propolis Posted November 1, 2021 Share Posted November 1, 2021 33 minutes ago, Green23 said: @propolis Čestitke 😁 Hvala. Večeras su svi bili odlično raspoloženi. Srećno!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted November 1, 2021 Share Posted November 1, 2021 S obzirom da su mi jedina dva centra u ekipi Poetl i Boucher, nije tako lose proslo u ova dva kola 😄 sacekacu jos malo, ali na vidiku je ozbiljna rekonstrukcija i vrv ce Lavine ili Durant morati da idu na trejd blok uskoro. Mada ako neko vec ima interesantnu ponudu, mogu da saslusam 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted November 1, 2021 Author Share Posted November 1, 2021 On 10/24/2021 at 9:32 AM, maXa88 said: sisaj karu zveki. oces aytona? poyy On 10/24/2021 at 9:50 AM, Zvezdinho said: Ostoja Mijailovic iz Nis opet u svom prostackom elementu. Ocu Ejtona, dam ti JJJ za njega. Spremaj polako vazelin, faktu i tablete za hemoroide za sledecu nedelju, trebace ti. On 10/24/2021 at 11:06 AM, maXa88 said: Zaperi buljsona i spremi se za ruzno karanje I Daj mi xpertov skajp da i njemu kazem koju... I, šta bi na kraju? Plačem dok čitam ovo opet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted November 1, 2021 Share Posted November 1, 2021 23 hours ago, Zvezdinho said: Posle jos jednog loseg drafta i poraza od ova 2 strucnjaka mogu samo ovo da izjavim Reveal hidden contents Odo u apoteku po tablete protiv hemoroida djole ne pratis na casu postavicu i logo duela da vidis kako je prosao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 1, 2021 Share Posted November 1, 2021 I corava koka ubode neko zrno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 5, 2021 Share Posted November 5, 2021 Dal je ovo realno, Fejvors kod mene ne igra ili mizerija minutaza 12 minuta 18 minuta, mizerija produkcija, bacim ga i prvi mec nakon sto sam ga bacio DD, pa jel moguce jbt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 5, 2021 Share Posted November 5, 2021 DD Aytona (16+13 ) ostao na klupi. Bacena izmena na Kaminskog iako sam predlagao Maxi da rizikujemo, nije me poslusao Totalno smo prsli Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted November 5, 2021 Share Posted November 5, 2021 Ima 5-6 mrak ekipa. Bice tesko krljanje za plasman u A. Za Skvebita sam rekao odmah posle drafta da je favorit, Marejosip i brat Bobby Shurda ne zaostaju, Propolisa ne smem ni da zamislim ako mu se Kajri aktivira. Greenova ekipa mi se isto bas svidja. Jos par timova vreba iz prikrajka. Bice bas jaka sezona. Ja imam problem da mi se niko ne baca od kad mi je Mile dao Simonsa u ruke pa ne radim izmene, malo glupo, ali neka bude za sada tako. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 5, 2021 Share Posted November 5, 2021 1 hour ago, threepwood said: i brat Bobby Shurda. samo bobi, samo shurda (i brat). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted November 5, 2021 Share Posted November 5, 2021 (edited) 4 hours ago, delgado said: DD Aytona (16+13 ) ostao na klupi. Bacena izmena na Kaminskog iako sam predlagao Maxi da rizikujemo, nije me poslusao Totalno smo prsli Ti skokovi i dd mogu biti presudni na kraju. Pravite fine izmene, ja nisam niti jednu jer mi se niko ne baca, tako da ste tu malo nadomestili taj meč. Ima par tesnih kategorija, a Brown mi neće igrati do kraja sedmice. Edited November 5, 2021 by major josip Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted November 5, 2021 Share Posted November 5, 2021 Da nama svi igrači budi zdravi i sezona će biti baš zanimljiva. Squabb i Threep vode kolo, drugi tier čine Mare i Bobby, a ja se šunjam odma iza i nadam se pojačanjima sa IR 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 6, 2021 Share Posted November 6, 2021 (edited) Konacno Lopta do jednog DD sa asistencijama. Kakav epski zajeb uzimanje JJJ pre Holmsa u 4.rundi , a vec sam imao PF. Makso pa vi samo mene mozete da pobedite Edited November 6, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted November 6, 2021 Share Posted November 6, 2021 Zveki aj još 10 puta napiši da si se zajebao za Holmsa, možda magično pređe u tvoju ekipu. Toliko ga spominješ, samo čekam kad će da se povredi. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted November 6, 2021 Share Posted November 6, 2021 igracima se dize samo na tebe zveki🤣 kidas josipe. podsecaju me tvoji na nasu sampionsku ekipu. u principu, nismo toliko losi, drzimo se ali mnogo si jaci. 5 kat i da se sutiramo u buljsona 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 6, 2021 Share Posted November 6, 2021 4 minutes ago, maXa88 said: i🤣 kidas josipe. podsecaju me tvoji na nasu sampionsku ekipu. reality check @major josip: maxa nije nikada bio sampion, iako verujem da su mu njegovi igraci sampioni 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 6, 2021 Share Posted November 6, 2021 (edited) Dobro de, priznajemo mu da je bio ostoja shampion Nemoj da si na kraj srca Edited November 6, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted November 6, 2021 Share Posted November 6, 2021 Ja zadovoljan za sad, igraju solidno moji momci, jedino sam pogresio odabirom Stewarta ali jbg Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted November 6, 2021 Share Posted November 6, 2021 4 hours ago, oubrevo. said: reality check @major josip: maxa nije nikada bio sampion, iako verujem da su mu njegovi igraci sampioni sta ces ti na ovom topiku??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 6, 2021 Share Posted November 6, 2021 ja sam ovde resident Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 6, 2021 Share Posted November 6, 2021 Iskreno, meni nedostaje ekip'ca... Brogdon&Co, Delgisa, MaXXXa,Mile&Nele i naravno Dzej Zveki Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted November 6, 2021 Share Posted November 6, 2021 ti nama ne. iskreno ja i dalje ne znam ko si ti sine... lm ayton je u izlogu. moze i 2 za 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 6, 2021 Share Posted November 6, 2021 Rasprodaja zbog straha da je na duze povredjen ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 7, 2021 Share Posted November 7, 2021 Ma povredio je tukija, pa sada traži slobodan dan kada poželi. Da je dobio max, ne bi propustio utakmicu ni u ludilu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 (edited) Al se izjeba sto sam Lamela stavio na klupu u strahu da nema ni jednu ukradenu loptu a da mi izgubi FG% zbog loseg procenta suta . Dobio bi stl,of.skokove a i sl.bacanja bi bila tu negde. Mada bi izgubio mozda FG % koji je bio 42 posto kod Lopte. Edited November 8, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 Ja ne kalkulisem, sve trpam u tim, pa i ove sto mi sutiraju 2/14.. Bas dobra nedelja za mene, sledeca protiv lidera na tabeli, bice bas sjebano. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts