freethrow Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 Sjajno: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
displejnejm Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 Arise, arise, riders of Udoka! Hoops shall be shaken, backboards shall be splintered, a bball-day, a green day, ere the sun rises! Fight now, fight now, fight! Fight for the win and the NBA's ending! Death! Death! Death! Forth Celtics! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 Baš bi bilo jako da Celticsi osvoje u prvoj sezoni nakon odlaska Ainge-a. 😄 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 2, 2022 Author Share Posted June 2, 2022 ainge je mozda otisao ali je sastavio 90% ove ekipe 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 Oh irony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 12 minutes ago, gggggggg said: ainge je mozda otisao ali je sastavio 90% ove ekipe i gm-a. celticsi su zaista po delanju neki partizan za bogate, tako da fcuk off 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 1 hour ago, displejnejm said: Arise, arise, riders of Udoka! Hoops shall be shaken, backboards shall be splintered, a bball-day, a green day, ere the sun rises! Fight now, fight now, fight! Fight for the win and the NBA's ending! Death! Death! Death! Forth Celtics! Spoiler Twas the night before Finals And all through Dub Nation The fans were wide awake In great anticipation Chase Center was prepped Gold t-shirts and all Knowing that tomorrow The Warriors would ball Three years since the last time They’d been at this stage And doubting the dynasty Had become all the rage “They’re done,” said Nick Wright And Chuck, he agreed But when Durant left us He planted a seed That sign and trade deal Would add to the team, Both Wiggins and Kuminga And kept alive the dream The dream that someday Our great fans would see Steph and his shimmy Win a Finals MVP With Draymond and Klay Both there by his side Our Baby Faced Assassin Now takes another ride And this time, it’s Boston Not Kawhi or LeBron That stands in his way And soon will be gone Our “Strength in Numbers” Is once again a rule Just ask GP2, Porter, Loon, Moody, and Poole It’s the night before Finals And one thing is true: I’m ready for title number four Are you? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
displejnejm Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 Mislim da je glavna prednost GSW (pored kvaliteta igrača) činjenica da je Boston baš loš u klaču, tipa Tejtum je valjda 2/25 u šutevima ove sezone kad se odlučuje, ili tako nešto. Smart je isto zaslužan za mnoge izgubljene, a maltene već dobijene utakmice. Boston je valjda i najgori tim u ligi u odnosu izgubljene/dobijene tekme na malu razliku, a videlo se i protiv Majamija sve ovo. Ali ko zna, mozda se nešto promeni u finalu, mada ne verujem. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 (edited) Navijao bih za Boston u ovom finalu, ali imam par slucajeva iz okruzenja koji ce da dobiju nervni slom ako Boston osvoji, cak i prestati da prate u NBA u narednom periodu zbog jebenih Seltiksa (pored zivih Lejkersa) tako da moje zelje ovaj put ostavljam po strani. Ako se desi da Boston ne osvoji, od mene ce da dobiju nervni slom na rate sa kamatom. Go Warriors! Edited June 2, 2022 by Ta'veren Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 24 minutes ago, displejnejm said: Mislim da je glavna prednost GSW (pored kvaliteta igrača) činjenica da je Boston baš loš u klaču, tipa Tejtum je valjda 2/25 u šutevima ove sezone kad se odlučuje, ili tako nešto. Smart je isto zaslužan za mnoge izgubljene, a maltene već dobijene utakmice. Boston je valjda i najgori tim u ligi u odnosu izgubljene/dobijene tekme na malu razliku, a videlo se i protiv Majamija sve ovo. Ali ko zna, mozda se nešto promeni u finalu, mada ne verujem. Ja nekako imam utisak, vrlo moguće pogrešan, da su u finalu dve toliko različite ekipe da teško da će biti mnogo momenata za klač igru. Verujem da će većina utakmica biti sa baš velikom razlikom i rešene otprilike u trećoj četvrtini. E sada, da li to znači da će se mladost, visina i odbrana pokazati kao nepremostiva prepreka za GSW pa će Boston od početka da ih guši i brejkuje ili će GSW uspeti da melje svoju igru u napadu i da probija odbranu Cs, to zaista nemam predstavu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
displejnejm Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 (edited) Da, baš je nepredvidiva serija. Ali ako budu dve neizvesne utakmice, kao npr. protiv Majamija, od 6 ili 7, verujem da će obe dobiti GSW i da će tako dobiti i seriju. Edited June 2, 2022 by displejnejm 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 51 minutes ago, freethrow said: Ja nekako imam utisak, vrlo moguće pogrešan, da su u finalu dve toliko različite ekipe da teško da će biti mnogo momenata za klač igru. Verujem da će većina utakmica biti sa baš velikom razlikom i rešene otprilike u trećoj četvrtini. ja baš suprotno, očekujem puno tesnih utakmica, mada nemam neku logiku da to sad opravdam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 (edited) Malo me ovaj sudar podsjeća na finale protiv Toronta. Reptorsi su bili visoki i snažni na svim pozicijama (osim debelog), i igrali su odličnu odbranu. Boston u tom pogledu izgleda još bolje. Edited June 2, 2022 by Sjećaš li se Rum kasato 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 Da, i mene podseća na Toronto kao protivnika. Ali tada smo bili zaista osakaćeni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 McKinnie igrao prvu petorku. Bolji je igrač Dobrić od njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
displejnejm Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 Ima još jedna stvar - GSW sada ima sve igrače na okupu, zdrave manje više. Bostonu rezultat prilično zavisi od povređenog TL-a. Videli ste da je bio non-faktor u poslednjoj protiv Majamija, jedva da je ulazio u igru. Gledao sam i trening Bostona danas (ne ceo naravno), TL nije savijao kolena, jedva da je šutnuo par puta. A zašto je on bitan - GSW je mnogo jak u katovanju, često se ubacuju igrači u reket i lagano završavaju polaganjem/kucanjem. Ako nema TL, ili ako ga nema dovoljno ili igra sakat i jedva se pomera, onda ostaje samo Al, ali on nije ta klasa kao bloker i neće to biti dovoljno da se Boston odbrani u tim situacijama, a biće ih puno, verujem. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 Nema ni GSW neku dubinu. Payton je davao doprinos sa klupe, ali je nastradao mučki. Porter se povrijedio protiv Dalasa. Trenutno imamo šest igrača. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 33 minutes ago, freethrow said: Da, i mene podseća na Toronto kao protivnika. Ali tada smo bili zaista osakaćeni. i sada vam fali durant 2 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
displejnejm Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 Pejton i Porter su se vratili. Potpuno normalno su trenirali još juče. GP2 igra sigurno, tj. može da igra, verovatno i Porter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 10 minutes ago, Sjećaš li se Rum kasato said: Nema ni GSW neku dubinu. Payton je davao doprinos sa klupe, ali je nastradao mučki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 51 minutes ago, Sjećaš li se Rum kasato said: Malo me ovaj sudar podsjeća na finale protiv Toronta. Reptorsi su bili visoki i snažni na svim pozicijama (osim debelog), i igrali su odličnu odbranu. Boston u tom pogledu izgleda još bolje. Ova ekipa Bostona nije ni za prići onom timu Toronta. Lauri-FVV-Grin-Kavaj-Siakam-Ibaka-Gasol Imali su još na raspolaganju mladog OG-a i Pauela. I na to sve GS je igrao egal seriju i vodili u G6 do povrede Kleja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 2, 2022 Author Share Posted June 2, 2022 ta odbrana toronta jeste bila underrated i nije se dovoljno pricalo o njoj ali ova bostonova je ipak next level, pogotovo sa zdravim williamsom. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 1 hour ago, uini said: i sada vam fali durant Reportovan si. Da, svakom fali Durant, nema ekipe kojoj ne bi dobro legao. Idealna, takozvana druga violina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 2 minutes ago, freethrow said: Reportovan si. vrati konju glavu stefanee e 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 Mislim da posle igrača i uprave Bostona ne postoji osoba u svetu košarke koja više želi Bostonovu titulu od KDja. Što je šteta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts