Jump to content

OgX

Član foruma
  • Posts

    290
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

699 profile views

OgX's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • One Year In
  • Dedicated
  • Reacting Well
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

85

Reputation

  1. OgX

    Transferi $$$

    Nadam se da je tacno za Dembelea i PSG.
  2. OgX

    Transferi $$$

    Brozovic odlozio transfer u Saudijsku Arabiju jer ceka da Barca skonta kako da mu uputi ponudu. To je sada prioritet broj 1 za Deca i Alemanyja, Brozovic im je najbolja opcija trenutno.
  3. OgX

    Transferi $$$

    Opet se Dani Parejo pominje za prelazak u Barcu, traje to vec godinama. Dati sansu Nicu Gonzalesu na dmf-u ako se vec ne moze niko dovesti. Momak je pokazao da ima talenta za ovu poziciju kada je u par navrata igrao na istoj.
  4. OgX

    Transferi $$$

    Brozovic bi mozda bio ok igrac za Barcu, barem kratkorocno dok se ne steknu uslovi za nekog dmf-a od 100+ miliona. Mada lutrija je sa njim ali svakako bolje nego Parejo. Gundo je vec done deal i ako Broz stigne onda je to to sto se tice veznih igraca u ovom prelaznom roku. Ne bih imao nista ni protiv Lo Celsa. Pricamo o pristupacnim opcijama za Barcu, obojica su daleko od onoga sto Barci treba.
  5. OgX

    Transferi $$$

    Trebala je Barca ici po Tonalija kao novog dmf-a.
  6. OgX

    Transferi $$$

    A jest odigrao drugi dio sezone, Ballon doR materijal. Nadam se da ima u njemu jos motiva poslije ovih titula sa Cityjem.
  7. OgX

    La Liga

    Bili su jako losi u prvoj polovini sezone a onda su bas podigli formu i promijenili koncept igre.
  8. OgX

    Transferi $$$

    Chelsea mora da rijesi napadaca da bi licio na nesto.
  9. Btw Pep opet tripleta. Treca za redom EPL. Tuga 😞
  10. Ovde je Pep problem. Da je City pobijedio 5:0 pricalo bi se o losoj igri Intera. Tako je bilo u protiv Bayerna.
  11. City je odlicno odigrao ovo finale. Inter je morao da ima bar jednu sansu iz onih silnih centarsuta, to ocigledno jedino i znaju u napadu. Ono sto je Lukaku izblokirao im je najbolja sansa mada vjerujem da bi Dias ono ocistio sa gol linije. Kod druge sanse cista odbrana Edersona. Inter jeste odigrao cvrsto ali i dalje je City u igri bio bolji u igrackom smislu i bolje je sanse za gol stvarao.
  12. City do ove sezone ne bi mogao odigrati ovako zrelo i dobro finale. Ovo sto Inzaghi radi od starta pored aut linije je vjerovatno unosilo nesporazum i u igrace Intera. Svaki napad, ali bukvualno svaki, se svodio na pokusaj centarsuta.
  13. OgX

    Transferi $$$

    Miki ne bih dalje komentarisao jer to sto ti pises mogli su samo da objavljuju Twitter fanovi Uniteda isfrustrirani zbog De Jonga. Dobro je ipak sto je MLS, u odnosu na Arabiju. Ne znam da li je tacno, ali ovi iz Arabije mu valjda nudili oko milijardu za godinu dana sto je bas haos 😄 Sto se Barce tice dobro je sto je zavrseno odmah, da se ne gubi vrijeme. A meni bi bila katastrofa da se prodaju igraci da bi se Messi vratio. Ok da je dosao na ovakav sastav, ali da prodajes Raphinhu, e to ne bi valjalo.
  14. OgX

    Transferi $$$

    Kakve ovo veze ima sa nepogresivoscu xD
  15. OgX

    Transferi $$$

    Jedino su mediji lozili. Messi jeste htio u Barcu ali nije moguce. Dobro je sto je ovo brzo zavrseno
×
×
  • Create New...