Jump to content

Message added by Xpert,

Timovi:

#11 - @Jurgen

3 Yards Per Carry - @MrTwister

49ers - @Skyglider

Conquistadores - @Contador54

Ikac - @Ikac

Karipesic - @karipesic

Laka Team - @Laka

Lineker SO Celtis - @Lineker

Perfekcionisti - @Xpert

Snake Plisskeen - @Ta'veren

Reality check - @L0shMi & @Sombor Shuffle

Ubice bez haubice - @Romantik

Lights Kamara Action - @Pero

Luzeri junajted - @Gaga

Recommended Posts

Posted

Gledam kako mi na svakom cosku iskacu clanci o fantaziju. Kakav su posao napravili od toga, ludilo. Na kraju ce mi od silnih clanaka i strucnjaka samo ogaditi igranje. Plus citam kako se i NFL ubacio u posao s kladjenjem. Samo pare...

Sent from my JAT-L29 using Tapatalk

• Like 1
Posted

Tako je. I limit za sezonu je 100 kredita. Ako istrošiš sve, i dalje možeš da claimuješ, al uz nadu da niko nije bidovao za tog igrača. Naravno, kad prođe waiwer period, normalno se mogu dodavati igrači sa FA liste.

• Thanks 1
Posted

Moze li da se ispadne iz druge lige? Prvi sam kandidat za to ako moze.

Mada, izgubiti kad imas trkaca od 40+ poena je generalno za diskvalifikaciju, ali kad taj poraz dodje zato sto sam Holivuda Brauna ostavio na klupi, izmena napravljena u poslednji cas :ajme: te nakon dva izlesinarena TD od strane Rodzersa (sramota je za ligu sto se ono prvo vodi kao hvatanja, a sramota je za tim sto se za onaj drugi nije trcalo vec cak dva puta bacalo) to bas boli.

• 2 weeks later...
Posted

Toliko se nisam povezao sa igračima koje imam u timu, ne pamtim da mi se to pre dešavalo. Valjda što su tako mlitavi, svaki TD koji bude je nacionalni praznik.

A ja jedini kukam ovde na forumu, svi ste nešto utihnuli... 

• Like 1
Posted

Ne vredi da kukam kad pravim početničke greške. Pravio sam izmenu hvatača u nedelju a nisam primetio da mi jedan defanzivac ima kovid. Izgubio za oko 8 poena, taman koliko se očekuje od solidnog defanzivca :ajme:

Posted
12 hours ago, Sombor Shuffle said:

Cestitke @Pero na pobedi. Ni zadrzavanje Matisona ne bi nista promenilo.
Prodaju nas glavna 2 pika najstrasnije, ali dok Lamar ovako gura imace neke nade za nas. 😄

Mike Willlams mi je na nivo vec 5 kola, Hopkins zajebava...
Dva zadnja kola igram bez TE, Everett je bolestan 🙂

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Auuuu šta mi uradi Džonson!

Da nije igrač protivničkog tima u fantaziju bio bi ovo jedan od lepših mečeva koje sam gledao, koja lakoća trčanja, standard je bio skoro pa 9 jardi po trčanju, kao da trči među decom u parku, greota će biti ako dečko dogodine ne bude prvi trkač nekog drugog tima.

Edited by Romantik
Posted
Ja moram da pitam Linekera gde će mu duša, ovako mučki da mi uzme šutera, za srce si me ujeo.
Grabim, ne pitam. [emoji2957]

Vise me brine kome ce Rodja da baca.

Sent from my JAT-L29 using Tapatalk

Posted
On 10/26/2021 at 7:43 PM, Skyglider said:

Ne znam ko je Reality check, ali kakav je ovo dvoboj bio i pobeda za mene:  104.54 naspram 104.30  :Hail:

To smo Loshmi i ja.
Sto je najgore, gledao sam poslednju cetvrtinu i nije mi jasno kako si pobedio.
Bili smo veliki favoriti nakon meceva u nedelju, ali nakon ovog ludila

bili smo rano u zaostatku. Onda je Kolins uzeo nesto  poena trcanjem i kad je na poslednjem posedu Sijetla Dzenkins sekovao Smita i nakon toga krenule kneel down akcije, iskljucio sam strim misleci da smo pobedili, jer smo vodili za nepun poen.
Onda sam nakon 5-6 minuta osvezio fantazi stranicu i vidim pise ovaj rezultat odozgo. Nisam siguran sta i kako, ali cini mi se da su Bruksu dodali odbranjen pas, a kako se to desilo i kada, pojma nemam niti sam nasao na pbp.

Sve u svemu, ovo je verovatno najbolniji poraz otkako igram NFL fantazi, a to je poprilicno dugo. Tebi svakako cestitke na pobedi. :thumbsup:

Sad nam ide jos jedna teska sedmica, gde nam ponovo bitni igraci imaju bye, pre svih Lamar. Mislim da moramo ovo nekako dobiti da bi se nadali ulasku u plejof, ali kako nas nece ove godine, cisto sumnjam. 😄

• Like 1
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted
On 11/17/2021 at 7:05 PM, Xpert said:

U ovoj ligi @Ikacdominira. Svih 10 pobeda i skoro sigurno ce on biti taj koji ce, na osnovu plasmana u regularnom delu, biti putnik u A ligu.

Pre jedno 2 nedelje sam bio u fazonu da me previše sere i da će mi se vratiti u plejofu, tj. da ću ispasti u prvoj rundi. Tek onda sam se setio da zapravo prvi u regularnom automatski ide 😄

• 2 weeks later...
Posted

Ranijih sezona nekako bilo neizvesnije za ulazak u play-off. Ako dobro računam, jedina šansa da se uguram na 8. mesto je da Ubice bez haubice izgube, a ja pobedim i da osvojim od Ubica više od 6 poena, da bih imao u totalu više poena. Tako da šansa nije velika...