Div Posted August 5, 2021 Author Share Posted August 5, 2021 1 minute ago, Baby said: Ali je kamenje? Ili mozda sakriveno zlato 🤔 Nije kamenje, ni glina, ni zlato. Organskog je porekla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.F. Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Uf, ne zelim da pogadjam onda 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Hmm, braon brasno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted August 5, 2021 Author Share Posted August 5, 2021 @ControlFreak, @Baby, Nije, Nije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 (edited) Nemam ideju, da nije neka hrana za psa ili macku? Kakao? Edited August 5, 2021 by Baby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted August 5, 2021 Author Share Posted August 5, 2021 6 minutes ago, Baby said: Nemam ideju, da nije neka hrana za psa ili macku? Nije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Just now, Div said: Nije. Kada sam napisala hrana, pomislih da tako kakao izgleda, dodala sam, ali si me preduhitrio u citiranju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted August 5, 2021 Author Share Posted August 5, 2021 Nije kakao ali je bliže. Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.F. Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 čokolada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted August 5, 2021 Author Share Posted August 5, 2021 11 minutes ago, Baby said: ...kakao... 2 minutes ago, ControlFreak said: čokolada Toplo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.F. Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Oh oh...truffle, kako se to kaže na našem, stao mi mozak a moram da požurim pre baby 😃 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted August 5, 2021 Author Share Posted August 5, 2021 Nije tartuf. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.F. Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Ubijaš nas....karamela? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted August 5, 2021 Author Share Posted August 5, 2021 Nije. Možda pomogne: Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 29 minutes ago, ControlFreak said: Oh oh...truffle, kako se to kaže na našem, stao mi mozak a moram da požurim pre baby 😃 Mozes da zuris koliko hoces, ali ja sam sve ideje iscrpela, ovo je poslednji pokusaj. @Div, muskatni orascic, nutmeg...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted August 5, 2021 Author Share Posted August 5, 2021 7 minutes ago, Baby said: @Div, muskatni orascic, nutmeg Nije. Evo još jedne slike: Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.F. Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 @Baby i ja isto... @Div al' si pomogao sa slikom 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 @Div, svaka nova slika sve mutnija. Nemam ideju, kafa... neskafa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.F. Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Od muke ću pojesti čokoladu 🙂. Div, da li bi ti ovim gore hranio svog unuka? Da li je ovo uopšte nešto slatko ili smo na pogrešnom tragu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted August 5, 2021 Author Share Posted August 5, 2021 4 minutes ago, Baby said: kafa... neskafa 👍 Nije baš Nes, ali jeste instant kafa. Pogodak. @ControlFreak, unuku ne dam, da mu ne izraste rep.😊 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 (edited) 6 minutes ago, Div said: 👍 Nije baš Nes, ali jeste instant kafa. Pogodak. @ControlFreak, unuku ne dam, da mu ne izraste rep.😊 Yey, namuci nas posteno. Sto je najbolje tacno ono sto sam rekla jos na pocetku, najteze je nesto najjednostavnije. Instant kafu pijem svaki dan i jedva sam se setila 😄 Evo nesto novo u svakom smislu. Ovo je otkriveno pre desetak godina, tj vidjeno prvi put. Evo da stavim pravu, a ne igracku jer je popularno pa prave igracke: Edited August 5, 2021 by Baby 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.F. Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Noge kao u pauka, krila kao u leptira, antene su van ovog sveta neprirodne, kao da ih je neko nalepio...ali zaista kao da je iz nekog pixar filma, a ne da postoji u prirodi. Nemam odgovor, ali me interesuje, pa cu sacekati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted August 5, 2021 Author Share Posted August 5, 2021 Da krenem sa nagađanjem. Insekt? Neka vrsta moljca? 2 minutes ago, ControlFreak said: Noge kao u pauka, krila kao u leptira, antene su van ovog sveta neprirodne, kao da ih je neko nalepio...ali zaista kao da je iz nekog pixar filma, a ne da postoji u prirodi. Nemam odgovor, ali me interesuje, pa cu sacekati. Upravo tako sam ga i ja sebi opisao, pošto me nije navelo ni na kakav odgovor, rešio sam da idem metodom nasumičnog lupanja. Još se pitam zašto je tek nedavno otkriveno, živi negde daleko od ljudi ili živi previše kratko, kao tiski cvet. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.F. Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 @Div mislim da si u pravu da je moljac. Ovo je sigurno onaj što je pojeo moj beli džemper 😄 to je moljac dalmatinac 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 (edited) 18 minutes ago, ControlFreak said: Noge kao u pauka, krila kao u leptira, antene su van ovog sveta neprirodne, kao da ih je neko nalepio...ali zaista kao da je iz nekog pixar filma, a ne da postoji u prirodi. Nemam odgovor, ali me interesuje, pa cu sacekati. Imas deo odgovora u ovom sto si nabrojala 😉 17 minutes ago, Div said: Da krenem sa nagađanjem. Insekt? Neka vrsta moljca? Upravo tako sam ga i ja sebi opisao, pošto me nije navelo ni na kakav odgovor, rešio sam da idem metodom nasumičnog lupanja. Još se pitam zašto je tek nedavno otkriveno, živi negde daleko od ljudi ili živi previše kratko, kao tiski cvet. Jeste insekt, nije moljac. Zivi samo na jednom mestu u jednoj drzavi i samo u jednom nacionalnom parku. Da pomognem, Juzna Amerika je u pitanju i ime te drzave se nalazi i u imenu ovog malog (ali najveceg u svojoj vrsi) kreatura. Ajd jos malo da pomognem, ime jedne vrste pasa je takodje u imenu ovog, sastavljeno od tri reci, dve pogodite, jedna je ono sta je ustvari (CF rekla vec, iako je mala razlika u pitanju, mislim da su razlike jedino u krilima). Edited August 5, 2021 by Baby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts