ćušpajz Posted March 28, 2022 Share Posted March 28, 2022 manuovi belgrade big ballers nisu dorasli našim vedetama koriju kispertu novom kapitenu i ostalima koji znaju da se poslože sa klupe u takmičarsku formaciju više su belgrade SMALL ballers 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 28, 2022 Share Posted March 28, 2022 bobby portis, veliki justin anderson, amir kafa da vidimo ko će koga. cenim da grof uzima crazy eyes, iako igra tek sutra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 28, 2022 Share Posted March 28, 2022 Zaboravio si i Bejzlija. Možda se vrati i večeras u tim. Prokletstvo sa ovim Gogom i Džeksonom, zbog njih u svaku rundu moram ući sa 3 potrošene izmene prvi dan. Sad opet imam taj problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 28, 2022 Share Posted March 28, 2022 green, otto porter i klay verovatno out ayo dosunmu je takodje tu nevezano za dubse, wiggins okc ima sta da se probere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 28, 2022 Share Posted March 28, 2022 (edited) Grof usao u finale prvi put kad je usao u PO posle sto godina. Pa stvarno ce da izbije treci svetski rat kad se ovo desilo Al tesko ce da pobedi delgadovu vlashku magiju u finalu. Edited March 28, 2022 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 28, 2022 Share Posted March 28, 2022 Zveki, zanima me tvoje opširnije mišljenje o tome kako po drugi put ne možeš izboriti A ligu, dok sam ja korak od osvajanja iste? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 28, 2022 Share Posted March 28, 2022 11 minutes ago, Zvezdinho said: Grof usao u finale prvi put kad je usao u PO posle sto godina. bira vrlo dobro do vrhunski sa FA ceo plejof. potpuno zaslužen plasman, svaka čast. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 28, 2022 Share Posted March 28, 2022 ko uzme ayo dosunmua, taj pobedjuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 28, 2022 Share Posted March 28, 2022 Ajde da poslušam Uinija, želim da uzmem titulu Uini će da mi bude pritajeni coowner Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 28, 2022 Share Posted March 28, 2022 ayo nije ukrao loptu metar dana, u utorak i sredu mora 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 28, 2022 Share Posted March 28, 2022 (edited) Uzeo sam ga najviše zbog toga što ima 3 meča u naredna četiri dana, a jedini dan kada ne igra imam pun raspored (sreda). To je bilo ključno pored toga što je postao starter, dok se ne vrati Lonzo. Edited March 28, 2022 by Dracarys Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 28, 2022 Share Posted March 28, 2022 4 minutes ago, Dracarys said: Uzeo sam ga najviše zbog toga što ima 3 meča u naredna četiri dana, a jedini dan kada ne igra imam pun raspored (sreda). naravno, to je valjda poznato finalistima dugo ayo strvinja, vreme je da radi svoje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaku94 Posted March 28, 2022 Share Posted March 28, 2022 Poraz u nasoj veri ne postoji, verujemo u ono u sta drugi sumnjaju dok koracamo ka pobedi, casti i postovanju. Osvojicemo neosvojivo i pokoriti nepokorivo. Jer ko smo MI? Nas tim i oni koji nas predstavljaju ocekuju da se nikada necemo predati i potucicemo protivnika. Oni ne znaju nase srce. Jer ko smo MI. Za nas ne postoji povlacenje, priznajemo samo pobedu a vera ce nas viditi kroz ovu bitku do trijumfa. Jer ko smo MI. Niko nas nece zaustaviti do cilja, istorija ce zapisati nasa imena. Jer ko smo mi. Dobro dosli na veliko finale i borbu za sveti gral NBA fantazija Sinovi anarhije do titule 1 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted March 28, 2022 Share Posted March 28, 2022 41 minutes ago, Lukaku94 said: Poraz u nasoj veri ne postoji, verujemo u ono u sta drugi sumnjaju dok koracamo ka pobedi, casti i postovanju. Osvojicemo neosvojivo i pokoriti nepokorivo. Jer ko smo MI? Nas tim i oni koji nas predstavljaju ocekuju da se nikada necemo predati i potucicemo protivnika. Oni ne znaju nase srce. Jer ko smo MI. Za nas ne postoji povlacenje, priznajemo samo pobedu a vera ce nas viditi kroz ovu bitku do trijumfa. Jer ko smo MI. Niko nas nece zaustaviti do cilja, istorija ce zapisati nasa imena. Jer ko smo mi. Dobro dosli na veliko finale i borbu za sveti gral NBA fantazija Sinovi anarhije do titule delgado informacija 😄 I u finalu moramo da nastavimo sa pristupom kao i da sada, zna se - borba bre. Cestitke Misku na sibanju i celoj sezoni. Nista posebno nedelja nasih, ali dosta bolji raspored je presudio. Pokusao je na juris u nedelju, dropovanjem Portisa, Bazleya i Bugija, ali nedovoljno. Samo je pojacao rivala u finalu. 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 28, 2022 Share Posted March 28, 2022 Portis nakon što je preživeo krvavu borbu od Uchihe i Lukakua se pridružuje Kurijabašijevoj četi. Trenutno se oporavlja od Nindžicu i Taidžicu, a kobna je bila Geindžicu. Sutra uveče se skidaju zavoji sa očiju Portisa, Tauns i Porzingis neće biti pri sebi kada ga budu ugledali u četi Kuribajašijevoj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted March 28, 2022 Share Posted March 28, 2022 E moji prijatelji, doživeli smo da su u finalu Grof i delgado za sirotilju. Pamet u glavu i da se ovako nešto više ne ponovi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 28, 2022 Share Posted March 28, 2022 Šta kažete da pravimo GOAT listu po uspesima. Naređalo se dovoljno sezona, ovo je čak 11. po redu. Osvajanje će biti 5 poena, finale 2 poena i polufinale 1 poen. Ownere i coownere ću ocenjivati isto. Potrebno je samo da mi navedete finaliste i polufinaliste iz sezone 11/12 i 12/13 i da mi kažete ko je vodio ekipu WHITE MEN CAN JUMP !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 28, 2022 Share Posted March 28, 2022 28 minutes ago, Dracarys said: Šta kažete da pravimo GOAT listu po uspesima. Naređalo se dovoljno sezona, ovo je čak 11. po redu. Osvajanje će biti 5 poena, finale 2 poena i polufinale 1 poen. Ownere i coownere ću ocenjivati isto. Potrebno je samo da mi navedete finaliste i polufinaliste iz sezone 11/12 i 12/13 i da mi kažete ko je vodio ekipu WHITE MEN CAN JUMP !!! Evo ja cu ti kazem. Ja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 28, 2022 Share Posted March 28, 2022 Just now, Zvezdinho said: Evo ja cu ti kazem. Ja. Pretpostavljao sam, ali bolje da pitam, ako ne znam. Pretpostavka je majka zajeba. Sada još samo ove sezone, ali kapiram da se toga malo ko seća. Dajte makar finaliste, pa ko se doseti da je neko bio u polufinalu i da je zakinut, neka doda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted March 28, 2022 Share Posted March 28, 2022 Uz duzno postovanje prema liku i delu grofija (ne zajebavam se, stvarno ga gotivim) podrska ide nasem bratu Luki. Pravi vunderkid fantazija, koji je za kratko vreme pravo niotkuda dosao do svog prvog finala i dokazao da su najbolja kombinacija za uspeh 90% talenat i 100% izbacivanje delgada iz svega sto ima veze sa fantazi timom Grofi je rano krenio sa kurcenjem (alexa avramvic stajl) a ono sto mu takodje ne ide u prilog je sto ga podrzava (hehe podrzava) deglisa, osvedocena baksuzcina. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 28, 2022 Share Posted March 28, 2022 Au brt, kakav sam majstor za fantazi, pre dve tri nedelje sam rekao tačan dan kada će se Vud ''povrediti'', baš u ponedeljak i to se na kraju na ovaj i dan dešava, jer je Vud večeras misteriozno aut. Ovo je Šengunova nedelja kada će biti u najmanju ruku TOP20 igrač! Da li ste spremni da gledate kako Šengun nadjačava Taunsa i Porzingisa? 6 hours ago, maXa88 said: Uz duzno postovanje prema liku i delu grofija (ne zajebavam se, stvarno ga gotivim) podrska ide nasem bratu Luki. Pravi vunderkid fantazija, koji je za kratko vreme pravo niotkuda dosao do svog prvog finala i dokazao da su najbolja kombinacija za uspeh 90% talenat i 100% izbacivanje delgada iz svega sto ima veze sa fantazi timom Grofi je rano krenio sa kurcenjem (alexa avramvic stajl) a ono sto mu takodje ne ide u prilog je sto ga podrzava (hehe podrzava) deglisa, osvedocena baksuzcina. Ti bi kao Vučko da sedi na dve stolice koji bi za Rusiju i za EU. U toku je borba i ja pamtim da nisi na mojoj strani !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 29, 2022 Share Posted March 29, 2022 grofovija pamti. tesan mec, pravo finale, nema sta u italicu u kupu saporte, davai davai je impresioniran pokuom i ne moze da pruzi 110% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 29, 2022 Share Posted March 29, 2022 Taman što je proigrao Šengun, odmah se i povredio, sateraše me povrede u ćošak, ne može se živeti Eubanks je razvalio noćas, neverovatni statsi... 12-14 iz igre 6 oreb, 8 dreb, 3 stl i 2 blk... Ekipa Uchihe i Lukakua se raspala u slobodnjacima i moji visoki imaju dosta lufta da promašuju. Trenutno je 6-6-1, s tim da gubim i asistencije za 1, nema šanse tu kategoriju da izgubim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 29, 2022 Share Posted March 29, 2022 Evo je moja GOAT lista. Kao što sam napisao, osvajanje sam uračunao 5 poena, finale 2 i polufinale 1 poen. Obeležio sam zvezdicom Korona sezonu, jer ima neko ko i ne priznaje tu sezonu, pa da ispoštujem, ja lično priznajem. Nisam računao finaliste i polufinaliste iz 2012 i 2013, jer pojma nemam ko su. Prema listi je Delgado najuspešniji, ako ubrajamo i coownere, ako ne, onda bi lista kretala od Chaosa. Ne znam za ostale coownere ko je bio do kada sa kim, lista se apdejtuje sledeće nedelje. Večna lista: Delgado- 17 poena ( W 2013, W 2016, W 2020*, F 2018) Chaos---- 12 poena (W 2017, W 2018, F 2019) Zveki---- 10 poena ( W 2013, F 2014, F 2017, SF 2015) Wook----- 8 poena (W 2016, SF 2015, SF 2017, SF 2019) Lavrnja----8 poena (W 2012, F 2016, SF 2020*) Zorex-----8 poena ( W 2019, F 2020*, SF 2018) Maksa---- 7 poena (W 2020*, F 2018) Mađija---- 5 poena (W 2021) Meca----- 5 poena (W 2015) Konq----- 5 poena (W 2014) Uchiha----5 poena (F 2015, SF 2018, SF 2019, SF 2021) gggg----- 2 poena (F 2021) Matić----- 2 poena (SF 2016, SF 2020*) Threepwood 2 poena (SF 2014, SF 2017) Dovla -----1 poen (SF 2021) Uchihi pristaje ovde još jedno finale. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted March 29, 2022 Share Posted March 29, 2022 nema me nigde Ono dobro, ja sam neki Kijevo Verona stajl, igram za svoju dušu (Ali, sledece sezoneTM, ukljucujemo juniora od C, on je bas baš takmičarski nastrojen i ne voli da gubi 😄 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts