Jump to content

Šta je na slici?

Div

Recommended Posts

6 minutes ago, Div said:

👍

Nije baš Nes, ali jeste instant kafa. Pogodak.

@ControlFreak, unuku ne dam, da mu ne izraste rep.😊

Yey, namuci nas posteno. Sto je najbolje tacno ono sto sam rekla jos na pocetku, najteze je nesto najjednostavnije. Instant kafu pijem svaki dan i jedva sam se setila 😄

Evo nesto novo u svakom smislu. Ovo je otkriveno pre desetak godina, tj vidjeno prvi put. 

spacer.png

Evo da stavim pravu, a ne igracku jer je popularno pa prave igracke:

spacer.png

Edited by Baby
  • WOW 2

Noge kao u pauka, krila kao u leptira, antene su van ovog sveta neprirodne, kao da ih je neko nalepio...ali zaista kao da je iz nekog pixar filma, a ne da postoji u prirodi. Nemam odgovor, ali me interesuje, pa cu sacekati.

• Like 1

Da krenem sa nagađanjem.

Insekt? Neka vrsta moljca?

2 minutes ago, ControlFreak said:

Noge kao u pauka, krila kao u leptira, antene su van ovog sveta neprirodne, kao da ih je neko nalepio...ali zaista kao da je iz nekog pixar filma, a ne da postoji u prirodi. Nemam odgovor, ali me interesuje, pa cu sacekati.

Upravo tako sam ga i ja sebi opisao, pošto me nije navelo ni na kakav odgovor, rešio sam da idem metodom nasumičnog lupanja.

Još se pitam zašto je tek nedavno otkriveno, živi negde daleko od ljudi ili živi previše kratko, kao tiski cvet.

• Like 2

18 minutes ago, ControlFreak said:

Imas deo odgovora u ovom sto si nabrojala 😉 

17 minutes ago, Div said:

Da krenem sa nagađanjem.

Insekt? Neka vrsta moljca?

Upravo tako sam ga i ja sebi opisao, pošto me nije navelo ni na kakav odgovor, rešio sam da idem metodom nasumičnog lupanja.

Još se pitam zašto je tek nedavno otkriveno, živi negde daleko od ljudi ili živi previše kratko, kao tiski cvet.

Jeste insekt, nije moljac. 

Zivi samo na jednom mestu u jednoj drzavi i samo u jednom nacionalnom parku. Da pomognem, Juzna Amerika je u pitanju i ime te drzave se nalazi i u imenu ovog malog (ali najveceg u svojoj vrsi) kreatura. Ajd jos malo da pomognem, ime jedne vrste pasa je takodje u imenu ovog, sastavljeno od tri reci, dve pogodite, jedna je ono sta je ustvari (CF rekla vec, iako je mala razlika u pitanju, mislim da su razlike jedino u krilima). 

Edited by Baby