Klotzen Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 ja sam isto davno digao ruke od torenata, sve ima na onim "narodnim" sajtovima za gledanje jedino što sam skidao je "one night in miami" i "Aida" pošto ta dva nisam našao ni na jednom od tih sajtova.
Drug Crni Posted May 27, 2021 Author Posted May 27, 2021 Starija je vest (sa kraja prosle godine),ali ja je tek pre neki dan registrovah. Glumica Elen Pejdz (meni najpoznatija iz filma "Inception" u kome je igrala studentkinju arhitekture,Ariadne) je objavila da je transorodna osoba,da je promenila pol i sada se zove Eliot Pejdz. Zanimljivo mi je da je tokom snimanja Nolanovog blokbastera,tada Elen bila deklasirana kao gay osoba. Nista negativno prema Eliotu,naravno,samo mala trivia. 1
Drug Crni Posted May 31, 2021 Author Posted May 31, 2021 Bill Paxton i Lance Henriksen. Jedina dva glumca koje su ubili Terminator,Predator i Alien 5
jedibojan Posted June 27, 2021 Posted June 27, 2021 Lynch has accepted his inner dude. Gde ces bolje reklame za transcedentalnu meditaciju 🙂 1 1
Ne sam Safete Posted July 16, 2021 Posted July 16, 2021 9 minutes ago, Andrej said: Ko nije gledao Lucky ne znam šta čeka. 1 1
Plavi Golub Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 On 6/27/2021 at 1:28 PM, Klotzen said: Stari video. Kastelaneta kod Konana. Imala sam na starom Tom Tom-u you Homerov glas tj Kastalanete kao Homera Tako da je GPS dobio ime Homer. Kad te posavetuje par puta, ubaci “Have I heard thank you?”, ali na kraju ti kaze. “You have reached your destination, cause you are a genius.” Neprevazidjeni izvor zabave za dugu voznju. Nema ga (glasa) odavno u ponudi, a na tom starom GPS nema vise prostora za apdejt, model se ne proizvodi. 2
Recommended Posts