Kronostime Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 Da i da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 2 hours ago, Kronostime said: Da i da. Skoplje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 Just now, urosg3 said: Skoplje? Ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 Just now, Kronostime said: Ne Liči baš. Mene jezera u Gradskom parku u Skoplju podsećaju malo na park u Topčideru, a najviše na jezero Trešnja, tamo gde je onaj razvaljeni motel i jezero. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 6 minutes ago, urosg3 said: Liči baš. Mene jezera u Gradskom parku u Skoplju podsećaju malo na park u Topčideru, a najviše na jezero Trešnja, tamo gde je onaj razvaljeni motel i jezero. Park u Topcideru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 a ovo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.F. Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 Po tome kako je održavano, ovde 😁 Ali, arhitektura me navodi da nije…da porazmislim još… Daihatsu…Taxi…? Da li je u pitanju neki grad iz ratnog područja? Napušten ? Sirija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 22 minutes ago, ControlFreak said: Po tome kako je održavano, ovde 😁 Ali, arhitektura me navodi da nije…da porazmislim još… Daihatsu…Taxi…? Da li je u pitanju neki grad iz ratnog područja? Napušten ? Sirija? Nije... Hint - bold Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.F. Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 Trenutno? 2021…Jemen? Jermenia/Azerbejdžan? Avganistan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 Palestina? Sirija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 4 minutes ago, ControlFreak said: Trenutno? 2021…Jemen? Jermenia/Azerbejdžan? Avganistan? 2 minutes ago, Baby said: Palestina? Sirija? Ne, ne i ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 Cek, ja sam bila u nekom napustenom gradu na Kipru, ne secam se ime (jedva sam cekala da odem odande, ne znam ni sta mi bi da idem i gledam to), rat Turske i Kipra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.F. Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 Da nije možda Libija ili neka druga afrička zemlja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 33 minutes ago, Baby said: Cek, ja sam bila u nekom napustenom gradu na Kipru, ne secam se ime (jedva sam cekala da odem odande, ne znam ni sta mi bi da idem i gledam to), rat Turske i Kipra? Khm, tu smo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 9 minutes ago, urosg3 said: Khm, tu smo... Izrael? 13 minutes ago, urosg3 said: Khm, tu smo... Ustvari ne znam sta hoces da kazes? Turska... ostrvo je Kipar na to sam mislila... 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 44 minutes ago, Baby said: Cek, ja sam bila u nekom napustenom gradu na Kipru, ne secam se ime (jedva sam cekala da odem odande, ne znam ni sta mi bi da idem i gledam to), rat Turske i Kipra? Ovde 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 1 minute ago, urosg3 said: Ovde 🙂 Uki, zbunjujes 😄 znaci ipak je na Kipru... Pod "tu smo" sam mislila tu u blizini izes ga... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 1 minute ago, Baby said: Uki, zbunjujes 😄 znaci ipak je na Kipru... Pod "tu smo" sam mislila tu u blizini izes ga... pa igramo se 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 1 minute ago, urosg3 said: pa igramo se 🙂 Igra reci ili igra slika? 😄 Ajd, ako dobro razumem khm, pogodila sam pa cu evo novu... Sta se ovde desilo i gde? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 2 minutes ago, Baby said: Igra reci ili igra slika? 😄 Ajd, ako dobro razumem khm, pogodila sam pa cu evo novu... Sta se ovde desilo i gde? Jesi jer je u pitanju Famagusta na Kipru. Mnogi korisnici torrenta su je "posetili" jer je nekoliko godina Famagusta, iako uredno nenaseljena, imala čuvare iz reda "plavih šlemova" UN kao peacekeeping forces, pa je jedan od njih, vezista inače, pripadnik Belgijske vojske posedova laptop koji je hostovao nekoliko trackera za torrent, nekoliko godina. Sve ovo u jeku kampanje proti The Pirate Bay i torrenta uopšte. Naravno da je ničija zemlja na kojoj se nalazio pravni pakao i samim tim je odvratio svakog da podnese za to doba atraktivnu pravnu akciju protiv torrenta. Tako da eto, i u napuštenim gradovima ima života. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 2 hours ago, Baby said: Igra reci ili igra slika? 😄 Ajd, ako dobro razumem khm, pogodila sam pa cu evo novu... Sta se ovde desilo i gde? Uzas! Asocira me na neku naftnu katastrofu. Ne mogu da objasnim polozaj sirotih ptica ali, nafta rastvara sve zivo i mrtvo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 1 minute ago, Pletilja said: Uzas! Asocira me na neku naftnu katastrofu. Ne mogu da objasnim polozaj sirotih ptica ali, nafta rastvara sve zivo i mrtvo. Nije nafta. Prirodni je fenomen i nije uvek tako, desava se periodicno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 9 minutes ago, Baby said: Nije nafta. Prirodni je fenomen i nije uvek tako, desava se periodicno. Neko jezero u Africi da me ubiješ ne mogu da se setim... Mislim da ima veze sa vulkanom i pepelom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 1 minute ago, urosg3 said: Neko jezero u Africi da me ubiješ ne mogu da se setim... Mislim da ima veze sa vulkanom i pepelom. Jeste jezero u Africi, blizu je vulkana ali ovo se desava zbog neceg drugog... Jezero se zove Natron u Tanzaniji i desava se zbog brzog isparenja vode u susnim periodima, a kako je voda slana i puna natrona (ime jezera) sve okolo se okameni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted September 16, 2021 Share Posted September 16, 2021 Pomislio sam na ono čuveno jezero u Senegalu: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts