LayupFromTheMidget Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 21 minutes ago, Chaos Is Me said: Hajde neka neko preračuna sve lepo, najbolje komesar lige. Naravno ne računaju se glasovi onih koji nisu u A ligi u sezoni 2021-22 niti se računa Lukakuov glas za pitanje koje se tiče lično njega. Pa zavisi da li se racuna Ratzov glas ako se racuna 10-10 je, ako ne 10-9 je za izbacivanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 Na ispadanje je tačku stavio Somborac i to je gotova priča, jer je tu 10 glasova. Za neispadanje ima 8 i jedan glas Stefija koji je ostao nepodeljen. Za IR je već drugačija priča i tu bi u teoriji moglo 20 forumaša da glasa. 10 ljudi je za 3 IR-a, a 8 ljudi je za 4 IR-a. Kao što vidimo, ostali su glasovi Stefija i novog B ligaša koji upada umesto Ratzenove ekipe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 51 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Mislim da je 3 ira, Gaga ulazi u A i 19 nedelja finalni rezultat? Ako Gaga ulazi, on je već glasao za 3 IR-a, može se reći da je glasanje završeno, jer sada 11:8 u glasovima. Spisak učesnika je tu i @major josip može da dopuni spisak učesnika u B Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 (edited) 27 minutes ago, Dracarys said: Ako Gaga ulazi, on je već glasao za 3 IR-a, može se reći da je glasanje završeno, jer sada 11:8 u glasovima. Spisak učesnika je tu i @major josip može da dopuni spisak učesnika u B 10/9 je bilo bez Gage za 3 ir, sa njim je 11/9 to je vec namesteno, saljem mu pozivnicu da udje i to je to Uchiha i Sombor neka mi posalju mejlove za co-ownere ako ne mogu sami da ih ubace Edited October 13, 2021 by LayupFromTheMidget Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 Kad elita draftuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 CCC, Gago, dodjem do prilike da igram s tobom u ligi, tebe vrate ovde. A bas sam se radovao tebi kao protivniku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 3 minutes ago, delgado said: CCC, Gago, dodjem do prilike da igram s tobom u ligi, tebe vrate ovde. A bas sam se radovao tebi kao protivniku. Ja tebi nisam,samo da pobegnem od tebe i Zvekija. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 5 novih B ligaša Inače se sećam kad sam počinjao da igram fantazi i kako je pisao Gaga da će Zveki i Delgado da igraju u B ligi i sada se to obistinilo. Gaga na kraju u A ligi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 (edited) 17 minutes ago, Dracarys said: 5 novih B ligaša Inače se sećam kad sam počinjao da igram fantazi i kako je pisao Gaga da će Zveki i Delgado da igraju u B ligi i sada se to obistinilo. Gaga na kraju u A ligi. Jos sam osnovao i C ligu,kad bude nastavljeno propadanje Edited October 13, 2021 by Gaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 bravo gago! ti si dokaz da ova drzava svesno srlja u kurac krasni(ko da to nismo znali). znaci, nisi uspeo da osvojis nista godinama a uvek si tu negde, i zato sto ima i gorih od tebe nije bilo kud nego da udjes u visi rang. ovo me podseti kako je sns prvi put dobio izbore sto samo moze da implicira tvoju dugogodisnju dominaciju jelte imas punu podrsku od mene dokle god ne primis sisinja za coownera! (nudice se on cim ispadne u nizi rang) 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 Ostojo iz Nis, sta ti radis na ovom topiku ? Da si nekad osvojio nesto pa i ajde. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 Somborac je promenio glas na 4 IR-a, znači da borba još u teoriji nije gotova, jer je 10:9 za 3 IR-a. Ostao je još samo Stefijev glas. Ajjde još neko da se predomisli, imate vremena do nedelje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 10-10 je jbt citaj topik glasao je ovaj za 4 ira Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 bezveze je 4 ira. tu ekipe koje su jace su u prednosti u odnosu na ove slabije. a i valjda je bolje da bude malo zanimljivije i 'teze'. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 1 minute ago, LayupFromTheMidget said: 10-10 je jbt citaj topik glasao je ovaj za 4 ira Ne znam šta ti gledaš, ali je trenutni rezultat 10:9. Isključi ove što su glasali, a nemaju više veze sa A ligom. Za 3 IR-a tu spadaju Delgado, Ratzen i Lukaku, a za 4 IR-a samo Maximus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 (edited) 8 minutes ago, Dracarys said: Ne znam šta ti gledaš, ali je trenutni rezultat 10:9. Isključi ove što su glasali, a nemaju više veze sa A ligom. Za 3 IR-a tu spadaju Delgado, Ratzen i Lukaku, a za 4 IR-a samo Maximus. Znam ja sta gledam ali ti si ocigledno slep, ajde lepo post po post pa mozda zakljucis. Hint gde pise Stefan Ucenik Skvebov su ti njegovi glasovi. 10-10 je neko ce morati da bude Preletacevic. Edited October 13, 2021 by LayupFromTheMidget Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 Za 4 IR-a Za 3 IR-a Dracarys gggg Uini Boro Magia Gaga Chaos Miško Matić Đole Contador Uchiha Dovla Zorex Somborac Davai Debeli Lavrnja Manu 9 10 Reci mi šta sam propustio? Ostao je još Stefijev glas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 Post i poll su sinonimi u kom jeziku? Propustio si da citas sta 2 pisu da bi mogao da nabijes jos koji post. Aj sada polako procitaj post pa ti se mozda otvori novi horizont Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 (edited) Pa napiši srpskim jezikom, Stefan je glasao za 4 IR-a, otkud ja znam te šifre i simbole. Znači sada je 10:10. Ako je nerešeno, glasanje se poništava i ostaje 4 IR-a, tako bi trebalo biti. Znači nikakvo smanjivanje. Edited October 13, 2021 by Dracarys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 (edited) Gagi smekerski je da odbijes predlog ako si ti dobio pozivnicu za a ligu Edited October 13, 2021 by Mile1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 4 minutes ago, Mile1 said: Gagi smekerski je da se povuces Ali ok iskreno ne mogu da ne zazluzeno udjem u a ligu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 9 minutes ago, Gaga said: ? Ispravio sam Autocorrect izvini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 8 minutes ago, Mile1 said: Ispravio sam Autocorrect izvini sto da odbijem kad su Delgiev burner nalog poslali u C ligu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 2 minutes ago, Gaga said: sto da odbijem kad su Delgiev burner nalog poslali u C ligu? Nismo ostaje u A ali kao coowner Uchihi. Ima jos 24 sata da se okrene 1 glas za Ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts