Boxy Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Zreb Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 (edited) Nadal ne bi trebalo dvaput zaredom da izgubi od Harisa, a Kirgios verovatno ispada od Opelke. Biće zanimljivo ako dođe do meča Siner-Medvedev. Dobro je videti Simonu opet u žrebu, nadam se da se oporavila skroz. Edited August 7, 2021 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted August 7, 2021 Author Share Posted August 7, 2021 A Kecmanovic bas nije imao srece, odmah na Nishikorija, dok Lajovic ide na kvalifikanta, pa posle na Feliksa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Šta je sa Krajinovićem? Baš mi nedostaje @Crni Bombarder, kad smo kod njega... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted August 7, 2021 Author Share Posted August 7, 2021 Sudeci po IG, Krajinovic je na zasluzenom odmoru, posle odlicnih meceva ove sezone A i meni nedostaje @Crni Bombarder, ne znam zasto je prestao da pise Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Ko god hoće moći će da se vakciniše na licu mesta https://nationalbankopen.com/news/national-bank-open-presented-rogers-to-host-mobile-vaccination-clinic-at-aviva-centre/ Zna li se zašto je Muzeti odustao od kvalifikacija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Moram priznati da bi bilo zanimljivo videti meč između Nadala i Kirjosa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted August 7, 2021 Author Share Posted August 7, 2021 Mozda je shvatio da ne moze da dobije mec, pa odustao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 (edited) Sad nađoh, izbacili ga sa turnira jer je pobegao iz mehura Kaže njegov trener da su samo otišli da pokupe hranu iz obližnjeg restorana jer dostava nije radila i kad su se vratili u hotel rekli im da su prekršili izolaciju zar nema tamo neko da objasni učesnicima šta je dozvoljeno a šta nije? Edited August 7, 2021 by alcesta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 10 hours ago, Boxy said: Mozda je shvatio da ne moze da dobije mec, pa odustao 😂👏 Onda u redu... to je legit potez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 A mozda taj turnir smatra samo kao pripremu za sledeci pa mu je dovoljno igre ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 Nova verzija: Muzetijeva kartica nije radila pa su morali da idu do restorana da plate kešom Ajde mali je tek iz škole izašao, ali trener mu je mator čovek i da on nema malo više pameti nije mi jasno. Rizikovati izbacivanje sa turnira za par dolara... mogli su da traže pomoć od organizatora ako već trener nije hteo ni za obrok sa svoje kartice da skine. I zašto su morali da idu obojica? Razumela bih da je klinac u fazonu da malo izaziva pravila, uostalom svima ovi mehuri teško padaju, ali ovaj matori magarac s njim, stvarno nemam reči, koji god da je motiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 (edited) Karacev i Lajović pobedili De Minora i Norija u dublu. Koliko sam mogla da gledam izgleda da su se lepo zabavljali, čak mi se učinila da sam videla jedan osmeh Karaceva Na 8 ženskih mečeva dosad tri predaje, lepo je počelo... Edited August 9, 2021 by alcesta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted August 9, 2021 Author Share Posted August 9, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted August 9, 2021 Author Share Posted August 9, 2021 Sad sam malo bacila pogled, ne znam zasto jos nije predao, njemu vidno nije dobro Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 Nisam pri TV-u, ali čim je toliko predaja bilo danas mora da je vreme baš teško za igru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted August 9, 2021 Author Share Posted August 9, 2021 Nije predao, izdrzao je do kraja i izgubio, ali sam u jednom trenutku pomislila da ce se samo srusiti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted August 9, 2021 Author Share Posted August 9, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 Nešto bi trebalo preduzeti da se zaštite sportisti od ovih idiota, i generalno svi od sajber-maltretiranja. Nažalost, osim izbegavanja društvenih mreža ništa mi ne pada na pamet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 7 hours ago, Boxy said: Prelepo Nikada jebeno neću razumeti ovo vređanje sportista jer ti je, pajsad, pao tiket....kakva stoka majko mila. Nisam gledao meč ali po komentarima čitam da se Fric vukao kao prebijena mačka po terenu i ako dobro razumem zameraju mu što nije predao. ali Fric car: degenerate gambling addictions Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 (edited) To sam čuo prvi put u Sopranosima odavno, (kad su pričali o nekom liku koji im je legao ko budali šamar, jer će da bude redovna mušterija na onim maratonskim high stake poker partijama što organizuju). "He's a degenerate gambler". A ovo za Fritza sasvim očekivano, popriličan broj ljudi je navučen, u nekom periodu krenu da se klade, i postepeno skroz gube normalnu perspektivu, s' tim što bi (bar kad je klađenje u pitanju, bez aparata, ruleta, onih igara sa brojevima itd), ja kao najveće bolesnike označio ove što: 1) Velike pare stavljaju na jedan meč,/par njih. I/ili: 2) Uplate na nalog pa ne mogu da se kontrolišu od kuće nego izgube mnogo para tako što se klade na sve i svašta, za kraće ili duže vreme, a psihologija kaže da kad se fizički odvajamo od novca, plaćajući nešto na licu mesta, to ostavlja mnogo jači utisak nego kad se plaća "plastikom". Rezon važi i za ove što igraju iz svoje stolice. Mada ima i ovih što spavaju u kladionici i igraju ceo dan, mnogo ih je manje nego ranije koliko vidim, ali zato sa naloga se traći novac samo tako. Nisu samo muškarci, nego i žene, mada u manjem broju. Edited August 10, 2021 by Marko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Rebeka Marino dobila Medison Kiz baš mi je drago kad ona nekog pobedi upravo iz gorenavedenih razloga. Doduše sad je verovatno i Kiz dobila pretnje Kirgios očekivano izgubio od Opelke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted August 10, 2021 Author Share Posted August 10, 2021 Kecmanovic izgubio, a Lajovic dobio u 3 seta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 (edited) Zna li se zašto Korda ne igra? Vidim da je Tjafo upao umesto njega. A malopre i ovo: Edited August 10, 2021 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted August 10, 2021 Author Share Posted August 10, 2021 Korda ima povredu ledja, pa se povukao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts