BojanaCZV Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 (edited) Dragi forumasi, otvaram ovu temu za novcanu donaciju. U pitanju je porodica moje najbolje drugarice iz detinjstva, naime cerka joj se na zalost jako razbolela. Ocekuje ih duga borba i svi se nadamo sretnom kraju. Napomenula bih da se novac ne skuplja za operaciju, vec za jednokratnu pomoc porodici, kako bi im se bar malo olaksalo u ovom trenutku. Ne bih iznosila previse licnih detalja o samoj bolesti,nadam se da razumete. Svako ko moze da pomogne u ovom trenutku, hvala mu puno. Za broj racuna, molim vas da me kontaktirate u inbox, da ne bih broj racuna iznosila javno. Hvala puno jos jednom. Edited October 4, 2021 by BojanaCZV 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Kakva je mogućnost za slanje iz inostranstva, tipa Paypal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted October 4, 2021 Author Share Posted October 4, 2021 Da videcu to da resim sutra, dobro me podseti. Hvala! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Broj računa možeš slobodno da pišeš jer to nije nikakav osetljiv podatak koji neko drugi može da zloupotrebi. Jedino što može da se uradi sa tim podatkom je da se uplati na njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted October 4, 2021 Author Share Posted October 4, 2021 Ne znam da li je u skladu sa pravilima foruma, jer znam da nije ni MetalHead napisao racun za forum kad su bile donacije. Zato sam ga izostavila ovako javno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted October 5, 2021 Author Share Posted October 5, 2021 (edited) Da, broj racuna za uplate je: Edited October 5, 2021 by BojanaCZV 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted October 6, 2021 Author Share Posted October 6, 2021 (edited) Sto se tice paypal-a, e-mail koji je povezan sa racunom u banci je: [email protected] Hvala puno svima od srca jos jednom! ❤ Mod edit: Mirjana Ćosić je primalac na računu kod Intesa - banke. Edited October 6, 2021 by Neme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted October 6, 2021 Share Posted October 6, 2021 Mirjana Cosic je primalac na racunu kod Intese? Trazi mi aplikacija taj podatak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted October 6, 2021 Author Share Posted October 6, 2021 Jeste Mirjana Cosic, ne mogu gore da editujem post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted October 6, 2021 Share Posted October 6, 2021 LM, kad popunjavate u vasoj e-banking aplikaciji to bi izgledalo ovako: Sifra placanja je 289 u Srbiji - Transakcije po nalogu gradjana. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted October 18, 2021 Author Share Posted October 18, 2021 Postovane kolege, hvala puno svima koji su u ovom trenutku bili u mogucnosti da pomognu. Hvala moderaciji, sto je odobrila ovu temu jos jednom 🤗 ne znam kakva su pravila za dalje, sto se mene tice, tema moze da se obrise. Hvala puno svima jos jednom i svako dobro! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted November 15, 2021 Author Share Posted November 15, 2021 Sa ponosom mogu da izjavim da mi je cast da delim ovaj virtuelnu prostor sa ovakvim personama, neke poznajem i licno, koje su rade, da u zavisnosti od momenta i svojih mogucnosti, olaksaju neciji zivot. Na 2:58 je ves masina, koju smo zajednickim snagama obezbedili 🤗 Hvala vam puno od srca na tome, znam koliko je ovim ljudima to znacilo. ❤ 3 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted November 20, 2021 Share Posted November 20, 2021 Uz Bojanino dopuštenje zamoliću vas za pomoć i na ovoj temi. Naš kolega forumaš i moj veliki prijatelj @Majak se bori za život i svaka pomoć je više nego dobrodošla. Više informacija je u linku ispod. Unapred vam zahvaljujem. https://www.budihuman.rs/sr/korisnik/1158/luka-kurjacki?fbclid=IwAR1SIbmlwhf--LTM-ltqUX9musRip957TSHHnRjrYQ6c_SNl-o46gajsKTc 5 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 https://nova.rs/vesti/drustvo/preminuo-luka-kurjacki/ Užasna vest, počivaj u miru 😥 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 Pocivaj u miru @Majak 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 (edited) Pocivaj u miru, nisam ni video ovo da je bolestan....uzasno 😞 Edited January 4, 2022 by Devil In My Pants 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 Strasno 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 (edited) E baš sam se zarozao, neka počiva u miru, saučešće porodici i prijateljima. Javi @threepwood ako treba šta. Edited January 4, 2022 by urosg3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 Hvala na podršci. Napisao sam već post na sportskom delu foruma, pa neka stoji i ovde. Quote Nisam bio siguran da li da pišem išta, ali kad su mediji već objavili... Nije otišao - biće Luka tu uvek, dok je nas koji smo ga poznavali. Bio je tip sa neverovatnom energijom, večito pozitivan, prepametan, dobrica, drugarčina, borac. Nije se za džabe organizovala onolika armija ljudi da uskoči da mu pomogne kad je to bilo najpotrebnije, ali prokleta bolest je bila brža. Rest in power druže 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 https://www.budihuman.rs/korisnik/1329/danilo-grbic U pitanju je sin od mog kuma. Za transplataciju kostane srzi u italiji potrebno je 160k Operacija je zakazana za oktobar. Hvala svima unapred. 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyDragon Posted August 22, 2022 Share Posted August 22, 2022 On 8/19/2022 at 2:18 PM, Gb92 said: https://www.budihuman.rs/korisnik/1329/danilo-grbic U pitanju je sin od mog kuma. Za transplataciju kostane srzi u italiji potrebno je 160k Operacija je zakazana za oktobar. Hvala svima unapred. Jel može sa deviznog?? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 22, 2022 Share Posted August 22, 2022 On 8/19/2022 at 2:18 PM, Gb92 said: https://www.budihuman.rs/korisnik/1329/danilo-grbic U pitanju je sin od mog kuma. Za transplataciju kostane srzi u italiji potrebno je 160k Operacija je zakazana za oktobar. Hvala svima unapred. Done! Nadam se da će što pre prikupiti potrebnu sumu ❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted August 22, 2022 Share Posted August 22, 2022 On 8/19/2022 at 2:18 PM, Gb92 said: https://www.budihuman.rs/korisnik/1329/danilo-grbic U pitanju je sin od mog kuma. Za transplataciju kostane srzi u italiji potrebno je 160k Operacija je zakazana za oktobar. Hvala svima unapred. Kontam da mozes staviti i privatni racun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted October 21, 2022 Author Share Posted October 21, 2022 jako mi je tesko dok ovo pisem i jako mi je neprijatno, prosto ne znam odakle bih krenula. naime, jedna bliznakinja mi se ne razvija kako treba, deo mozga koji je zaduzen za razum, joj se nije aktivirao. ne govori, ne odaziva se na ime, ne razume obicne recenice, u drzavnoj ustanovi su nam samo rekli da dodjemo za 3 meseca na kontrolu. treba da krenemo na privatnu kliniku ja ne mogu da se vratim na posao, jer moram sa njom da radim kuci. svako ko je u ovoj mogucnosti da nam pomogne, hvala mu puno. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted November 17, 2022 Share Posted November 17, 2022 On 10/21/2022 at 7:31 PM, BojanaCZV said: jako mi je tesko dok ovo pisem i jako mi je neprijatno, prosto ne znam odakle bih krenula. naime, jedna bliznakinja mi se ne razvija kako treba, deo mozga koji je zaduzen za razum, joj se nije aktivirao. ne govori, ne odaziva se na ime, ne razume obicne recenice, u drzavnoj ustanovi su nam samo rekli da dodjemo za 3 meseca na kontrolu. treba da krenemo na privatnu kliniku ja ne mogu da se vratim na posao, jer moram sa njom da radim kuci. svako ko je u ovoj mogucnosti da nam pomogne, hvala mu puno. Pa napisi broj racuna i prezime, zao mi je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts