Shunsuke Nakamura Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 Multiprenosi su loša ideja za košarkaške utakmice. To je zabavno praviti za fudbal, šaltaš se kad neđe padne gol ili kad je neka velika prilika. Za košarku to jednostavno nije dobro, zato što ne možeš dobro da skontaš dešavanja na terenu stalnim sjeckanjima i šaltanjem. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 LeBron James #LakerNation I apologize and I promise we’ll be better! Kakav divan covek. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 11 minutes ago, delgado said: LeBron James #LakerNation I apologize and I promise we’ll be better! Kakav divan covek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 Al je Bridges sadžgao Knickse, rekord karijere. Sad Edin reče da se pojavilo iz više izvora da Harden hoće da napusti Bruklin. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 3 minutes ago, Chaos Is Me said: Al je Bridges sadžgao Knickse, rekord karijere. Sad Edin reče da se pojavilo iz više izvora da Harden hoće da napusti Bruklin. Eto prilike da ujedinimo dva drugara dobra stara RW + KD Uzivanje je gledati Memfis, kakva ekipcina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 14 minutes ago, Chaos Is Me said: Sad Edin reče da se pojavilo iz više izvora da Harden hoće da napusti Bruklin. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 Vucevic bas defanzivno nezainteresovan. I premakani su mi Bulsi u derbijima. Ne igraju odbranu. Dok Adams je pravi glue guy vcrs. Odbrana, kontrola skoka, postavljanje blokova, traženje cuttera. Priča se da Harden nije zadovoljan što Irving neće da poturi rame za saigrace. #sprdamse 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 džejms džemo voli džem harden nije ipak mogao da izdrži defanzivni presence marakanena 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 Judy Garland baš dobar ove sezone. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 Ovo sto Bane igra ove sezone je verovatno all-star nivo, razbija covek. A za ovog Johna Konchara sam prvo mislio da je Cancar ... legit lik Memfis takodje dobar posao radi sa iskopavanjem undrafted likova i pretvaranjem u korisnu radnu snagu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 Mnogo bolje se uklapa Bane nego Brooks PrivatnikBezSavesti u Memphis, a igrači su na sličnim pozicijama uz sličnu statistiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 Pravi se polako nukleus ozbiljne ekipe: Morant, Bane, Brooks, JJ. Morant i Clarke su dobri igrači sa klupe. Treba tu još nadogradnje, ali dobro se razvija situacija. Sad su već jaki i interesantni za gledanje, a u nekoj skorijoj budućnosti možda budu i nešto više. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 5 minutes ago, mr clutch said: Mnogo bolje se uklapa Bane nego Brooks PrivatnikBezSavesti u Memphis, a igrači su na sličnim pozicijama uz sličnu statistiku. Ja mislim da se oba fino uklapaju. Bane je sigurno bolji šuter i efikasniji igrač. Brooks je više SF, bitan je dosta zbog odbrane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 Batke 💣💣 Kakav posao radi coach Lue sa ovako osakacenim Clippersima , sta reci 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 stiven adams ljudina Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 7 minutes ago, Betolingar Misdongard said: Ja mislim da se oba fino uklapaju. Bane je sigurno bolji šuter i efikasniji igrač. Brooks je više SF, bitan je dosta zbog odbrane. Racionalnija selekcija suta Bane-a. Brooks neretko siluje šut, uzima teže suteve, ne voli da deli loptu. Lošije procente suta ima od Bane. I baš mi je fantazerski upgrade ovogodišnji Bane u odnosu na proslogodisnjeg Brooksa. Xd Može se reći da je samo odbrana na strani Brooksa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 Trljam oči na Batumovu partiju u neverici, recite mi da smo se vratili u 2012u i da nema kovida mrtvog 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 18, 2022 Share Posted January 18, 2022 Sta je ovo, Kuzmin poster niko ne komentarise?🤦 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 18, 2022 Share Posted January 18, 2022 Bolja je asistencija Jonesa Grizlijevskog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 18, 2022 Share Posted January 18, 2022 Dobar odgovor posle blamaze sa Denverom💪 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted January 18, 2022 Share Posted January 18, 2022 10 hours ago, Betolingar Misdongard said: Multiprenosi su loša ideja za košarkaške utakmice. To je zabavno praviti za fudbal, šaltaš se kad neđe padne gol ili kad je neka velika prilika. Za košarku to jednostavno nije dobro, zato što ne možeš dobro da skontaš dešavanja na terenu stalnim sjeckanjima i šaltanjem. Poveo se baš neku večer u društvu razgovor o tome . Nekada se znalo , nedjelja i srijeda su bile rezervirane za sportske događaje a danas svaki dan utakmica a klubovi skoro pa u pravilu igraju svaki drugi dan. Jednostavno dođe do zasićenja sportom pa stoga mene mrzi da ga i gledam a naročito fudbal koji mi je pak bio sve u jednom dijelu mog života. Tu i tamo odgledam našu repku i poneku utakmicu Zvezde, uglavnom je to derbi. Za ostalo nemam živaca . Sad, NBA je malo specifičan ali pre pojave interneta utakmice su u pravilu bile prenošene na kašičicu. Jedanput sedmično , eventualno dvaput. Za mene je to malo izgubilo onu draž iščekivanja do naredne utakmice. Meni lično je bio draži onaj sistem takmičenja. A i puno manje bi bilo povreda igrača kad se ne bi igrali ovim tempom. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 18, 2022 Share Posted January 18, 2022 dok sam gledao fucu (do pre 20&kusur godina lololol), čim vidim taj multi-kombinovani prenos, u fazonu sam, imam ja pametnija posla. nije totalno za poređenje ali meni je to slično kao da gledam 2-3 filma paralelno. desi mi se ponekad sa nba / euroleague da krenem jednu tekmu, pa na poluvremenu prebacim na drugu ali se vratim isključivo ako je ta druga neki blowout a prva imala neki faktor zbog kojeg sam želeo da nastavim. svakako ne menjam tekme napred-nazad. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted January 18, 2022 Share Posted January 18, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 18, 2022 Share Posted January 18, 2022 Odlično veče u ligi. Najzanimljiviji je bio duel Netsa i Cavsa, kakav tandem pod košem su Mobley i Allen - Klivlendska depresija odmah prolazi. Videćemo šta će biti sa Hardenom, majstor je to ali i kancerčina solidna, mislim da nema sreće sa njim i da će ostati praznih ruku bar dok je bitan igrač. Sjajan preokret Hawksa protiv Bucksa, možda im i preokrene sezonu ova pobeda. Naravno, falio je kao leba Jrue da malo primiri Trajka. Okongwu je odigrao odlično, par puta i Janisa skidao sa obruča. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts