Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted
9 hours ago, Drakaris said:

Kritičari za crtani film, lol

E zamisli daju cak i oskare za njih 😏

Kad ce troclana komisija Kosta, Delgado i ti da ide pa da nam javite kakav je film

• Ha-ha 2
Posted (edited)

Nasa troclana komisija ceka da izadje film sa nasom sihrionizacijom gde glasove daju Sara Jo i Triki:classic_tongue:

Spoiler

Edited by Zvezdinho
  • Ha-ha 2
  • Tuzno 1
  • WOW 1
Posted

Čestitam, počele su da mi izlaze sponzorisane objave od brenda Converse na fejsu, vezane za nove starke sa SJ 2 motivima. :))))

Triki kao Dejm, najs! 

Posted

Nije bas toliko sranje SJ ko sto se prica, moze da prodje, naravno 3 koplja ispod MJ Space Jam-a. Ali koja teska patetika sa njegovim sinom, povraca mi se, to je najvise i unazadilo film.

• 2 weeks later...
Posted

Dođoh ovde da podelim utiske, sinoć sam pogledala Space Jam 2. U odnosu na kritike koje su upućene filmu - očekivala sam da bude mnogo lošiji. Međutim, na kraju mi je bio i zabavan. Film je baš za mlade generacije, da ne kažem klince, tome u prilog najviše govore prenaglašeni vizuelni efekti. Neću biti stroga prema Bronu jer se fino snašao, par replika je bilo simpa (tipa ona kada kaže Dejvisu da je vreme da mu se obrve razdvoje). Izgleda da dopušta i šalu na svoj račun (kad AG malom na pitanje zar je otišao tek tako odgovara konstatacijom - ali to je njegov MO, zar ne? Ostavio je Klivlend, Majami... Lejkersi, čuvajte se) 😄 

Dame na visini zadatka, kao i obično kada su ovakvi (muzički) projekti u pitanju. It's Dame time! 

Posted
13 hours ago, oubrevo. said:

1 space jam II

2 prohujalo s vihorom I

3 kum III

Pa i postoji samo jedan film Prohujalo sa vihorom, da ne kažem Zameo ih vjetar. 😂

Turi Kum I na ovo mesto, nemoj trojku, kumim te.

• Tuzno 1
  • 2 weeks later...