila, talas, šta god, što dalje implicira kontrolisano i navigirano dejstvo. Ljudi su, srećom, padali u stranu, istina masovno jedni preko drugih, ali je izostao stampedo niz ulicu, koji bi bio pogubniji. U dežurstvo na posao sam došla u nedelju ujutro, posle par sati spavanja, nakon povratka iz Beograda. Odmah ujutro sam videla javno saopštenje beogradskog urgentnog, u kom se tvrdi da nijednog pacijenta sa simptomima izazvanim narečenim događajima nisu zbrinuli. Ne znam za njih, ali mi smo tokom mog dežurstva pregledali preko sto takvih pacijenata. U opštem metežu informacija i dezinformacija, medicinari su se našli na udaru raznih prozivki i optužbi, i osnovanih i ne. Istina za moje radno mesto je da smo pocrkali od posla, da smo isprva bili kao guske u magli, jer nismo imali pojma sa čim imamo posla. Da su ljudi prijavljivali izrazito polimorfnu (raznoliku) simptomatologiju, usled čega nam je trebalo da pregledamo dvadesetak pacijenata da uočimo neki obrazac tegoba i da se nekako u hodu mi sami organizujemo i koncipiramo preglede i lečenja. Angažovano je više različitih specijalnosti, jer su se pacijenti i njihove tegobe uglavnom sortirale u nekoliko grupa. Deo pacijenata je prosto traumatološki zbrinjavan, jer su zadobili povrede pri padovima nakon "udara". Deo pacijenata je zbrinjavan od strane psihijatara, jer su svi bili izrazito uznemireni, sa jasnim znacima akutne stresogene reakcije. Deo pacijenata je ispoljio ORL simptomatologiju, po tipu akustične traume (zujanje u ušima, bol u ušima, oslabljen sluh). Više pacijenata je zbrinuto od strane dermatologa, jer su imali kožne reakcije, nalik opekotinama prvog stepena, eritemu ili tako nešto. Najbrojnija grupacija su bili pacijenti najteži za zbrinuti jer su simptomi bili nespecifične neurološke tegobe (trnjenja, slabosti, glavobolje, "duboke vibracije mišića" - rečima pacijenata, smetnje vida, dezorijentisanost, zbunjenost i slično). Nemali broj pacijenata je ispoljio kardiološke smetnje (povišen / snižen pritisak, povišena srčana frekvencija). Ono što je netačno je da je iko odbijen za pregled. Ono što je takođe netačno je da je iko diskriminisan po osnovi bivanja na protestu u Beogradu. Na koncu priče, najveći deo kolega sa kojima sam radila je i sam bio na tom protestu. Pričam isključivo za našu ustanovu. Sve izveštaje smo pisali što preciznije, trudeći se da nadalje figurišu kao solidan sudsko-medicinski dokument, premda nemam pojma koji su stvarni pravni dometi potencijalne kolektivne tužbe za izvedeni čin. Šta je tačno upotrebljeno, u koje tačno strateške svrhe i sa kojom umobolnom idejom - ne znam, ali povučeni potez fakat predstavlja direktno ugrožavanje života, zdravlja i elementarnih ljudskih prava ljudi na protestu i najiskrenije se nadam da će kompetentni i nadležni za dalje procesiranje navedenog događaja ovo podići na nivo optužbe pred nekom institucijom daleko moćnijom od naših ovdašnjih pravnih institucija. Gorepomenuta Ta i takva persona, vlasnik mešovitog poremećaja ličnosti, je danas u civilu, praćena buljukom novinara, jednako u civilu, ušetala u bolesničku sobu, golim rukama petljala po pacijentu sa teškim opekotinama, a sve u svrhe zadovoljavanja svoje nasušne potrebe (fiks doze) za političkom propagandom, medijskom pažnjom, pseudoherojskom ulogom i hranom sopstvenom egomanijaštvu i samozaljubljenosti. Pacijenti sa opsežnim opekotinama su izrazito kompleksan medicinski problem i izrazito rizična grupa pacijenata sa kojima se postupa u strogo kontrolisanim bolničkim uslovima. Izlaganje takvih pacijenata kontaminiranim uslovima i manevrima je ponovo direktno ugrožavanje života i zdravlja tih ljudi. Činjenica da se to dešava pacijentima, koje smo u znak solidarnosti sa Makedonijom, primili na lečenje, celu stvar čini još ogavnijom. Makedonci sa punim pravom besne, a normalni deo naše populacije se masovno izvinjava. Opet ne znam koji su stvarni pravni dometi toga, ali ja da sam porodica tih ljudi, ja bih pisala tužbu kao kuću narečenoj spodobi. I svim prisutnim novinarima. Sad, da se razumemo: poremećaji ličnosti su priličan medicinski i socijalni problem, ali su kardinalna ugroza za sve, ako se nađu na poziciji od uticaja i moći. Sa čim mi ovde imamo problem deceniju i po. Ništa manji problem vidim u svima onima koji su to omogućili. Ne može jedna ličnost, koliko god poremećena bila, sama sebe dovesti i držati na toj poziciji. Shodno tome, sve one koji su makar i najmanjim delom, koje su mogli da ne počine, doprineli ovakvom stanju stvari, smatram direktnim saučesnicima. Sada već saučesnicima u seriji ubistava iz nemarnog ponašanja / korupcije / bahatosti, pokušaja ubistava, ugrožavanja života i zdravlja, javnog dobra, reda i mira i mase drugih (pravno gledano smotano formulisanih s moje strane) dela. U toj grupi saučesnika posebno mahanje i sve želje, čestitke i pozdrave po spisku šaljem personama, koje su na papiru moje kolege, a do te mere nemaju kičmu, muda i obraz da su današnji turistički obilazak makedonskih pacijenata dozvolili. Ako vam saznam imena i ako vas ikad sretnem uživo, dobićete kolegijalno pljuvanje u facu s moje strane. S poštovanjem, dr Nataša Subotin. 10 6 1 2
goldberg bcd Posted March 19 Posted March 19 (edited) On 3/18/2025 at 12:14 AM, Utopista said: E pa pitam jer mi nije jasno da sada mnogi podržavaju Šarovića koji je napustio tog istog Šešelja jer je taj odvratni gmaz iz pakla, po Šaroviću izdao takvu radikalsku politiku kada se vratio iz Haga. Razumem da smo svi negde očajni, ali ne razumem stvarno da neko normalan može reći bilo šta afirmativno za takvog lika. Ako biram izmedju rezultata izbora na kojima SNS i Vucic iznova i iznova dobijaju apsolutnu vlast (jer su u pitanju "izbori", a ne izbori) i rezultata izbora na kojima bi NDSS imao 17%, a pokret u kojem je Sarovic 10%, biram drugu opciju i pitam gde treba da se potpisem. Jer, u pitanju je borba za slobodu izbora, a to ne se moze ako zelimo da samo nase ideje pobedjuju. Ja bih se vise pitao zasto se mi vec skoro ceo vek palimo na totalitarizam i stalno bi da obezbedjujemo da samo nasi politicki istomisljenici budu u poziciji da vrse vlast? Mogli smo lepo da ostanemo pod SKJ, zapravo to smo i hteli, pa kada smo videli da ne moze, onda hajde da SPS bude ta partija koja ce da vecno vlada, pa je onda Tadic glumio i predsednika i premijera i mislio da moze tako stalno, pa je onda dosao SNS. Valjda smo do sada naucili i da bi mnogi koji su ideoloski potpuno suprotni od tog Sarovica rado jahali na vlasti do smrti kada bi mogli. Vucic to moze jer to zeli i jer je idealan za to - shvatio je da narodu treba dati i "buducnost koja ne moze da ceka" i "branimo srpske interese" u jednom. Kao sto su i Grci zeleli istovremeno da ostanu u Eurozoni i da odbiju mere stednje i stezanja kaisa, samo tamo SYRIZA nije mogla da se ponasa kao SNS ovde. 17 hours ago, JPM said: U ovom trenutku da, ali ne sme se zaboraviti ko je on. Da je na poziciji Vučića, pitanje je da li ne bi bio još gori, to su sve Šešeljeva deca. Zasto da bude na poziciji Vucica? Pa dokle vise? Sta smo mi, retardirani na nivou dece od 10 godina pa nam treba otac da brine o nama, tuce se za nas i donosi sve odluke za nas? Svi treba da shvate jednom za svagda: Ne treba niko u zemlji da dobija 50%+ glasova vise ikada, pa bio on Sarovic, Vucic, Bosko Obradovic, Ponos, Djilas, Tadic, Savo Manojlovic, Grbovic, Dinkic, Kostunica, Milos Jovanovic ili Radomir Lazovic. Pre svega, treba nam neko ko nije lud i sklon megalomaniji na mestu predsednika. Dakle, neko tih i nenametljiv ko ce samo da bude figura i nista vise. Dakle, ne Tadic, nikako Sarovic, ne Djilas, ni u ludilu vise Vucic, nego neki Lutovac. Idealan za predsednika, ako ne on, eto Ponos koji isto nema neku harizmu. Dalje, premijer treba da bude neko ko ce da se bira u skupstini putem kompromisa. Sarovic tu moze da radi ono sto su radili u SRS, da bude vecna opozicija i prikuplja nezadovoljne. Ali, ako treba NDSS ili neko tako slican da bude u vlasti, onda jbg, vlast ce biti malo vise desnicarska i malo manje ona koja nam odgovara ideoloski. To je u redu, tako je bilo i do 2012. Neko kao Sarovic ce svakako imati svojih 10% ako bude odlucio da se bavi politikom. I neka, na slobodnim izborima takva politika svakako ima svoje birace. Nemacka ima svoje desnicare, UK svoje, Francuska svoje, Italija svoje, Spanija svoje, Danska svoje, svaka drzava svoje, samo mi treba da glumimo ludilo i budemo sta? Pa Belorusija, tamo nema desnicarske opozicije vrhovnom gospodaru, on radi sta hoce. Eno, vec u Poljskoj ima desnicara koji su protiv PiS koji su socijalno ultrakonzervativni, ali su ekonomski desnicari (PiS je ekonomski levica). U Slovackoj isto, imate Smer, a imate i desnu opoziciju (vise desnicarskih partija). Taj Sarovic nije glup, on se za svoje mesto pod Suncem izborio, samo ceka da padne SNS. To je sustina bavljena politikom, aktivnost i demagogija (pricati ono sto ljudi zele da cuju), a ne izigravanje opozicije dok 10 godina pod rezimom prolazi i ne radi se nista. Sto Radomir Lazovic ne pravi takve emisije ili Grbovic? Dakle, taj Sarovic ce svojih 8% ili 12% da zasluzi, uzece lepo od izdajnika Mice Zavetnice, od Nestorovica koji se iskompromitovao, od Dveri koji su se ugasile, od NS koja je postala prilepak SNS. Nece uzeti samo od koalicije NADA jer su i ovi udarili u antiSNS kampanju. Edited March 19 by bergkamp bcd 2
berti Posted March 19 Posted March 19 Đinđić je sklapao dogovor sa Legijom zarad viših ciljeva. Da je Arkan tada bio živ, sigurno bi se i sa njim dogovarao. Jeste posle od tih sotona i nastradao, ali to je druga prica ciji je sastavni deo Koštunica. Đjinđic se prakticno zrtvovao tada, znao je odlicno sta moze da se desi. Ko je sada spreman na zrtvu? Dobrica Veselinovic? Pa sto nije uzeo kameru i krenuo. Njega niko i ne zna, mogao je da se muva tamo. Šarovic je prakticno celoj Srbiji pokazao da su svi skupovi mrcine jedna velika farma, elita, zadruga... Da su tu starlete prostitutke, teretanska ekipa mozga bez, tupadzije, neobrazovani likovi... Ko zna koliko tzv neporedeljenih je gledalo i malko promenilo stavove. Da je samo.sto takvih, pa ke vajda. A više ih je. Sada da se kao bojimo da takav dođe na vlast. To je smešno. I ako se kandiduje, moze da eventualno pređe cenzus i toliko.
goldberg bcd Posted March 19 Posted March 19 Mislim da treba i da se raskrinka taj mit o politicarima koji su tu jer mnogo vole narod, zemlju i imaju neke ideale. Oni su trgovci koji prodaju robu za glasove, a glasovi im daju moc, uticaj i novac (srazmerno kolicini vlasti koje se dokopaju). Mnogi pisu "Sarovic to radi zbog politickih ciljeva". Ajde?! Veci problem od Sarovica koji misle da on to radi jer ne moze da spava od nepravde u zemlji. Jos veci problem su politicari koji imaju drugaciju ideologiju (dakle ne velikosrpski nacionalizam i nacional-populizam), a super im je da pokupe tih 15-20-25% glasaca koji nisu nacionalisti i protiv su Vucica i time vecno budu opozicija jer ako je 2008. i 2012. oko pola birackog tela glasalo za Nikolica, a pola za Tadica (i ako je sada isti odnos), neka zaborave na tih 50% za Tadica, mnogo njih sada glasa za SNS. Ako saberemo broj glasaca koji su glasali za SRS 2016., Dveri i DSS 2016., pa sve do Mi - GIN + NADA + NO + NS 2023. dobijamo tih oko 15% birackog tela koji ne voli Vucica, ali ne vole ni EU/NATO/zapad, vole Rusiju i tome slicno. Mislim, tako je bilo i 2000., neke mudre glave su odlucile da prave siroku koaliciju na celu sa Kostunicom kao kandidatom i pobedjen je jedan diktator. Na izborima 2003. SRS osvaja 28% glasova, DSS 18%, SPS 8%, SPO-NS 8%, DS + G17+ zajedno 25%. Dakle, SRS + SPS + DSS + SPO + NS = 62%. Znam da se nekima to ne svidja, ali i nakon pada SNS vlade ce da se formiraju trulim kompromisima i raspadima stranaka koje budu vrsile vlast (kao sto su propadale DSS, pa DS, pa G17+, ranije SPO).
McLeod Posted March 19 Posted March 19 Irena Joveva je ponovo bila gosca N1 kod Danice Vucenic jutros, ko je propustio neka vrati. Ovo je moderna politicarka sa integritetom koja prica otvoreno i kao normalna osoba bez agende i zadrske. I bukvalno prvi put kad je vidis, bez da znas ista o njoj, verujes joj. 4
SteveFrancis#3 Posted March 19 Posted March 19 Mhm. Deluje potpuno genuine, nemoguce ju je slusati duze od minut, a da te ne kupi. Ili je prakticno prvi primer takve politicarke za 21. vek ili je najbolja glumica ikada, kojoj sve dobitnice oskara u historiji povijesti ne mogu obrisati cipele. 4
Eddard Posted March 19 Posted March 19 9 hours ago, crepiillupo said: Za sve koji nisu ovo videli... dr Nataša Subotin. Gde je ovo objavljeno, da se zahvalim koleginici s kičmom?
Utopista Posted March 19 Posted March 19 (edited) Opet vi Šarović hrabar, Šarović desničar... Jel' vi čitate napisano ili samo verglate ono što ste zamislili u svojoj glavi? Jel' trebam opet da pišem da je taj Šarović bio deo zločinačke organizacije koja je trebala biti zabranjena? Jel' trebam nabrojati ponovo šta su sve radili? Jel' trebam napomenuti još jednom da on kritikuje Šešelja i Vučića baš zato što su po njemu omekšali i izadali tu smradikalsku zločinačku ideologiju? Naravno da trebaju postojati desničari, ali ne ovi krvavih ruku! Pa kažete opet što ovaj ili onaj ne uzme kameru pa ode medju orke? Pa možda jer bi bili linčovani za razliku od ovog za kojeg očigledno svi sns batinaši imaju naredbu da ga ne diraju. Ja stvarno ne verujem šta je sa ljudima - taj Šarović je deo nečeg najgoreg i najzločinačkijeg što je naša politika iznedrila od početka višestranačja. Mogu u oko da se kladim da je i on bio srećan kada je Djindjić ubijen. Majke mi ima da kopiram negde tekst sa svim njihovim zlodelima, i da svaki put kada ga spomenete afirmativno to samo lepim ispod, jer da trošim vreme i kucam svaki put toliko jasne stvari izgeda kod nekih ne vredi i samo je trošenje energije i živaca... Edited March 19 by Utopista 4 1
MrTripleDouble Posted March 19 Posted March 19 6 minutes ago, Eddard said: Gde je ovo objavljeno, da se zahvalim koleginici s kičmom? njen FB 1
MeanMachine Posted March 19 Posted March 19 40 minutes ago, Utopista said: Opet vi Šarović hrabar, Šarović desničar... Jel' vi čitate napisano ili samo verglate ono što ste zamislili u svojoj glavi? Jel' trebam opet da pišem da je taj Šarović bio deo zločinačke organizacije koja je trebala biti zabranjena? Jel' trebam nabrojati ponovo šta su sve radili? Jel' trebam napomenuti još jednom da on kritikuje Šešelja i Vučića baš zato što su po njemu omekšali i izadali tu smradikalsku zločinačku ideologiju? Naravno da trebaju postojati desničari, ali ne ovi krvavih ruku! Pa kažete opet što ovaj ili onaj ne uzme kameru pa ode medju orke? Pa možda jer bi bili linčovani za razliku od ovog za kojeg očigledno svi sns batinaši imaju naredbu da ga ne diraju. Ja stvarno ne verujem šta je sa ljudima - taj Šarović je deo nečeg najgoreg i najzločinačkijeg što je naša politika iznedrila od početka višestranačja. Mogu u oko da se kladim da je i on bio srećan kada je Djindjić ubijen. Majke mi ima da kopiram negde tekst sa svim njihovim zlodelima, i da svaki put kada ga spomenete afirmativno to samo lepim ispod, jer da trošim vreme i kucam svaki put toliko jasne stvari izgeda kod nekih ne vredi i samo je trošenje energije i živaca... I Samardžić je bio veliko četnik nekad. I Biljana a bogme i Chada je koketirao sa četništvom. Ja nisam pratio koja je sada politika Šarovića čisto sumnjam da je i dalje u fazonu kkv dok Šešelj jeste a verovatno i Vučić. Uglavnom dok Šarović im trese kavez meni je okej. Naravno politički me lik ne zanima i da je dosta omekšao stavove. 2
Recommended Posts