Jump to content
Vox92.net Forum

ControlFreak

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

60 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ControlFreak

  interreg

  Slažem se za mobilne. Imam jedanaisticu, odlične su slike (spoiler). Ali, nije sve ni u aparatu, valjda i moje oko zaslužuje pohvalu 😃 Ugodan vikend vam želim
 2. ControlFreak

  interreg

  Nikon D7200 lens Nikon DX AF-S Nikkor 55-300 mm, ali sam amater i nakon 3, 4 godine otkako ga koristim
 3. Pretraživala sam da nadjem recept, čak ni na blogu ga nemaju, ali sam uspela da nadjem sastojke u jednom članku (spoiler). Čini mi se da je jednostavno za kopirati. Kao i vaša ćerka, i ja jedem bareno, prokelj i omiljeni brokoli. Uspešno sam održavala dijetu dok sam radila od kuće, najavili da se vraćamo u kancelarije, od anksioznosti sam pojela pola pakovanja talenti sladoleda (kafa i crna čokolada) juče 😬.
 4. Da li volite prokelj (brussels sprouts)? Pre ove situacije sa izolacijom, jednom mesečno sam vodila decu na doručak i ovo nam je omiljeno predjelo.
 5. Glasala poštom. Danas proverila, potpis verifikovan i glas uvažen. Glasam ovako godinama i nastaviću. Poslednji utisak, vraćam se u kancelariju sledeće nedelje 😷. Korak po korak, oprezno.
 6. ControlFreak

  interreg

  Vjekoslave, da vas oraspoložim. Nije iz regije, ali jeste sa iste planete. Rover ide ka Marsu, a pčelica ka
 7. Nista bez rizika, pa cak i kad kosta 80 miliona. The helicopter, named Ingenuity, weighs in at only four pounds and is less than two feet tall. Powered by solar panels with lithium ion batteries, Ingenuity can fly up to 90 seconds at a stretch. Its rotors spin about eight times faster than a helicopter on Earth. The $80 million helicopter is viewed as the "high risk-high reward" part of the mission with the first test flight scheduled for spring of 2021. izvor: https://www.azcentral.com/story/news/local/arizona-science/2020/07/26/mars-mission-2020-and-perseverance-rover-8-things-know/5467879002/
 8. Prošle godine sam uradila test na 23 me i pomalo sam bila iznenadjena izveštajem 79.6% Grčka i Balkan (uključuje Severnu Makedoniju, Bugarsku i Hrvatsku), 3.2% Italija, 9.5% Istočna Evropa, 0.7% Francuska i Nemačka, 0.2% Native American. Haplo grupa H12. Nema Turske ni u trace amount, a zaista sam očekivala. Najjača evidencija u Grčkoj su Peloponez, pa Epirus. Redovno mi šalju izveštaje o novim rodjacima, za sada oko 1400, ali nikako da prepoznam nekoga. Da mogu da uradim test od oca, mislim da bi mi upotpunilo sliku, je li to tačno?
 9. @mrd, nije to za mene...i da nema opasnosti od ovog virusa ja bih izbegavala mesta gde su izuzetne gužve. Lake Havasu je jedno od takvih popularnih turistickih mesta.
 10. Žao mi je da čujem za malog. Nadam se brzom oporavku. Tvoje je jezero lepo, moje je iz obližnjeg parka. Nije loše ovo s izolacijom, sređuje se prostor, nadje kolekcija ploča, pa se sluša Gramofon.
 11. Pala kiša sinoć ☺️, nakon 103 dana. Prilika za prijatnu jutarnju šetnju.
 12. Niko ni da pomene dezert?! Slaviša, moraćeš da se potrudiš. Željno iščekujem slike u ponedeljak.
 13. Ista priča i kod mene. Uglavnom, poenta je da imamo izbora 👍
×
×
 • Create New...