Jump to content

Premier League 2021/22


mr clutch

Premier League 2021/22  

64 members have voted

  1. 1. Ko osvaja titulu?

  2. 2. Za koga navijate?



Recommended Posts

14 minutes ago, P-51D said:

Tačno će mi postati odvratniji od Reala, a to je podvig za koji sam mislio da ga je nemoguće postići. 

Upravo to. Dovodili su igrace za 100+ miliona kao sto su Kutinjo i Grizman, teski promasaji koji su zaradjivali basnoslovne novce.

E sad onda si trebao da ispeglas to tako sto ce Buskets, Pike i ostala djeca Barse da pristanu na odlaganje plate i posluze ostalima kao primjer. Uradjeno je to. E pa sad budi dzek pa ih ispostuj.

Dembele je pristao na smanjenje plate jer zna da ga niko zivi ne bi uzeo jer ima staklene noge. Pristao na 40% smanjenje plate i opet je ta plata preko 200k.

Serhi Roberto oristao i na vece smenjenje ali opet je to dosta visoka plata za igraca njegovog kvaliteta, nekih 100k+. Trziste za njih uopste i nije bilo neko.

 

Umtiti ih jebe u zdrav mozak, kao sto i treba. Lengle takodje to radio i otisao je samo u Totenhem jer je SP za par mjeseci i sto ce imati minuta tamo i hoce da bude u reprezentaciji. Takvih primjera ima jos. 

 

Nego, jel imate vi u planu dovodjenje jos nekih igraca? Vidim da je Jarmolenko otisao kao slobodan igrac

Link to comment
Share on other sites

@Miki28

 

Nema tu sta da se obecava De Jongu vec u ugovoru stoji da ce sledece imati platu kakvu ce imati i njemu ce ta plata biti isplacena ako bude i tada u klubu. Ti kao da hoces da kazes da je Barca duzna placati De Jonga i ako on predje u United i time ne bude vise igrac Barce. Barcelona njemu trenutno nista ne duguje na osnovu ugovora. A uopste ne znam otkud ta ideja da je ruzno postupanje Barce zbog tih ugovora. To je sve dugo pregovarano sa igracima koji su sami izrazili volju da se pristupi takvim modelima ugovora. A mnogi od njih su i svjesni da su imali nelogicno visoke plate ali opet nisu bili u obavezi da smanjuju platu. To sto su oni kao "smanjili" platu je i dalje izuzetno visoka plata i tesko da bi i takvu platu mogli imati u mnogim klubovima. Mnogi igraci su imali sansu da odu iz kluba, niko im nije branio, cak im je dozvoljeno da za nula evra napuste klub a oni i dalje nisu bili ni blizu odlaska jer nisu mogli da nadju klub koji ce ih besplatno uzeti jer nisu mogli da dobiju ni priblizno platu tako vosoku kao sto imaju u Barci bez obzira na smanjenje. Ali gdje su svi faktori neprofesonalnog ponasasnja mnogih igraca koji su imali ogromnu platu a nisu ni na koji nacin sankcionisani, sve im je dozvoljavano. A oni su i dalje to sve naplacivali. Ali to je opet neka druga strana price o kojoj se moze mnogo detaljnije razmatrati.

 

Naravno da De Jong ne mora ni na sta pristati. Tu su obe strane da se pregovara po potrebi i pokusa naci rjesenje. Niko ne radi nikakav bully ball prema igracima. Kao da hoces da predstavis da Barca jednostrano izmjenjuje ugovore igraca. Niko se ne tjera ni na sta vec to je unutrasnje pitanje Barce kolike ce ugovore dati igracima a na njima je da pristanu ili odbiju ili da se i dalje pregovara i pokusa doci do dogovora. Ovo pisem sada za Barcu, ali zar nije tako u svim slucajevima i svim klubovima. Kada se potpisuje novi igrac rade se pregovori, kada se planira produzetak ugovora rade se isto pregovori. Nekada klub dodje u situaciju da ne moze za produzenje ugovora dati istu platu ili vecu platu nego sto je igrac ranije imao pa je onda na njemu da odluci, nema tu nista nelegitimno ili nekorektno. A nekada nije igrac vise na nivou na kojem je nekada bio pa mu se u skladu sa tim ponudi plata bez obzira sto klub ima novca.

 

Treba razdvojiti budzet za transfere i budzet za plate igraca. U mnogim klubovima za plate igraca postoje okvirni nivoi. Tu mislim na nivoe koji se odnose koji ce igraci imati platu oko 6m evra, zatim igraci platnog ranga od oko 12 miliona evra itd. Toga u Barci kod Bartoemu nije bilo vec je bila skroz haoticna situacija. Igraci koji nisu bili ni blizu prvog tima su bili jedni od najplacenijih i sta sve jos ne. A sada Laporta pokusava da uvede ravnotezu i da postavi platne limite. Naravno da to i dalje nije postavljeno s obzirom na prethodne ugovore. Ali Kessie i Christensen ce imati platu od oko 6m evra. Za Raphinhu trenutno ne znam, ali i on ce ici u jedan od tih platnih nivoa kao uostalom svi igraci koji budu dosli u klub.

 

Ja kao da treba da objasnjavam da Barca nije bezobrazna prema igracima jer nece da im isplati platu koju oni jos nisu ni zaradili.

 

Sto se tice tih 65 miliona evra za De Jonga. To je tek smijesno, pa to je u danasnjim uslovima transfera bas niska ponuda za De Jonga. Barca hoce vise novca za njegov transfer, kakve to veze ima sa tom platom. Naravno da ga Barca cijeni vise od tih 65 miliona evra. Ali pazi price, Barca hoce da United plati 20 miliona De Jongu 😄. Sav taj novac bi od eventualnog transfera otisao u kasu Barce. On bi prelaskom u United raskinuo ugovor sa Barcelonom. Nema tu nikakvih dugovanja u ovom momentu i ne bi Barcelona njemu isplacivala 20 miliona evra od tog iznosa transfera. De Jong je Ajaxu placen oko 80 miliona evra a da ga sada Barca prodaje za 65 miliona evra mi nije bas logicno.

 

Odlicno ti ljude prate situaciju oko De Jonga. Ne znam samo zbog cega lazu i izmisljaju ako su toliko upuceni. Nikada Laporta nije javno rekao da ce od De Jonga traziti smanjenje plate kao i da je to uslov za njegov ostanak. On je samo rekao da Barca nema namjeru da ga stavlja na transfer listu. Ako bi De Jong otisao, onda bi bilo novca za neka druga pojacanja i u tom segmentu se najvise gleda na moguci odlazak De Jonga. Sa njegovim odlaskom bi se pokusali dovesti neki drugi igraci ali se istovremeno i kalkulise sta se dobija a sta gubi njegovim odlaskom. U igri je igrac kao sto je Bernardo Silva ali to je moguce samo ako se ozbiljno naplati transfer De Jonga.

 

Dakle, jos jednom, Barca hoce odredjeni novac za De Jonga kao sto i svaki sklub odredjuje cijenu za nekog svog igraca. Niko nije rekao Unitedu da placa Barci neke druge obaveze, ovde se radi samo o transferu.

 

Jasno je da dva kluba pregovaraju ali to je mnogo kompleksniji postupak, nije dovoljno se samo pojaviti u Barceloni i samim tim postupkom neko treba pristati na ono sto United predlozi. Kao da pokusavas reci da neko ucjenjuje United, ovde se pregovara cisto o klasicnom transferu. Meni je ta ponuda od 65 miliona evra odmah bila nejasna i sada ako neko trazi nesto vise od onoga sto je United sebi zamislio onda se izmisljaju kojekave price i vodi se propaganda.

 

A to koliko se razbacujemo trenutno milionima je posebna prica. Pa prosle seozne nije maltene napravljen niti jedan ozbiljan transfer, pojedini igraci su pusteni skoro besplatno da odu kako bi se olaksao platni budzet kao sto je npr. Griezmann. Sada se definitivno ima novca i ne radi se o nikakvom razbacivanju, blagog preplacivanja uvijek ima ali ne ide se u avanture na Bartomeuov nacin.

 

Taman posla da Barci neko dozvoljava da sada trosi neki izmisljeni novac jer je vec dugo klub pod strasnim sankcijama LaLige. To i dalje traje ali ce se valjda pokusati rijesiti uskoro kako bi se te sankcije stavile van snage. Ovi transferi sto su dogovoreni se uklapaju u trenutni FFP LaLige koji je inace jako strog zadnjih godina. Naravno da ne mogu to detaljno objasniti jer nemam uvid u finansijske izvjestaje ali znam da ne daju nikom ni centa da trosi ako ne moze da funkcionise.

 

Dembele je imao sansu da bude najplaceniji igrac tima, takvu ponudu je imao u januaru. To je po meni neopravdano jer mislim da nije trebalo da mu Barca uopste nudi novi ugovor zbog njegove neprofesionalnosti u Barci i igara ispod ocekivanog nivoa. Ali njegov agent i on su samo ignorisali ponude Barce, nisu nikakve odogovore davali jer su kalkulisali ocekujuci da ce mu neko ponuditi platu od preko 30 miliona evra. To se naravno nije desilo, zapravo nije imao nikakvih drugih ponuda osim ove iz Barce koja je, kada je postao slobodan igrac, i manja od te iz januara. Ali eto na zahtjev Xavija je ipak produzen ugovor iako mnogi bitni ljudi u upravi misle da nije trebalo produziti ugovor a i ja imam isto misljenje jer smatram da ce sada opet biti nezainteresovan za fudbal i treninge kao sto je i bio veci dio vremena u Barci. Ovaj ugovor mu je na dvije godine i sa opet solidnom platom koja je i dalje visoka s obzirom na njegovu ispodporsjecnu igru u Barci.

 

Za Raphinhu je dobar dio posla odigrao i Deco, njegov agent. Ne znam sta tu pokusavas da kazes, ali ta ponuda je negdje slicna onoj koju je ponudio CFC ali Raphinha je jos od febrauara u dogovoru sa Barcom. Transfer Raphinhe je oko 55m evra fiksno plus ostalo su bonusi do tih oko 65m evra. A i ne znam sta bih ti odgovorio za to banalizovanje vezano za Koundea, Lewandowskog i ostale.

 

I jos bih jednom ponovio, ovi ugovori koje imaju igraci iz perioda Baromeua bi se trebali svakako mijenjati bez obzira da li klub ima ili nema novac, to je nesto sto nije normalno za bilo koji klub. Niko nikoga ne ucjenjuje vec ako se mijenja ugovor onda se pregovara sa igracima, sta je tu nekorektno pregovarati o novim ugvorima. Za sada Barca nema dugovanja prema igracima sto se tice plata. Valjda imaju pravo odluciti kolike ce ponude davati igracima u okviru plata a koliko ce placati pojedine transfere. Igracu ako se ne svidja ponuda onda ima opciju da napusti klub kada mu istekne ugovor, sta Barcelona ima sa tim.

 

Romano je objavio da su Barca i UTD dogovorili transfer De Jonga ali licni uslovi igraca jos nisu dogovoreni jer De Jong hoce da ostane u Barci.

Link to comment
Share on other sites

@OgX vidim da uopste ne razumijes pricu nego ides na vodenicu Barse uopste ne kontajuci da ovo sto rade je kriminalno ponasanje jednog ozbiljnog kluba, kluba koji se kur.. da je Mes que un club.

 

Igrac kao sto je De Jong i ostali koji su pristali na odlaganje plata su igraci koji su izasli u pomoc klubu i restruktuirali svoj ugovor tako sto ce pomoci klubu kratkotrajno a zauzvrat klub ce im isplatiti sve sto treba kad stane na noge za godonu, dvije. Barsa sa ovim sto radi je totalni kriminal jer pokusava da prevari te igrace za ono sto im je prvobitnim ugovorom a onda i izmijenjenim ugovorom garantovano. Ako je nesto odlozeno, to ne znaci da mozes da izbjegnes to placa je i zato Frenkijev kamp orucuje, ne zeli da ide jer hoce pare koje je trebao primati po prvobitnim ugivorom a koji Barsa treba da isplacuje u narednih nekoliko godina ugovora, on zeli tu razliku koji je umanjio prethodne 2 godine i stvarno je zalosno da ti ne kontas o cemu se tu radi.

 

Pritom pokusavas da jos vise ujebes te igrace tako sto postavljas ultimatume, ili cete smanjiti platu ili ne ostajete.

 

 

Pazi ti sad sta ti branis i kakav sistem poslovanja. Frenki je bio na 320k platu usled odlaganja plate i ta plata sad treba da ide na 600k jer je tako dogovoreno. Barsi sada ne odgovara zbog FFP jer hoce da dovede igrace ( naravno sa velikim primanjima ) i sta onda rade? Primoravaju svoje igrace koji su odlozili plate da ili te nove plate smanje ili ce biti prodati jer ne mogu da regustruju nove igrace. Sergi Roberto je pristao na to, Dembele takodje. Fair play. De Jong ne zeli, on hoce da mu se plati i u slicaju odlaska, znaci ta razlika od prethodnih sezona kad je primao manju platu.

 

Ako ti mislis da je ovaj nacin poslovanja okej nacin, onda smo kao drustvo otisli u k....

 

Sto se tice Utd, Barse i De Jonga, Fabrizio kao i svi relevantni novinari koji prate ovu sagu su prije 2 nedelje javili da je dogovorena cifra 85 mil € transfer od cega ce niti 65 garantovano + 20 mil u add-onsima. Danas se pak pojavila prica da je to sada 75+10 jer kao sto sam rekao, Utd ako treba da pomogne Barsi on ce to i uraditi i zato su i bili tu Arnold i Murto prije 2 dana u Barseloni. Sada se pak pominje prica da Barsa hoce da proda i da daje De Jongu oko 3 miliona sto je opet sramno jer je Utd upravo za 10 miliona oovisio garantovani dio kako bi Barsa dala to De Jongu ali pohlepa ke cudo, polusavaju na svaki korak da sjenu igraca.

 

Kao sto sam vec pisao, ti veliki klubovi rade na jedan nacin gdje se ne bi blamirali javno u pregovorima a da taj igrac ne zeli da dodje. Ne zaboravi da je agent De Jonga isti agent Malacia iz Fejnorda i da je isti bio u Mancesteru prije 10 dana tako da je sigurno pricano i na ovu temu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, Miki28 said:

 Nego, jel imate vi u planu dovodjenje jos nekih igraca? Vidim da je Jarmolenko otisao kao slobodan igrac

 

Još jedan napadač je moranje. Tokom poslednjih mesed dana su nas povezivali sa svakim mogućim napadačem koji se ne zove Haland. U igri su navodno Broja i Skamaka. Ima tu par igrača iz akademije kojima će se pružiti šansa i to je to jab' reko ( pored ovog Marokanca što je doveden iz francuske i ovog veznjaka iz Ipsviča što su već dovedeni. ) Naše rukovodstvo očigledno misli da je FFP i dalje bitna stvar, pa se tako i ponaša. 

 

Inače, ubedljivo najbolji insajder za WHU  @ExWHUemployee se sakrio iza patreona i bukvalno ne pušta ništa da procuri ako ne platiš pet funti mesečno. Ranije mu se dešavalo da dosta dobrih infoa nađe put u javnost, a sad bukvalno ništa, tako da sam sa infoima za naše transfere bukvalno gde i svi ostali, Fabricio Romano i engleski Tabloidi....

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Ne branim uopste poslovanje kluba vec ne pristajem na propagandu gdje se predstavlja da je Barca kriva jer nece da pristane na ponudu od 65m evra. Postavljena je cijena za De Jonga na oko 80m evra (ocigledno da se pristaje i na 75m plus bonusi) i to treba da se dostigne. Sta ima tu United da pomaze ili da se bavi time. Ako De Jong nece iz nekog razloga da predje u United to je druga stvar a jasno je da trenutno nece nigdje da ide. 

 

Ja sam, mozda ne sada direktno, ali ranije kroz mnoge postove pominjao lose poslovanje Barce u prethodnom periodu. I to je dovelo do primjene FFP sankcija. Ali za sada vazeci ugovori se postuju. A zasto bi De Jongu uopste radili isplatu plate sada, onda bolje da ostane u Barci pa da mu se isplati kada dodje vrijeme za to. Ovaj transfer De Jonga je mozda rijetka prilika gdje Barca moze da zaradi ozbiljniji novac od transfera s obzirom na stanje svih igraca u klubu. Vjerujem da niko ne bi imao nista protiv da on ostane ali eto otvoreni su za transfer ako bude dovoljno dobrih ponuda.

 

Dembele nije pristao ni na kakvo smanjenje plate, njemu je istekao ugovor. Slobodan igrac je bio vise od 10 dana i formalno on je novi igrac u Barci. A prethodni ugovor, koji je bio ogroman, mu je isplacen. Roberto je pred istek ugovora potpisao novi ugovor tako da se tu ne radi o smanjenju plata o kojim ovde konkretno pricamo. Njih dvojica naravno da imaju drugacije plate nego ranije sto su imali. Ne znam zbog cega njih pominjes u vezi ovoga. Nije bilo osnova da im se zadrzi prethodna plata ili u nekom slucaju poveca. Ako je Dembele smatrao da nije postovan, bio je slobodan igrac i mogao je da ode.

 

To sto je Laporta rekao za plate je i ranije pominjano ali to je uopsten slucaj gdje ce se obuzdati platni budzet. Ne znaci to da ce se krsiti ugovori i da ce se dugovati igracima.

 

Naravno da Barca hoce da dovede igrace, ali Lewandowskom je ponidjena plata koja se valjda uklapa u ovo sto Laporta pokusava da uradi sa platnim budzetom. Lewandowski je ocigledno na to pristao i sada treba jos sa Bayernom pregovarati.

 

 E znam sta ti je sporno toliko sto Barca dovodi igrace a neki od njih su i free agenti.

 

Onda kakvi ultimatumi. Moze Barca koliko hoces htjeti da proda De Jonga ali ako on nece da ide onda ce ostati jer ima vazeci ugovor. Mozda su mu rekli da je na transfer listi i da je tu dogovor sa Unitedom ali on ako nece da ide onda se tu nista ne moze.

 

Zamisli da neko kaze kako je United ispao los jer nije platio koliko je Pogba htio za novi ugovor a sada trose na transfere. Eto to je u domenu tog pominjanja Dembelea i Sergi Roberta. Ne znam kakvoj su oni nepravdi izlozeni kada su im postojeci ugovori do kraja istekli.

 

Naravno da mi nije nacin poslovanja ok koji je Bartomeu primjenjivao, pa i to sto je De Jongu dao toliku platu jer je to bilo bas visoko i tada kada je klub bio u boljem finansijskom stanju. Ali ne vidim problem da De Jong ostane u Barci ako smatra da mu je plata bolja tu nego sto bi bila u Unitedu.

Link to comment
Share on other sites

@OgX uopste ne kontas pricu i kao sto rekoh okrivljujes orethodnu upravu a ovu pravdas. Ne zanima nikog van Barse koja uprava je kriva. Zanima ih trenutno stanje a stanje je tako kao sto sam napisao.

 

Platite De Jongu razliku u plati od 17 mil € pa da vidis dal ce ostati ili ne. To nije 17€ ili 17 hiljada € nego 17 jebenih miliona. Toliko mnogo fudbalera ne vide za zivota.

 

Utd uopste nije smanjivao platu Pogbi vec je na stolu stajalo godinu dana produzenje na istu platu, decko je mislio da ce PSZ ili Real uskociti i da ce dobiti vise love a o odnosu navijaci i Pogba da ne pricam. Decko je popusio i to je Juve iskoristio koji ga je potpisao i za manje para nego sto bi imao u Utd.  Hvala Bogu. Jedan jedini javijac Utd ne zali za odlaskom iako smo tu popusili mnogo kinte jer kakav god da je, zna fudbala i bar bi se dobilo 40-50 mil za njega da se prodao.

 

Imas problema sa svojim igracima oko plata a ti dovodis nove igrace uz to trazeci od tih istih svojih igraca smanjenje plate. Jebeno nevjerovatno. Ej jel ti znas koliko Lewa kosta pa i po tom Laportinoj politicarskoj prici koju navijaci izglrda da se primaju kao ovdje na Vucicevu. Pa nece doci da igra za kikiriki nego za 300-400k €. Jel ga dovodis za DZ? Ne dovodis ga nego ces Bajernu da iskesiras onoliko koliko Bajern trazi. To ce biti transfer na nekih 70-80 mil € kad se uzme u obzir transfer i plate. 

 

Umtiti vas jebe ko konje, pokisavate da ga se oslobodite ali decka boli ona stvar. Sjedi i uzima lovu. Mozete za Memfisa dobiti nesto love i to je to. Jedino vrijedno sto imate da prodate je De Jong ali ovdje prosipate pricu kao hocemo da ga zadrzimo ali ima preveliku platu, nece da prihvati manje i moramo da ga prodamo i protiv njegove i nase volje. Volimo te Frenki.

 

Ja ne znam jel ti mislis da su klubovi na tom nivou toliko glupi da pregovaraju za nekog igraca a da taj nece da dodje? Znas li ti koje je to blamiranje. Zato postoje agenti, postoje posrednici koji saznaju te stvari a onda se krene u direktnu pricu sa klubom. Pogledaj kako vi radite za Lewu? Jel bi ga jurili da nije rekao da hoce da dodje? Jel bi jurio Bajern Manea ili De Lihta? Sta je uradio Celzi kad je saznao za interesovanje Bajerna za De Lihta? Povukao se i otisao po Kulibalija. Zasto su to uradili? Receno im je da je igrac zainteresovan da dodje, krenuli u pricu i Bajern se umijesao i Bajern ga zavrsava? Jel stvarno mislis da bi Bajern, Celzi, Barsa, Mancester zahebavali sa takvim stvarima?

 

Fabrizio Romano, David Ornestein i ostali vrlo pouzdani novinari su u ovoj prici nedeljama. Sigurno da znaju vise nego sto znamo i ti i ja. Ja ti kazem da postoji razlog zasto nedeljama postoji dogovor oko ukupne cifre za transfer De Jonga od 85 miliona a da je problem u add-onsima koji su se ispostavili da su zbog odlozene plate De Jonga. Isto tako postoji razlog zasto je nakon 2 nedelje sa 65 garantovanih podignuto na 75 miliona. U svakom slucaju, vrlo kompleksan transfer jer je vase poslovanje katastrofalno. Rijetko ko ce se usuduti uopste da posluje sa vama vise povodom igraca koji imaju ovu situaciju kao De Jong. Jednostavno predugacak proces i previse komplikovan.

 

Summa summarum, kako bi ihDe Jong otresao na sudu, nisi svjestan. Zalosno je sto se neke medjunarodne institucije ne ukljuce u ovo pa da malo procesljaju poslovanje Barselone koje je katastrofalno.

Edited by Miki28
typo
Link to comment
Share on other sites

@Miki28

 

Ne pratim uopste Laportu licno niti znam kakvih je on uvjerenja. Pricam o njegovom planu koji je izlagao za Barcu a naravno da ne moze preko noci promijeniti situaciju vec se mora ici postepeno. Ali o tom potom, i to treba vidjeti kako ce u praksi ici.

 

Naravno da nikoga  ne zanima stanje u Barceloni a to sam i ja rekao. Sto se tice Uniteda oni treba da pregovaraju oko visine transfera. Nece se oni upustati u pomaganje Barci oko De Jonga niti u to kako ce Barca sa njim rijesiti postojeci ugovor.

 

Naravno da Barcelona jeste izlozena kontrolnim organima u vezi poslovanja, pa ko im je izrekao FFP smjernice nego upravo oni.

 

Dobro, ja se primam na Laportinu pricu. A on i sam pominje velike probleme. Ponavljam opet, stanje je sada bolje u odnosu na raniji period u ovoj godini.

 

Ja bih odogovrio i na jos neke stavke, ali ne znam kako da se nosim sa tim prostim rijecima koje cesto navodis.

 

Samo cu ponoviti da niti jedan ugovor jos nije prekrsen i da nema dugovanja sto se tice plata.

Edited by OgX
Link to comment
Share on other sites

Slazem se da ne treba De Jonga izostaviti iz sastava za turneju po SAD-u. To ce biti sve ruzno jer on bas voli Barcu ali ocigledno da uprava maksimalno sada trazi njegov izlaz jer su se dogovorili sa Unitedom. Takodje, vjerujem da im nije svejedno zbog ovoga ali takvo je trenutno stanje da ocigledno ne mogu odbiti ovu ponudu Uniteda i zbog toga ide ovako kako ide.

 

A ni Messi nije otisao vjerovatno na najljepsi nacin jer se mislilo da je on ostaje a onda u poslednjem momentu je saznao da ga Barca ipak nece moci registrovati sto ga je bas naljutilo i osjecao se prevarenim. Vjerovatno je pokvaren i odnos sa Laportom zbog toga. A i Pique je izgleda nesto mutio protiv Messija tako da je to sve otislo u nekom drugom smjeru. A bili su kao porodica, mislim na tu generaciju igraca.

 

@Miki28 Ne mijesam se ja u to toliko da li ce preci De Jong u United. Zapravo, neka predje ako su se vec klubovi dogovorili ali sve ovo sto sam napisao se odnosilo na to sa tehnicke strane i ugovora koje trenutno imaju igraci u Barci. Do sada su isplacivane plate ali mora se raditi na tome da se uvede red u wage bill i postave norme koje su u skladu poslovanja kluba. Ove odlozene isplate ce se valjda platiti nekako ali novi ugovori se vec jos od ranije potpisuju u skladu sa nekom od normi.

Edited by OgX
Link to comment
Share on other sites

@OgX slazem se, morate urediti jer ovo sto izlazi u javnost je bas pogubno za klub takve velicine. 

 

Iskreno, meni i zao De Jonga iako bi decko bi fenomenalan u sistemu ETH i kljucan igrac. Kontam da se bas osjeca kao govno i nazalost, ako i dalje bude insisistirao da ostane imace ogromnih problema. Jedva cekam da se zavrsi kako god bilo jer je dosadilo i Bogu i narodu.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Čelzijevi transferi ovog letane idu baš po planu. Dosta natezanja oko Rafinje, ode im u Barsu. Sad oko Koundea, i on izgleda u Barsu. S druge strane, Alonso i Azpi na meti Barse, ali pokušavaju da ih uzmu po nekim bagatelnim cenama... 

Aguerd, pojačanje WH, izgleda teže povredjen, operisao danas zglob posle povrede protiv Rendžersa.

 

Skamaća (ako se tako izgovara :) ) izgleda dolazi.

Edited by Lineker
Link to comment
Share on other sites

Vrlo sam zadovoljan potpisom Skamake, dečko je zver, ima baš visok upside. Prošle godine sam gledao Sasuolo par puta i pomislio kako bi bilo dobro da ovaj nekako završi u WH, sad samo da ne bude ono "be careful what you wish for" 

 

 

Link to comment
Share on other sites

13 hours ago, Lineker said:

Čelzijevi transferi ovog letane idu baš po planu. Dosta natezanja oko Rafinje, ode im u Barsu. Sad oko Koundea, i on izgleda u Barsu. S druge strane, Alonso i Azpi na meti Barse, ali pokušavaju da ih uzmu po nekim bagatelnim cenama... 

Aguerd, pojačanje WH, izgleda teže povredjen, operisao danas zglob posle povrede protiv Rendžersa.

 

Skamaća (ako se tako izgovara 🙂izgleda dolazi.

Celsi vec godinama transferi ne idu po planu, sve kiks do kiksa, ove godine ce biti fina borba za to 4 mesto sa ovom ekipom

Link to comment
Share on other sites

Everton se raspao i odigrao ispod svakog nivoa prosle sezone. Oni objektivno imaju kvalitet za gornji deo tabele. Palas se bukvalno provlaci i ostaje u ligi godinama, sa sigurno najgorim rosterom i najvise crnih serija, dok ih vade neke userske pobede protiv boljih timova.

 

Trebalo bi to da zavrsi sada.

 

I ne vidim da imaju ne znam kakav tim. Doveli su samo Dukurea, klasican jos jedan zadnji vezni glavonja koji ne znam sta ce im, ostatak tima ostareli, isti igraci, neki nepotvrdjeni klinci i izgubljeni talenti.

Edited by McLeod
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, McLeod said:

Everton se raspao i odigrao ispod svakog nivoa prosle sezone. Oni objektivno imaju kvalitet za gornji deo tabele. Palas se bukvalno provlaci i ostaje u ligi godinama, sa sigurno najgorim rosterom i najvise crnih serija, dok ih vade neke userske pobede protiv boljih timova.

 

Trebalo bi to da zavrsi sada.

 

I ne vidim da imaju ne znam kakav tim. Doveli su samo Dukurea, klasican jos jedan zadnji vezni glavonja koji ne znam sta ce im, ostatak tima ostareli, isti igraci, neki nepotvrdjeni klinci i izgubljeni talenti.

Potpuno promasen fudbal.

 

Everton ako je imao neki kvalitet vise ga definitivno nema.

Palas se provlacio tacno je, i imao matore ekipe, ali trenutna situacija nema veze sa tom. Olise, Eze, Edouard, Guehi, Mitchell, Andersen, Doucoure… sve momci do 25 godina, i kvalitetni igraci. 

Tacno im je trebao zadnji vezni i rb (ne znam sta su tu uradili), ali skroz simpaticna ekipa. 
 

Brajton isto nema nikakve price o zoni ispadanja, sad kad Undav krene da reseta, plus ako dobiju 40m za Cucurellu pojacace se jos lepo.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...