Dracarys Posted January 24, 2022 Share Posted January 24, 2022 1 minute ago, LayupFromTheMidget said: Aha kao sto si sve do sada prepoznao a da nista se nije desilo. Mocni Markanane top 40 ili Begli top 30, Sengun igrac prve runde, 10/10 prognoze. Pa da mozda dobaci do 18ppg ako uzme 20/2fga posto sutira 38%, ne skace, ne asistira, stocks mu je kao bozic, 1 u godinu dana, ali zato gubi lopte. I sa 18 poena on nece biti pozitivan igrac, a sto nece to bi vec trebao da ukapiras posle igranje lige ovoliko dugo. Nista ti tu nisi rizikovao uzeo si elitnog igrac zbog ocajne situacije NBKa, a mozda ce da igra. Rizik je kada das Mida za Davisa to je "dobar igrac" ne ovo smece od Grena. Matiću, sve je ispisano par stranica ranije. Za Dejvisa je bilo oficijelno da se vraća tad i tad, sada što su produžili bolovanje je deseta stvar, to je tvoj rizik bio. Tako isto i za Pola Džordža je oficijelno da se vraća nakon ol stara, sada da li će produžiti bolovanje ili pak neće je opet deseta stvar, kada su u pitanju trejdovi, onda se prate zvanične informacije. Gordon ni u ludilu ne može da vredi jednog Pola Džordža, pa i povređenog na 2 meseca, kamoli za 4 nedelje. Kod Bena je drugačija situacija, jer su šanse da bude trejdovan 50-50 i kod njega nema oficijelni termin povratka. Kod njega nema garancija nekog novinara, trenera, doktora da se vraća tada i tada. On je minus igrač isključivo po procentima iz igre i TO, a gggg već ima loše procente, jer Vestbruk i Bej šutiraju nogama, što znači da mu se i neće toliko osetiti taj njegov minus. Pa koliko ljudi danas ima 18 poena sa dosta trica i dobrim PPM-om? Kapiram da ti imaš takvih igrača dosta, pa misliš da je smeće, svega 4 igrača u ekipi koji su sposobni imati iznad 18 ppg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 24, 2022 Share Posted January 24, 2022 1 hour ago, LayupFromTheMidget said: Samo je tu NBK najebao posto ce da isspadne ali to je 2 stvar. Jos lavrnja da ispadne i B liga nikad jaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 24, 2022 Share Posted January 24, 2022 (edited) 36 minutes ago, Dracarys said: Kapiram da ti imaš takvih igrača dosta, pa misliš da je smeće, svega 4 igrača u ekipi koji su sposobni imati iznad 18 ppg... Ne kapiras ti nista to je ocigledno samo si ovaj put pogodio prve pikove pa ne kmecis da ces da ispadnes ali to ces sledece sezone posto ocigledno ne kapiras. Ne Kapiras da Green moze da sanja da bude koristan koliko je Seth Kari a imaju "slicnu statistiku", jedan je top 100 igrac a drugi je -. ili sto 1 Matis je korisniji od Greena a ubaci 18 poena u mesec dana ukupno. Edited January 24, 2022 by LayupFromTheMidget 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 24, 2022 Share Posted January 24, 2022 Just now, LayupFromTheMidget said: Ne kapiras ti nista to je ocigledno samo si ovaj put pogodio prve pikove pa ne kmecis da ces da ispadnes ali to ces sledece sezone posto ocigledno ne kapiras. Ne Kapiras da Green moze da sanja da bude koristan koliko je Seth Kari a imaju "slicnu statistiku", jedan je top 100 igrac a drugi je -. ili sto 1 Matis korisniji od Greena a ubaci 18 poena u mesec dana ukupno. Pa ako ćemo da se vodimo po player rateru, onda ću pomenuti i da je Šengun taman pred povredu skočnog zgloba u last30 bio u TOP30, da li je to realno? Nije nimalo, ja nisam mogao da verujem šta sam tada video. Da li to znači da ću ga birati sa ovakvim statsima pre Edvardsa ili Midltona? Nipošto. Ono što ti ne kapiraš koji igrači su klasične fantazi prevare, a imaju jaku poziciju na player rater. Jeste, Set Kari ima mnogo mnogo dobre procente, malo lopti gubi i daje dosta trojki na iste statse, ali je pitanje kakav on potencijal ima da odvali u martu? Nemam problem da priznam da je Set Kari u ovom trenutku korisniji igrač od Grina, ali da se ne zajebavamo, Džejlenov plafon u martu je previsok, još ako se otvori trejdom Vuda, reci mi ko će biti najveći potrošač lopti? Ja sam taj potencijal draftovao u petoj rundi, a ne ovo što je do sada odigrao, na stranu što ima predobar raspored. Što se tiče Seta, videćemo mi njega ako stigne još koji igrač u Filu, pa kada se spusti u martu na svojih standardnih 12-13 ppg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 Da li ima jos neko da se povredi/uvredi od "nosioca" ... Nista, sledece sezone kod Zvekija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 Sad kad sam uzeo Avery Bradleya samo nebo je granica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Ode i Mali Nasir na vecni odmor. Nisu mu javili da ne moze da ima preko 15ppg pre marta i platio je ceh. Inace jedna kvalitetna Grof prognoza, Lance ce da bude top 100 igrac i komandant Pacers tenka Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 (edited) steta za nazira, odlican fantazi pleja a zapravo je i irl dobar. medjutim, vidim da je sjebao rame, kakve to ima veze sa minutima? Edit mislio sam da pise "mpg" a ono "ppg", moja haludza Edited January 28, 2022 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 Ma jep se vise debeli razmaženi Hardenu.... na kraju cu ga pokloniti nekom kao Moranta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 Draki daj neki hot take ko danas da Medvedev osvaja i ako dodje do 5.seta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 59 minutes ago, Zvezdinho said: Draki daj neki hot take ko danas da Medvedev osvaja i ako dodje do 5.seta Nego, reci ti meni Zveki šta ja da radim sa Ernangomezom. Postoji šansa da Valančjunas bude lagano sklonjen/trejdovan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 Prvo plati, ne dajem besplatne savete, mogu na PM da ti dam broj tekuceg. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 Ma opušteno Zveki, meni treba informacija da bih uradio suprotno od onoga što kažeš Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 Retardirani statisticari Sarlote mi maznuli 3 blk 2 Hartstajnu i 1 Martinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 Jbt, jos cu da izvucem cca 5 CAT sa ovom "FIBA Liga šampiona" ekipom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 Jurtseven u nikad boljem trenutku je ušao u Kovid protokol. Sad samo da ga prištekam na IR i da čekam eventualni trejd iz Majamija. Valjda će nešto dobro da ispadne od Smit-Jurtseven-Džekson... A nadam se i da Vud igra poslednje partije u Hjustonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 Ispasce dobro tvoje ispadanje iz top 4. A taman sam mislio da su fiksirana 4 mesta kada ono ima sanse da se uguramo u 4, tesko posto Misko gazi ali videcemo mozda ga dobijemo u direktnom duelu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 Pa ja sam i odustao od TOP4 zato što će Miško da uleti veoma lako, da si samo ti, borio bih se i dalje. Đole teško da će pasti, tako da su prva 4 mesta već fiksirana. Na kojoj ću biti poziciji 5-8 mi nije toliko bitno, koliko mi je bitno da maksimalno iskoristim dedlajn i da pokupim DD centre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 Imam ja da ti ponudim jednog DD igraca, off/def reb zver, Wini-jevog ljubimca, Masona-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 10 minutes ago, John Dies at the End said: Imam ja da ti ponudim jednog DD igraca, off/def reb zver, Wini-jevog ljubimca, Masona-a Ponudi mu SGA ako ga imas, ti volis da ga trejdujes kad je out za sezonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 2 minutes ago, Zvezdinho said: Ponudi mu SGA ako ga imas, ti volis da ga trejdujes kad je out za sezonu Duvaj ga Zveki, prodje odmor ( dobro imam još 4X ) sutra moram nazad na Arbait 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 čestitke matiću Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 Hvala, hvala ali povrede su usrale mec, puno na obe strane. Smrt statisticarima Hornetsa, posto su me kostali jos 1 kategorije. Ajmo trejd Beglija u Detroit za Granta i da se otvori mesto ili za cupavog Washigtona da bude 18ppg po mecu ili za ludog Lancea da juri dd sa ast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 11 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Smrt statisticarima Hornetsa, posto su me kostali jos 1 kategorije. ne bi bilo prvi put da oprave statse danas ili sutra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted January 31, 2022 Author Share Posted January 31, 2022 Kakav tuzan ponedeljak ujutru, nema Grofovog summary-ja 😞 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts