C.F. Posted August 14, 2021 Share Posted August 14, 2021 2 hours ago, Baby said: Pa da, nisu makarone, verovatno neke fetucine... makarone mi prve pale na pamet. Aaaa…mia cara, velika greška. Podsetila si me na ovu scenu Ovo što si okačila liči na sat, ali naravno da nije…ovo iza liči na cufflinks, ukras za manžetne 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted August 14, 2021 Share Posted August 14, 2021 1 hour ago, ControlFreak said: Aaaa…mia cara, velika greška. Podsetila si me na ovu scenu Ovo što si okačila liči na sat, ali naravno da nije…ovo iza liči na cufflinks, ukras za manžetne Nije sat ali jeste napravljen da podseca na tourbillion, ali jeste dugmad za manzetne. Pogodila si... A scena ahahahah, italijani odlepe kada polomis spagete, nece ni da jedu to 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.F. Posted August 14, 2021 Share Posted August 14, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 16 minutes ago, ControlFreak said: Jel to malo? Ja sam imala nesto ovakvo kada sam bila mala, pokusavam da se setim da li je imalo neku svrhu... Bilo je velicine soljice, samo se ne secam da li je imalo jos kao neku rucku ili ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.F. Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 Nije malo, ali ima ih u raznim veličinama. Evo još malo drugačijih Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 Mozda se sipa nesto unutra pa se zapali, neko ulje ili tako nesto ili se duva pa kao frulica se ova druga rupa poklapa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.F. Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 Blizu si sa drugom pretpostavkom, ali nije to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 Neki lovački pribor? Kao ono za dozivanje patkica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.F. Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 Nije. Baby je pomenula grupu predmeta u svom postu, ali nije pogodila vrstu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 10 hours ago, ControlFreak said: Blizu si sa drugom pretpostavkom, ali nije to. Blizu sam da se u to duva iz nekog razloga ili da to proizvodi neke zvukove (kao neki muzicki instrument)? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 @ControlFreak sta sam pogodila od dve pretpostavke? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.F. Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 Haha…proizvodi zvukove 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 Onda je neka udaraljka ako nije duvaljka 😄 Ime ne bih znala... Pretpostavljam da je neka africka, oni lupaju u sve sto stignu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 Jel se udara u to? Neki bubanj? Liči na ćup za vodu sa rupom.... Kako se zove - pojma nemam, samo lupetam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.F. Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 Izvolite dalje 🙂 Ne zaboravite da je kod nas smešten fenomenalan MIM. Ako ikada dodjete, obavezno ga posetite. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 O sta oni sve zovu bubnjevima 🙃 @Andrej, stavi nesto, ne mogu nista interesantno da nadjem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 Kakvi zvukovi - fantastično ... Nego šta je ovo? hint - prilično je dlakavo ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 1 minute ago, Andrej said: Kakvi zvukovi - fantastično ... Nego šta je ovo? hint - prilično je dlakavo ... Nesto od divlje svinje? Subara pod katancem (otoplilo)? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.F. Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 1. Nije živo, fala bogu 😂, pod katancem 2. Vrlo skupa šubara nekog slovenskog cara🤫 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 Skalp Kraljevica Msrka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 Sve ste bliže i bliže Jeste skalp ali čiji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 Lele skalp 😞 Ja sada samo mogu da guglam jer ne znam koga su skalpirali i cuvaju mu skalp... ali ajd sacekamo malo mozda neko zna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Neki indijanac skalpirani? Medved koji sedi 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted August 16, 2021 Author Share Posted August 16, 2021 (edited) @Andrej, postavio si link slike koji sadrži i naziv slike: “https://assets.atlasobscura.com/media/W1siZiIsInVwbG9hZHMvcGxhY2VfaW1hZ2VzL3cwdmh0YjYwcmUweHdtbWgwMzIxOTFlMjRkMTI3Y2U4MmVfeWV0aXNjYWxwLmpwZyJdLFsicCIsInRodW1iIiwieDM5MD4iXSxbInAiLCJjb252ZXJ0IiwiLXF1YWxpdHkgODEgLWF1dG8tb3JpZW50Il1d/yetiscalp.jpg” Vidi se pored zastakljene kutije neki novac, ne liči na neke poznate novčanice, a na tekstilnom prekrivaču slova neke, meni nepoznatog jezike. Mislio sam da je neki bliskoistočni, nije mi palo napamet da je nepalski ili koji već. Nisam hteo da radip pretragu po slici, ali nije ni trebalo, naziv je tu, a postavljam odgovor jer ne verujem da bi ikome palo na pamet šta je. Opet je @Pletilja bila najbliža odgovoru, Kraljević Marko, Yeti - svejedno. Edited August 16, 2021 by Div Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 (edited) Morsko bice, nije iz roda meduza........ Edited August 16, 2021 by Pletilja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts