Jump to content

Vox Populi - Vox Dei

MetalHead

Recommended Posts

41 minutes ago, nemanjaol said:

ja verujem da će se ovo završiti tako što će svi zahtevi biti u celosti ispunjeni

Još samo da se pojasni, kako?

I dalje  mogu da se ponašaju, da je smrt 15 ljudi, kao da je pogrešno parkiranje.

Kako se može očekivati bilo kakvo suđenje, pa bilo to najbolje suđenje na svetu sa gomilom dokaza, i to usred nemačke 1933, a da neko ne propeva, jer su svi u piramidi?

Preostaje treće rešenje, cvijan ili belivuk metoda, to neće činiti sam sebi.

Edited by 033zero330

Na srecu mi nismo u Nemackoj '33 niti Vucic sme da udje u neku jacu represiju

Sta god pricali o postupanju policije, ono je jos uvek prilicno blago. Vrse se individualna targetiranja i zastrasivanja, ali nema ozbiljnog nivoa represije.

Ja ne ocekujem smenu vlasti sad, vec ocekujem jednu promenu paradigme u nacicnu funkcionisanja javnih institucija i odgovornosti u obavljanju javnih poslova.

Njihov modus operandi najbolje opisuje ovaj primer iz Cacka, oni idu na individualno zastrasivanje pojedinaca. A na nama kao narodu i javnosti je da stanemo iza tih ljudi i da ih zastitimo

• Like 3

Na Zvezdinomo topiku je bila prica o tome kako Delije za sebe kažu da su apolitični.

Ja smatram da oni za sebe stvarno misle da su apolitični.

Da misle da sva njihova ksenofobija, homofobija, rusovanje, ne u EU, ne u NATO,... nije politicki stav nego da su to moralne i tradicionalne ispravne vrednosti.

Isti obrazac je i kod ovih bakica i dekica, ubedjeni su da ispravno postupaju. 

• Like 22

3 minutes ago, Clash said:

Na Zvezdinomo topiku je bila prica o tome kako Delije za sebe kažu da su apolitični.

Ja smatram da oni za sebe stvarno misle da su apolitični.

Da misle da sva njihova ksenofobija, homofobija, rusovanje, ne u EU, ne u NATO,... nije politicki stav nego da su to moralne i tradicionalne ispravne vrednosti.

Isti obrazac je i kod ovih bakica i dekica, ubedjeni su da ispravno postupaju. 

Ali naravno! Apolitični su u smislu da ne podržavaju otvoreno nijednu stranu koja se nalazi unutar diskursa koji si lepo definisa - još treba dodati crkvu i par stvari. To jeste plejgraund i u okviru njega oni se zaista ne svstavaju. Problem je što je ceo taj diskurs tako treba van svake normalne priče.

• Like 8
  • Love 1

Just now, fancy said:

Ne da je zanimljivo nego je suština.

Vrlo verodostojno, uopšte nikada nisam ni pomišljao na mogućnost da oni i ne razumeju šta je politika u širem smislu i da misle da su to samo političke stranke. Mada su i tu licemerni jer jasno podržavaju SNS.

1 hour ago, JPM said:

Vrlo verodostojno, uopšte nikada nisam ni pomišljao na mogućnost da oni i ne razumeju šta je politika u širem smislu i da misle da su to samo političke stranke. Mada su i tu licemerni jer jasno podržavaju SNS.

Oni (sav taj šljam, ne samo navijači-huligani zvezde i partizana i ostalih klubova nego i ovi što nemaju pojma o klubovima a isto se ponašaju) znaju odlično o strankama, vlasti, opoziciji i svemu oko toga. Znali su i pre 30 godina i pre 25 a naročito dobro znaju od 2012. kada su ušli u višemilionski biznis preko psihopate.

• Like 3
  • Tuzno 1