shonke Posted Thursday at 06:07 PM Posted Thursday at 06:07 PM 7 hours ago, McLeod said: Ali pazi sad ovo, da si u pravu, koliko bi to zapravo bilo porazno za drustvo i impliciralo bi da ovde vecinom zive potpuni idioti. Ovaaaj... 1 1 5
uncletima Posted Thursday at 06:10 PM Posted Thursday at 06:10 PM Neka, deca, neka tabanaju, zdravo je to, a mi cemo da se raspitujemo da li neko ima kartu viska za vecerasnju utakmicu?! Niko od sezonaca da povuce da se umesto u halu napravi protest ispred iste... Neka, dece, zdravo je to! 3
dali_man Posted Thursday at 06:16 PM Posted Thursday at 06:16 PM 12 minutes ago, Drug Crni said: Da,prilično je jasno da studentima (kao da) fali izlazna strategija,a opoziciji ulazna strategija. Sa iskrenom žalošću moram da se pomirim sa činjenicom da opozicija neće ništa značajno ni uraditi..a kako i da uradi kad se od nje svi ograđuju i beže kao da ima lepru? Doduše,ovaj Ješićev pokret Solidarnost možda ima veći potencijal,ali pitanje je da li i uticaj? Nadam se da studenti imaju plan, pošto mi se čini da su se i sami pomirili sa gubitkom godine (tako mi i moj bratanac brucoš deluje),pa će imati i vremena na pretek. Najrealniji i najostvariviji scenario je,po meni,scenario potpunog zastoja svih najbitnijij javnih službi u republici,na čelu sa EPS i kopovima Kolubare. Ne vidim šta osim takve vrste pritiska može da uspe Na stranu sto su sami krivi za ovo, jedan mali off: Pre par godina je u Nisu postojalo udruzenje niskih stanara, prvobitno osnovano kako bi se borili za smanjenje cena grejanja. Cim su postali iole relevantan politicki faktor u Nisu, ubaceni DBovac ih je razjebo u paramparcad. Mi naravno mozemo samo da nagadjamo, ali postoji velika verovatnoca da su mnoge opozicione stranke i njihovi lideri pod kontrolom DB, i da Vucic jedva ceka da preko njih infiltrira "centralu" u studentski pokret. Pogotovo sto i medju studentima ima od anarhista do monarhista, pa ne bi mogli bas da biraju kojoj opoziciji ce da veruju. 2
Smrtokapa Posted Thursday at 06:18 PM Posted Thursday at 06:18 PM 20 minutes ago, DJ_Vasa said: Malo mi je nejasan. Ako govori u prvom licu množine Parafrazirao sam, "mi" smo u ovom slučaju svi protivnici vlasti. 20 minutes ago, DJ_Vasa said: Mi smo glasači opozicije, a opozicija je po definiciji grupa stranaka ili političkih predstavnika u parlamentu koja ne učestvuje u radu vlade. Obični građani mogu samo da zaokruže neku stranku ili ličnost na izbornom listiću, da učestvuju u političkim akcijama ili da se učlane u stranku. Pošto su prve dve opcije najčešće, opet se vraćamo na drugu adresu. Ne možemo mi kao obični građani da teramo nekog Peru ili Miku iz stranke X ili Y da nešto radi ukoliko taj to ne želi. Možda je rešenje da svi odaberemo opciju tri i da idemo da bičujemo Đilasa i ekipu dok se ne opamete. Ali je inače jedan od problema to što si ti u velikoj manjini kada je u pitanju ta želja da opozicija radi nešto više. Većina protivnika režima i dalje traži od ove opozicije da radi još manje.
freethrow Posted Thursday at 06:30 PM Posted Thursday at 06:30 PM Ništa, neka vox92 uradi anketu na prvoj strani, izlistajte sve opozicione stranke od ZLF do Nestorovića i vanzemaljaca, čekboksovi i glasanje u trajanju od 48h. U stranku koja bude imala najviše glasova moraju da se učlane svi forumaši, da prilože ime, prezime i JMBG moderatorima politike i da se pojave na sledećem sastanku opštinskog odbora. 2 2
uncletima Posted Thursday at 06:31 PM Posted Thursday at 06:31 PM Nista bolovanja i slobodni dani. Umesto svojim automobilom, svi na javni prevoz. Pa, kad nema dovoljno kapaciteta, opravdanje od istog zasto kasnim na posao.
shonke Posted Thursday at 06:44 PM Posted Thursday at 06:44 PM 3 hours ago, Pletilja said: Danas sam, u postanskom sanducetu, nasla poziv da se, u svojstvu osumnjicenog, pojavim u Osnovnom javnom tuzilastvu tog i tog dana a u vezi onog polivanja opstinske zgrade koje se dogodilo pre 3 meseca, clan 212 KZ. 1. Poziv mi nije urucen, nisam bila u prilici da ista potpisem jer i nisam bila kod kuce u vreme kad nam isporucuju postu. Da li moram da se odazovem pozivu? 2. Da li moram da "ponesem" sa sobom i advokata? Nemam nameru da objasnjavam zasto i kako, da se ne daj boze, pravdam, neka drzava radi svoj posao, to sam znala i kad sam izasla iz kuce da uradim to sto sam uradila. Toliko, necu koristiti pravnu pomoc koju mi je ponudila DS, necu ni novac koji mi nude da plate kaznu, lepo cu u zatvor kao sav normalan svet. A posle cu da napisem udzbenik za babe i dede, "Kako sam se borila protiv idiota".😂 P.S. Medju prijateljima imam i advokata i sudiju koji su besni na mene sto necu njihove savete i pomoc, sama sam stala pred opstinu, sama cu i da robijam. Ne. Niste u pravu, povedite advokata i pokažite kakvi su licemeri i neznalice u pitanju. Hrabri ste ali niste pravnik i nema potrebe da glavom idete na beton ako već imate pravnu pomoć da vas provede kroz pravne zavrzlame koje mogu da vam zaista zagorčaju život. Odlazak u zatvor nije za normalne ljude. 16
Utopista Posted Thursday at 07:35 PM Posted Thursday at 07:35 PM (edited) 1 hour ago, uncletima said: Neka, deca, neka tabanaju, zdravo je to, a mi cemo da se raspitujemo da li neko ima kartu viska za vecerasnju utakmicu?! Niko od sezonaca da povuce da se umesto u halu napravi protest ispred iste... Neka, dece, zdravo je to! Nema trenutno većih 'lojalista' od navijača Zvezde. Ni sigurnije kuće za Vučića od utakmica iste. To je većinski odavno prodalo obraz radi titula i ne misli da prestane... Čast retkim izuzecima koji u 99% slučajeva više ni ne idu na utakmice da tamo slušaju Kućuše, 'fak ju referi' i slično, a studente naravno ni ne spominju više - prevarili se jednom dva puta i to je to od njih.. Žao mi je što je tako jer je to klub za koji sam i sam navijao decenijama. I hoću da verujem da je na ovom forumu većinski onaj bolji deo navijača Zvezde, mada ne mogu da shvatim da neko danas može podržavati taj klub koji je postao esencija SNS kartela i bolesnog vodje istog... Edited Thursday at 07:52 PM by Utopista 5
DJ_Vasa Posted Thursday at 07:53 PM Posted Thursday at 07:53 PM 1 hour ago, Smrtokapa said: Možda je rešenje da svi odaberemo opciju tri i da idemo da bičujemo Đilasa i ekipu dok se ne opamete. Ali je inače jedan od problema to što si ti u velikoj manjini kada je u pitanju ta želja da opozicija radi nešto više. Većina protivnika režima i dalje traži od ove opozicije da radi još manje. Nebitno je da li sam u manjini ili većini, već šta je najlogičnije rešenje. Evo kojom se logikom vodim: 1. SNS ne valja i vlast treba da preuzme neko drugi. 2. Jedini 'neko drugi' su po definiciji opozicione stranke, eventualno neke grupe građana. 3. 'Neko drugi' iz prethodne stavke nema veliku podršku. Postavlja se sledeće pitanje: ako SNS treba smeniti, ko će to uraditi? Verujem da je izvršilac posla naveden u stavci br. 2, a taj izvršilac posla mora da dobije podršku da bi smenio SNS. Ukratko, ako je i opozicija sama svesna da nema mnogo potencijalnih birača, šta čeka? Ako čekaju tri meseca kampanje na slobodnom PTC-u, mogu da slobodno čekaju i Deda Mraza. Ima li ta većina neki drugi predlog? Ukoliko ima, voleo bih da ga iznese jer ja zaista ne vidim drugo rešenje. 1
freethrow Posted Thursday at 08:01 PM Posted Thursday at 08:01 PM Mislim da ne postoji ni jedna iole opoziciona stranka, ogranizacija tipa Proglas ili viđenija NVO koja nije rekla da je rešenje prelazna vlada Milomir Minić style.
uncletima Posted Thursday at 08:09 PM Posted Thursday at 08:09 PM 27 minutes ago, Utopista said: Nema trenutno većih 'lojalista' od navijača... Ne, ne, dragi moj. Ovi, nasi su mi naleteli na centarsut. Njine treba neko drugi da opominje! Nema tu vise F4 i jos koliko karata je za isti ostalo. Ako ti je to jedina vodilja u ovom trenutku, izjasni se kao takav, pa da te kao covek strpam u IL! 1
shonke Posted Thursday at 08:23 PM Posted Thursday at 08:23 PM 29 minutes ago, Don Dusko said: Daće Bog da svaki od ovih što je pevao i držao ovu zastavu tj delove zastave strane agresorske države ode da isto ovako peva sa puškom u ruci tamo negde po ratištu Ukraijine i da se odande ni ne vrati nikad. 3
fancy Posted Thursday at 08:24 PM Posted Thursday at 08:24 PM 25 minutes ago, Don Dusko said: Dogodine u VTB UL 💪💪💪 2
uncletima Posted Thursday at 08:27 PM Posted Thursday at 08:27 PM (edited) + Kurcobolja kod sportista: Ja imam svoje Tesle i bazene, otpevam himnu i za ostalo me BAS zabole. Odstampam ja duks, da su "Studenti u pravu" - ako ti nije dosta, jebi ga, zurim na sledeci: dodaj po potrebi... Nikola se iza zdrebaca krije... A, kosarkaski otac nacije, iza koga i zasto? Zasto niko od njih ne kaze: Alo, bre, somino, DOSTA! Edited Thursday at 08:28 PM by uncletima
DJ_Vasa Posted Thursday at 08:33 PM Posted Thursday at 08:33 PM 10 minutes ago, shonke said: Daće Bog da svaki od ovih što je pevao i držao ovu zastavu tj delove zastave strane agresorske države ode da isto ovako peva sa puškom u ruci tamo negde po ratištu Ukraijine i da se odande ni ne vrati nikad. Ili da se vrati, ali u delovima.
freethrow Posted Thursday at 08:35 PM Posted Thursday at 08:35 PM 34 minutes ago, freethrow said: Mislim da ne postoji ni jedna iole opoziciona stranka, ogranizacija tipa Proglas ili viđenija NVO koja nije rekla da je rešenje prelazna vlada Milomir Minić style. Oh fuckit, ovde postaje isti fazon kao na USA. Svako pegla svoju priču. 1
nemanjaol Posted Thursday at 09:00 PM Posted Thursday at 09:00 PM 56 minutes ago, freethrow said: Mislim da ne postoji ni jedna iole opoziciona stranka, ogranizacija tipa Proglas ili viđenija NVO koja nije rekla da je rešenje prelazna vlada Milomir Minić style. Jebiga to je zaostavstina zamajavanja sa bojkotima u poslednjih nekoliko godina. Trenutno se svi drze prelazne vlade posto je sigurnija opcija, ali dok je situacija kao sas Vucic je nece dati. A onda je pitanje da li opozicija moze da organizuje i sprovede blokadu izbora. Zajebana situacija 1
DJ_Vasa Posted Thursday at 09:22 PM Posted Thursday at 09:22 PM 18 minutes ago, nemanjaol said: Jebiga to je zaostavstina zamajavanja sa bojkotima u poslednjih nekoliko godina. Trenutno se svi drze prelazne vlade posto je sigurnija opcija, ali dok je situacija kao sas Vucic je nece dati. A onda je pitanje da li opozicija moze da organizuje i sprovede blokadu izbora. Zajebana situacija Blokada izbora ne može da se sprovede ni tehnički. Trebalo bi angažovati dovoljno ljudi koji bi sedeli pred svakim biračkim mestom dok traju izbori, a za poslednje nije bilo ni dovoljno kontrolora. Znam da to jesu spominjali, ali to je idiotski, baš kao i Francuzova izjava da će blokirati aerodrom. OK, danas je malo uspeo da blokira onaj Expo, ali aerodrom funkcioniše. Kad mrdnu guzicama, onda možemo da pričamo o nečemu, mada ne mogu ni da budu krivi za svaki gaf u budućnosti jer ipak je ovde veoma nizak IQ.
freethrow Posted Thursday at 09:44 PM Posted Thursday at 09:44 PM Realno je opozicija ostatak bivšeg režima, bivši režim je bio toliko loš da je sns došao na vlast, dakle opozicija je kriva, jer da nije već bi nešto uradila. Slično kao i u Americi majkumu. 1
Smrtokapa Posted Thursday at 09:45 PM Posted Thursday at 09:45 PM (edited) 1 hour ago, Don Dusko said: Instant karma postoji i ogleda se u večerašnjem rezultatu. Ali da ne idem u donje spratove. 1 hour ago, DJ_Vasa said: Nebitno je da li sam u manjini ili većini, već šta je najlogičnije rešenje. Bitno je, nažalost. Može rešenje biti logično koliko hoćeš, ako ga većina ne prihvata, džabe. 1 hour ago, DJ_Vasa said: Ima li ta većina neki drugi predlog? Ukoliko ima, voleo bih da ga iznese Ima, predlog je "nećemo stranke, radimo šta nam studenti kažu i sve će se rešiti samo od sebe". Banalizujem, ali kod dobrog dela populacije se svodi na to. I to mi se sve manje i manje sviđa. Što je negde i poenta onog teksta. Edited Thursday at 09:48 PM by Smrtokapa gramatik 1
implant Posted Thursday at 09:58 PM Posted Thursday at 09:58 PM (edited) Sve češće čujem u prolazu ljude koji komentarišu da bi verovali prelaznoj vladi, ili nekom drugom organu vlasti, koji bi bio sastavljen od profesora ove dece - i to isključivo od njih, nikakvi političari ne dolaze u obzir. Verujem da je to neizvodljivo ali eto, načuo sam u par prilika tu ideju. Edited Thursday at 10:01 PM by implant 6
Red Posted Thursday at 10:07 PM Posted Thursday at 10:07 PM 2 hours ago, Utopista said: Nema trenutno većih 'lojalista' od navijača Zvezde. Ni sigurnije kuće za Vučića od utakmica iste. To je većinski odavno prodalo obraz radi titula i ne misli da prestane... Čast retkim izuzecima koji u 99% slučajeva više ni ne idu na utakmice da tamo slušaju Kućuše, 'fak ju referi' i slično, a studente naravno ni ne spominju više - prevarili se jednom dva puta i to je to od njih.. Žao mi je što je tako jer je to klub za koji sam i sam navijao decenijama. I hoću da verujem da je na ovom forumu većinski onaj bolji deo navijača Zvezde, mada ne mogu da shvatim da neko danas može podržavati taj klub koji je postao esencija SNS kartela i bolesnog vodje istog... Sad si malo i bezobrazan ovde. Hoćeš i sve ljude sa ovog foruma da etiketiraš? Misliš da toga ima samo u našoj tužnoj navijačkoj, odnosno političkoj interesnoj poltronskoj grupi? Bilo je mnogo gadnih primera na suprotnoj strani, je l' treba da podsećam? Drugom klubu ne daje vlast novac? Ti misliš da se nama svima ne gadi sve to i da ne vidimo kakav ološ vodi tribinu i kakva je gamad u upravi? Ne možeš ceo život da voliš jedan tim i pratiš ga svakodnevno i onda samo tako odjednom pustiš, jer je ološ zaposeo klub i kraj. Ružno je da na ovakav način etiketiraš ljude, pa, ako ništa, onda bar ljude sa ovog foruma koji navijaju za Zvezdu. Izvinjavam se moderaciji za off.
Utopista Posted Thursday at 10:20 PM Posted Thursday at 10:20 PM 9 minutes ago, Red said: Sad si malo i bezobrazan ovde. Hoćeš i sve ljude sa ovog foruma da etiketiraš? Misliš da toga ima samo u našoj tužnoj navijačkoj, odnosno političkoj interesnoj poltronskoj grupi? Bilo je mnogo gadnih primera na suprotnoj strani, je l' treba da podsećam? Drugom klubu ne daje vlast novac? Ti misliš da se nama svima ne gadi sve to i da ne vidimo kakav ološ vodi tribinu i kakva je gamad u upravi? Ne možeš ceo život da voliš jedan tim i pratiš ga svakodnevno i onda samo tako odjednom pustiš, jer je ološ zaposeo klub i kraj. Ružno je da na ovakav način etiketiraš ljude, pa, ako ništa, onda bar ljude sa ovog foruma koji navijaju za Zvezdu. Izvinjavam se moderaciji za off. Ma da ne razumem ja tu ljubav......prema Vučićevim titulama i majci Rusiji. Šta sam navijao za Zvezdu svega 45 godina. Ne može i jare i pare. Jeste li se prodali? Onda trpite i posledice.. 3
Drug Crni Posted Thursday at 10:23 PM Posted Thursday at 10:23 PM Rešili nam Degenerici Sever Z licencu. Na A ćemo još da čekamo. :izlazim sam: 1
Recommended Posts