Jump to content


gggggggg

Recommended Posts

4 minutes ago, bodo said:

Naravno , jedni su nalogodavci a drugi izvršioci.Eto kako se da primetiti u primeru OKC očito postoji veliki otpor samih aktera na terenu toj politici pa ih sustavno miču da im ne remete planove Iako shvatam potrebu za tim i pozadinu takvog delovanja jednostavno se najezim na pomisao kad bi  morao biti deo toga. 

 

trener u košarci može da našteluje konačni scenario, taman da se svi u ekipi trude 200% da pobede tekmu.

dovoljno je prekida, izmena, zahteva da se igra ovo ili ono - da igrači ginu da pobede a trener opet solidno iskontroše rez ako želi da izgubi.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

48 minutes ago, uini said:

meni napamet izgleda da je white > schroeder + richardson

 

videcemo. nije da white nije imao problema sa povredama poslednjih par sezone. moze to da bude veliki cirkus ako se opet povredi. moraju dovesti jos jednog beka nekako.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

56 minutes ago, gggggggg said:

 

ne igraju igraci da izgube, nego managment fransize. zato je okc bolji nego sto se ocekuje i zato ih polako jednog po jednog startera shutdownuju.

 

inace, napisao juce poduzi post o celticsima i sad vidim da ga nema :thumbdown:

 

primetio sam da njihovih navijaca gotovo da i nema vise, pa niko da napise o njihovom trade deadlineu koji je prosao nekako nezapazeno. mislim da su ekipa sa najmanje upotrebljivih igraca trenutno. morace tu biti nekih buy-out potpisa ako ce ih biti. u sustini white umesto schroedera i richardsona a doveli su i theisa umesto kantera. valjda ce theis biti upotrebljiv kao u prvom mandatu. nije se proslavio ni u houstonu ni u chicagu. valjda je on jedan od onih igraca koji bolje igraju u sistemu sa boljim igracima.

na kraju kada dodje playoff, ova neka rotacija od 8-9 igraca ce biti i onako najvise koristena. samo da ih konacno povrede zaobidju jedan playoff. mogli bi lagano da rese chicago ili cleveland ako ih usere kostur.

 

А има нас, ударамо плусеве. Није нам јасно како је од најталентованијег крила лиге, Тејтум постао ово што јесте, ђе су године скупљања пикова и како је замајац руки уговора ЏБ и ЏТ потрошен катастрофалним потписима слободних агената. И зашто Дени Ејнџ није раније отишао... Плаћен је његов недостатак храбрости и скупљање пикова поприлично скупо... Некако је спласнуо ентузијазам. Надовезао се и слаб почетак сезоне, нови тренер, ружна игра у нападу и спорадични прљав веш из свлачионице. 

 

Нијесам се превише надао пред почетак сезоне, дјелује да се дижу... мислим да једино FO не смије да повуче потез који је свима јасан да мора да се направи да би екипа направила искорак, трејдовање једног од тандема Браун/Тејтум. 

 

Вајт је готивац, Таис такође, али ништа озбиљно за искорак није одрађено. Класични андол трејдови

 

 

Link to comment
Share on other sites

14 hours ago, KfJ said:

 

Premalo je vremena da Marej dodje na neki znacajan nivo, s obzirom na njegovu igru; treba mu dosta samopouzdanja.

Ja razmisljam da li ce Klej stici na neki znacajan nivo pre play offa, a on pika basket vec metar dana.

Mozda sam pesimista. Takodje koliko Porter moze da bude oporavljen, ove sezone se bas mucio.

Izvan njih trojice, ili dvojice trojice, 

ostatak ekipe Denvera je potpuno genericki,

neki GM bi se mozda kockao i uzeo 12 NBA igraca izvucenih iz bubnja umesto njih.

 

 

Kontaš da ne bi mogao da dostigne nivo Ostina Riversa i Kampaca? 😄

  • Like 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Rondo odlican u pobedi Klivlenda, 17p (6-7 fg) , 7sk, 6 as, 3stl, 2/3 trojke i 3/4 bacanja za 33 minuta. Jos jedan maestralni potez Pelinkovca.

Igrac koji bi apsolutno mogao da razigra Dejvisa,pa cak i nesrecnog Howarda a pod stare dane sutira trojke daleko bolje nego Kornjaca

Sta su ga koji moj vracali, ako ga sad pustaju... Ne ne, u pravu je Lord, kola su krenula nizbrdo jos posle sampionske sezone tako sto su dati key rotational playeri -> Prvo Rondo & Dwightello , potom i Deni Grin + Bredli, a onda potpuno rasturanje ekipe kad smo pustili KCP, Karusa, pa Srudera...  Koliko je samo los Gasol bio kad se setim, a odjebali su Dvajtela zbog njega, a potom i Drummonda za losijeg i starijeg Dvajta nakon 2 godine... Pa onda Zubac, a da ne pricamo u zadnjoj LBJ sezoni u Kavsima , kada su u Klivlend poslali Lerija i Klarksona za les Tomasa i valjda Zizica...   A istina je da igraci i proigraju kada odu iz Lakersa, nevezano sad za ovaj period dok je LBJ tu... 

Sustina -- Veliki posao je James uradio sa Lakersima obzirom na uzasnu nekompetentnost GM-a, menadzmenta, raznih trenera koja su se tu naseljavali, medicinskog osoblja (igraci non stop povredjeni) i celokupne organizacije. 

 

 Pelinkovac je uspeo da od sampionske ekipe za samo 2 godine dodje do jedne matore ljusture koja toliko puca po perimetru da je nemoguce bilo sta vise uciniti u utakmici. Radujem se veceras tekmi protiv GS, posto sam GS najmanje gledao ove sezone od ovih najjacih, da vidimo taj Wiggins basketball

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Hahaha veliki posao je Lebron uradio hahahahah. Kakav vic.

Samo imao najboljeg saigraca koji se mogao pozeljeti i ostatak tima sa fenomenalnim role playerima pa kogao da bira po 2 igraca po poziciji😂😂😂

Joj ovi Lebotovci su nevjerovatni😁

Sad frka pa su svi losi osim kraljice. Mani me te price. Njegov uticaj na igru je 0 bodova, empty statsi. Nek malo vise radi u odbrani, malo povuce rucnu u napadu i u pohodu na rekord pa mozda i bude nesto.

  • Like 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Samo jedan Caruso, pa bi onda falilo jos nesto pa jos nesto jer taj film se gleda vec skoro 20 godina.

Always someone else's fault😂😂😂

Igraju i druge ekipe kosarku, ne moze Lebron da ima non stop najbolje saigrace pored sebe mada se prosipao i kad ih je i imao. Prihvatite realnost, nema vise taj uticaj na igru i da su ovo prazne brojke. Malo nek povuce rucnu i vise odbranu da igra, da bude lider ekipe.

 

Edited by Miki28
  • Like 3
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Miki28 said:

Samo jedan Caruso, pa bi onda falilo jos nesto pa jos nesto jer taj film se gleda vec skoro 20 godina.

Always someone else's fault😂😂😂

Igraji i druge ekipe kosarku, ne moze Lebron da ima non stop najbolje saigrace pored sebe mada se propisao i kad ih je i imao. Prihvatite realnost, nema vise taj uticaj na igru i da su ovo prazne brojke. Malo nek povuce rucnu i vise odbranu da igra, da bude lider ekipe.

 

lol, ne trebaju Bronu najbolji saigrači, potrebno je da budu samo NBA igrači koji su dostojni startera. Ovakav Karuzo bi bio lagano najbolji treći igrač Lejkersa, što dovoljno govori koliko je ovaj tim jadan.

 

Kada bi Bron povukao ručnu u napadu, LAL bi imao 30 napad lige.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Dracarys said:

lol, ne trebaju Bronu najbolji saigrači, potrebno je da budu samo NBA igrači koji su dostojni startera. Ovakav Karuzo bi bio lagano najbolji treći igrač Lejkersa, što dovoljno govori koliko je ovaj tim jadan.

 

Kada bi Bron povukao ručnu u napadu, LAL bi imao 30 napad lige.

Pricas o GOAT CARUSU, to zapamti.

Nikakve veze dovodjenje Wbrk nema sa njim, odlucili su da zadrze THT i da mu ponude te novce za koje bi Caruso ostao. Nije realno bilo ocekivati da Caruso ne naplati svoje dobre partije i da ostane da igra za manje para, uzeo je titulu, postao je fan favorite navijaca Lejkersa i vrijeme je bilo da uzme i kes.

 

Nista sa tom kuknjavom ne postizete, tim je takav kakav je i nije odigrao dovoljno utakmica kada su svi zdravi pa da udju u ritam neki. Kao sto rekoh, nek povuce malo rucnu u napadu jer ima itekako poena u ekipi ali odbrana je busna jer Lebron je ne igra, Wbrk je ne igra i curi na sve strane. Wbrk je nikad nije ni igrao ali Lebron itekako moze. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Marko said:

Ok... Hero ball on AD. No problem with that. Lets try it...

Će preživeti on to nekoliko tekmi bez povrede? Westbrick će ga dovoljno proigravati? Mislim ja sam za 

Kakav upis, ko da Lebron nece imati loptu u dovoljnoj mjeri kod sebe. Nek proba sa 25/6/9 umesto 29/7/6, da razigra i AD jer kad AD igra u napadu mnogo je aktivniji i u odbrani.

Prezivjece AD ne brini.

Sa boljom odbranom Lejkersa otvara se i tranzicija i laki poeni gdje bi Wbrk mogao da ima svoju korisnu ulogu.

 

Ne znam sto se oravite Englezi pa kao jedno iskljucuje drugo. Imaju dobar tim, nek ih Vogel uklopi i nek izvuce najbolje iz njih. Ako nije sposoban, a ookazuje ove sezone da nije, cao dovidjenja. Dovoljno je vidjeti ovih 50+ utakmica i Lejkerse u clutchu, posebno tu mislim na zadnji napad za pobjedu gdje se napad svodi na tapkanje lopti od 10-20 sekundi i stepback 3 Lebrona u zadnjij sekundi koja nije ni blizu. O napadu kad je ostalo svega par sekundi da ne govorim, ni ne sutnu na kos. To je do trenera, ako on nema neke setove za lake poene i setove za ekipu u clutchu onda i ne treba da bude trener. Jbg.

Nije samo kriv Wbrk, kriv je itekako i Lebron i AD, i Vogel i uprava.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Moja ćera je. Taman da gledam tekmu.

Sent from my SM-T500 using Tapatalk

 
upravo tako, s'tim što je milvoki ipak bio prvak sa alltime great igračem davno, davno - pa nije možda baš slask. više neki injis ili jebemliga, bilo ko da je svojevremeno imao uspeha pa 50 godina nije.
 
nebitno svakako. volim da kenjam.
 
Ne kosarkaski/istorijski, vec geografski kao primer "vukojebine"

Sent from my SM-T500 using Tapatalk

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Big Ticket said:

 

А има нас, ударамо плусеве. Није нам јасно како је од најталентованијег крила лиге, Тејтум постао ово што јесте, ђе су године скупљања пикова и како је замајац руки уговора ЏБ и ЏТ потрошен катастрофалним потписима слободних агената. И зашто Дени Ејнџ није раније отишао... Плаћен је његов недостатак храбрости и скупљање пикова поприлично скупо... Некако је спласнуо ентузијазам. Надовезао се и слаб почетак сезоне, нови тренер, ружна игра у нападу и спорадични прљав веш из свлачионице. 

 

Нијесам се превише надао пред почетак сезоне, дјелује да се дижу... мислим да једино FO не смије да повуче потез који је свима јасан да мора да се направи да би екипа направила искорак, трејдовање једног од тандема Браун/Тејтум. 

 

Вајт је готивац, Таис такође, али ништа озбиљно за искорак није одрађено. Класични андол трејдови

 

 

 

ne slazem se da bi bilo najbolje trejdovati browna ili tatuma. cela liga juri ovakve igrace kao sto su oni i boston je u sjajnoj poziciji sto ima dvojicu u ekipi. daleko je lakse naci neke dobre plejmejkere ili visoke igrace/centre nego two-way krila kao sto su oni. 

sada 'samo' treba naci prave igrace za ostatak petorke. to iz raznoraznih razloga nije islo preterano dobro do sada, ali ne znaci da nece i ubuduce.

 

svakako je razocaravajuce kako se odvija situacija i sto njihov napredak ne ide onako kako se zamisljalo pre 3-4 sezone ali mladi su obojica i jos ima dovoljno vremena, nema potrebe za zurbu.  ovo sve pod uslovom da je sve ok u svlacionici, sto mozda nije slucaj. deluje da je dvojac u ok odnosima ali da horford i smart nisu nesto preterano zadovoljni sa njima. ovako spolja deluje kao da su malo poleteli i da vise gledaju sebe nego ekipu. to se mozda preokrene ako budete imali dobar playoff konacno. 

svakako ocekujem da bez obzira na ishod u playoffu (osim naravno nekog velikog rezultata) da smart i horford budu trejdovani i da bi najbolje bilo da dodje neki dobar bek, npr beal. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, gggggggg said:

 

svakako ocekujem da bez obzira na ishod u playoffu (osim naravno nekog velikog rezultata) da smart i horford budu trejdovani i da bi najbolje bilo da dodje neki dobar bek, npr beal. 

 

možebiti. ja nešto nisam siguran da im je na listi prioriteta još jedan high-usage skorer sa spoljnih pozicija. nisam siguran ni kako bi se raspodelila količina šuteva niti na šta bi to ličilo, pošto se i ova dvojica često odmetnu od timske igre. 

 

ali okej, kako čitam, oni su zapravo ekipa koja je u formi ovih dana, jedni od boljih u ligi po onim rejtinzima

Link to comment
Share on other sites

mislim da je to mit i preterivanje. komotno mogu svi da imaju 15-20 suteva na svakoj utakmici. bilo je straha od toga jos kada su samo irving i durant zajedno presli u brooklyn, pa posle ista prica i kada je harden dosao pa nije bilo nikakvog problema, cak naprotiv, bili su nepobedivi.

 

timelordu svakako ne treba lopta a white nije neko ko ce previse talasati zbog manjeg usagea. 

 

osim beala, mogao bi i lillard nekako da bude u prici, ali je to teze izvesti. mozda brogdon ili mitchell. nesto ce vec valjda biti.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...