ćušpajz Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 1 hour ago, Dracarys said: Ne znam zasto mislis da ce biti nesto od Zeka Kolinsa. PF nece biti sigurno, dok ce se na C boriti za back up minute sa Lendejlom ne mislim ništa, samo nemamo dobre centre pa skupljam sve što ima tračak nade da će biti korektno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 I ne izbacuju timeline za Sabonisa,govnari,ovako su i za WCJ 7 tekmi samo out i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 5 minutes ago, Gaga said: I ne izbacuju timeline za Sabonisa,govnari,ovako su i za WCJ 7 tekmi samo out i to je to. jutros je bio sa ekipom na klupi, nije imao nikakav walking booth ili slično. gledao sam taj trenutak i izgledalo je zajebano a opet, jutros vidim stoji i zavitlava se, tako da ne izgleda kao da će propustiti više od 3-4 tekme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 (edited) 13 minutes ago, uini said: jutros je bio sa ekipom na klupi, nije imao nikakav walking booth ili slično. gledao sam taj trenutak i izgledalo je zajebano a opet, jutros vidim stoji i zavitlava se, tako da ne izgleda kao da će propustiti više od 3-4 tekme Sumnjivo je i oko njega i oko Laverta,blizu je trade deadline,deluje mi da zele da ih sklone zajedno sa Turnerom dok se situacija ne rascisti. Edited January 21, 2022 by Gaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 sve je moguce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 31 minutes ago, Gaga said: Sumnjivo je i oko njega i oko Laverta,blizu je trade deadline,deluje mi da zele da ih sklone zajedno sa Turnerom dok se situacija ne rascisti. Ne pratim nešto mnogo Nba, počeo prošle godine uz fantazi, zašto ih sklanjaju? Trejd ne znači otimanje,valjda 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 11 minutes ago, propolis said: Ne pratim nešto mnogo Nba, počeo prošle godine uz fantazi, zašto ih sklanjaju? Trejd ne znači otimanje,valjda 🙂 Hoce da ih trejduju,cuvaju ih od eventualnih povreda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Opaaa, dosao Simoooons. Sad kad ode u neki Sakramento ili Indijanu da pegla TD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Da pokupim Milsaparu, Bruklin hoce da ga trejduje, a imace sve vreme Out. Mogao bi u neki Cikago da pegla 25 minuta, za nekih 12-6, meni dovoljno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 On 1/20/2022 at 4:33 PM, gggggggg said: ali najvaznije je da sam sada naucio da cu morati prvo uiniju poslati poruku da li se slaze sa mojim trejdom koji radim sa drugim igracima ili ne. ocigledno je on tu najpametniji, ipak nije slucajno prvi. +1 si ju nekst jir bro da vidis kako je lepo, sve gospoda. josipa razmisljam na slavu da zovem kolko je dobar lik. nemam s kim ni da se prozivam. da nema tupavog zvekija topik bi zamro 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Tupavi Zveki te zajebao za Monka, pa ti vidi ko je tu ispao tupav Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Kako je buljson lepotne mali? jel ti jos uvek bride guzovi?? hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Buljson odlicno, brinem za tvoj nakon tvoja zadnja 2 meca. Ladno ispadas iz top 12. Delgado bi ti mozda rekao tako ti i treba kad dropujes Monka, he he. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 (edited) Ne brini ti za mene. cuvam adute za zavrsnicu Nego zaboravih da pitam, jel si i uiniju prodao buljsona da ovde spinujes rasprave? Edited January 21, 2022 by maXa88 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 22, 2022 Share Posted January 22, 2022 maksini cheap shots 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 22, 2022 Share Posted January 22, 2022 Po lopti. Sve cisto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 22, 2022 Share Posted January 22, 2022 Smesno je sto Manuovi prave hiljadu asista, a nijednu izgubljenu. Bolje da sam za jednu celu nedelju ubacio jedan mec Trajka, imao bih 3 kategorije, napumpao bi PPM, FT% bi bio 100% i dobio bi izgubljene... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 22, 2022 Share Posted January 22, 2022 a kako biraš taj jedan meč trajčeta, putem vidovitosti ili drugojačije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 22, 2022 Share Posted January 22, 2022 Po tome sto ima vrh sezonu i u pomenutim kategorijama je i vise nego surov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 22, 2022 Share Posted January 22, 2022 (edited) 2 minutes ago, Dracarys said: Po tome sto ima vrh sezonu i u pomenutim kategorijama je i vise nego surov. to je jasno, nego, razumeo sam da biraš jedan njegov meč u nedelji ..pa se pitam kako izabereš koji je to tačno. ako sam nešto istripovao a verovatno jesam, izvinjavam se Edited January 22, 2022 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 22, 2022 Share Posted January 22, 2022 1 minute ago, uini said: to je jasno, nego, razumeo sam da biraš jedan njegov meč u nedelji ..pa se pitam kako izabereš koji je to tačno. ako sam nešto istripovao a verovatno jesam, izvinjavam se Pa verovatno bih izabrao prvi mec u nedelji, pa da vidimo daji razvoj situacije, u slucaju da je potrebno da se podeblja PPM ili FT% ako bude imao lose vece, ali se retko to desava, Jang ima ove sezone preko 90% FT, Manu nema takvog igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 22, 2022 Share Posted January 22, 2022 2 minutes ago, Dracarys said: Pa verovatno bih izabrao prvi mec u nedelji, pa da vidimo daji razvoj situacije, u slucaju da je potrebno da se podeblja PPM ili FT% ako bude imao lose vece, ali se retko to desava, Jang ima ove sezone preko 90% FT, Manu nema takvog igraca. tako sam i mislio otprilike. daklem, nije neka sigurica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 22, 2022 Share Posted January 22, 2022 Kako to mislis nije sigurica? Evo, Jang je u ponedeljak imao 0.75 PPM i 100% FT 3 kategorije bez problema. Da je odigrao losiji mec, svakako bi u sredu imao opet 100% FT i preko 1.00 PPM Manu bi jurio ostale kategorije i ne bi ga bilo briga da se mnogo cima za moje kategorije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 22, 2022 Share Posted January 22, 2022 ne znam, glup sam za matematiku, čak i najprostiju - ali tzrebalo je tako nešto da uradiš ako već misliš da je bullettproof. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 Dok mi odzonjava pesma u glavi la majami, mislim da je Zveki u pravu sto je odjebo Jeremiju, klasicno govance od igraca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts