DijametralnoSuprotan Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 Nisu samo dobili vec i oducili od kosarke. Uskok je bas razocarenje, jedan potez mu nije bio kako valja. Alba je nas kriptonit 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ИEsA IlIC Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 kraj... atmosfera u hali tralala ali i kakva da bude kad imamo 3/20 trojke i kalina i dobric bacaju ciglu za ciglom iz napada u napad. zasto nema nejta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djurava Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 Dobric , posle Dede najgori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 Just now, oubrevo. said: ma ja samo hoću da kažem kako ti brojiš u startu sudijske greške koje su koštale zvezdu a one koje idu nama u prilog ne pominješ. onda je krađa pošto se šokiramo na trenucima kada smo mi oštećeni pomeniuo sam taj flop kalinića jer se desio u trenutku diskusije a ne zato što je neki krunski dokaz ljudi nas rade u oba smera od prvog minuta. to je realnos' Ne brojim, verovatno sam neku i propustio, za Kalinu nisam video jer sam kucao. Mene samo nervira ta permisa da ako smo ocajni da ne treba da se komentarise kriterijum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 nejt otprilike za 2 klase bolji napadac od svih ostalih u timu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 1 minute ago, ИEsA IlIC said: atmosfera u hali tralala To je vec godinama slucaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 Rutiniranje 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 Da igramo jos dva dana ne bi dobili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 Kalina uđi u opanke brate mili, što pre... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 Nije Igokea bila slucajno. Mora ovde pojacanje ili dva ipak, ili da se ne nerviramo bezveze nadajuci se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 9 minutes ago, srlepajce said: Zasto ne proba sa Lazarevicem nesto? Raspada nam se odbrana Zato sto Lazarevica ne zanima protivnicki kos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 Uvjek ista prica.. fali nam malo, ali nikako to malo da docekamo. Kad nemamo para za to “malo”, zavrsimo tamo gdje i pripadamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 Nažalost Holins je još jedan krvavokolenaš u ekipi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 Bogami Alba nas izucila u krvavim kolenama... po ko zna koji put. Ko mi Armani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 Lol, sto volim ove komentare, lupetaju, a ja se smejem. 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 3 minutes ago, NikadProtivKaline said: nejt otprilike za 2 klase bolji napadac od svih ostalih u timu Koji je igrao Eurocup prosle sezone, to otprilike pokazuje nivo talenta u ekipi. Domaca osovina nam je katastrofalna, a skauting jos gori. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ИEsA IlIC Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 holinsa u bajerut odmah kalina je ocajan, ali oprosticemo bar je kuz u formi falio je dzoni dosta, uskok preplasen deda tragican, van zivota a ne tekme. dobric isto, cigla do cigle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 Koji je igrao Eurocup prosle sezone, to otprilike pokazuje nivo talenta u ekipi. Domaca osovina nam je katastrofalna, a skauting jos gori.stoji sve to, ali ja ne bih abolirao ni radonju za ovakvu koncepciju ekipeigrac kao holins je apsolutni promasaj na tu domacu osnovu i ovoliki manjak napadackog talenta Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 8 minutes ago, Miki28 said: Rutiniranje I to od ekipe za koju su projekcije da završe bliže dnu tablice 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ИEsA IlIC Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 kalina index -2 dobric isto 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 (edited) uhhh...od Zenita mi nije bilo ovako loše. bar je kop sa indexom u plusu. Edited October 22, 2021 by Wingwalker 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 (edited) Da nismo onako odučili Makabi, ne bih se ni nadao da možemo nešto ove sezone. Ovako sam popizdeo kao budala večeras, nadajući se da možemo da rutiniramo oslabljenu Albu. A mi odigramo gore nego u prethodnim sezonama usred Pionira. Ljudi su nas razvalili kao bugarsku skupštinu, maestralno skautirali i nadtrčali. Ne treba sad pljuvati po ekipi, ali strahovanja pred sezonu su se itekako ostvarila, pre svega što se rostera tiče. Nismo imali ni sreće sa koronom i povredama, ali ovo je generalno jako tanko... Nekoliko igrača ne zaslužuje da igra EL u Zvezdi, ali to smo sve znali, i to najviše zameram Radonji (i Čoviću naravno). Kakav bre Uskoković, Simonović, mrtvi Davidovac, Cirbes... može, ako ćemo da gledamo ovo večeras... i Igokeu... Edited October 22, 2021 by Issey 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duboko Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 dobijamo ovo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 Ogorčen i razočaran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 nego šta ćemo kad im odemo na noge a oni kompletni...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts