Jump to content

Indian Wells 2021


Милица

Recommended Posts

4 minutes ago, Dracarys said:

Nema sumnje da će meč između Krajinovića i Medvedeva biti jako interesantan. Skor je 1:1, prvi meč je dobio Filip na ovom turniru pre dve godine, dok mu se Medvedev revanširao na AO ove godine, ali tek posle 5 setova.

Ja imam i te kakve sumnje, ali ajde da vidimo. Iznenadiću se ako bude tri seta.

Link to comment
Share on other sites

Diego se raspao kod serviranja za 1. set, ali onda nekako uspeo da se resetuje u neko doba u 2. setu i da ipak dobije mec. :thumbsup:

 

 

 

Videcemo da li ce i Ruud da uradi nesto slicno.

 

Izgleda bas vetrovito u IW.

 

I Ruud prosao. Ovim je pretekao Rafu na race listi (sad je #7)

Edited by wwww
Link to comment
Share on other sites

Rud se probijao zajedno s Kecmanovićem i u juniorima su često i igrali u dublu. Kad uporedimo njih dvojicu mislim da će nam Norvežanin odmah mnogo bolje izgledati :classic_biggrin:

Ne znam šta da mislim o Pliškovoj i Bajinu, na W je izgledalo da je napredovala, ali se onda vratila u nevidljivi mod s pokojim bleskom... evo biće dobro ako se provuče pored strašne Hadad Maje.

Zato je Bjanka standardno nevidljiva, i verovatno njeni navijači treba još da budu zadovoljni ako s turnira izađe samo poražena a ne i povređena...

Edited by alcesta
Link to comment
Share on other sites

Ruud je za Kecmanovica Federer licno :classic_biggrin: .

Moze da se kaze da je on savremena verzija Ferera. Na brzom betonu ocigledno ne moze da izadje na kraj s danasnjim specijalistima za beton, ali na sporom - zasto da ne?

 

Bianca nema kontinuitet, zna da odigra odlicne poene, kreativne i zasita super, a onda da iz cista mira krene da promasuje. Ne znam sta jos namerrava da igra do kraja sezone, ali bi bilo dobro da se u medjusezoni prvo pozabavi svojim telom (da proba da nabaci misice kao Sakkari, da nabaci kondiciju) da bi eliminisala ceste povrede, pa ce onda doci i kontinuitet igranja meceva, a time i forma/igra/rezultati.

 

Mislim da Pliskovoj ne odgovara ovako spor beton.

Edited by wwww
Link to comment
Share on other sites

14 hours ago, alcesta said:

Ja imam i te kakve sumnje, ali ajde da vidimo. Iznenadiću se ako bude tri seta.

Au bre Alcesta, malo je falilo da ti se posreci za taj jedan set ....................... 😂   salu na stranu, jel ispratio neko makar deo tog meca?

Link to comment
Share on other sites

Bio kompetitivan drugi set, Krajinovic imao i brejk poveo sa 4:2 ali Medvedev pojacao kad je bilo najpotrebnije. Dojam je da je Medvedev puno ranjiviji ovde na sporom hardu, nego na brzim kao sto je bio u NY, ali to ne znaci da nece najverovatnije osvojiti ovaj turnir. Samopouzdanje mu je na vrhuncu trenutno...

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...