Cooper Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Paučina!Toči do kraja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 1, 2021 Author Share Posted August 1, 2021 Bio je ofsajd prilikom pasa ka Pantiću. Greška linijskog sudije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Pogledah celu tekmu, fino je to izgledalo, naročito kada se uzme u obzir da se igralo samo par dana posle Slovačke. Ne znam naravno da procenim kvalitet Voždovca, ali svakako da bi ovako trebale da izgledaju utakmice u domaćoj ligi, posebno na JNA. Nego, ima li šanse da dovedemo još nekoga? Prelazni rok gotov? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Tražimo još, pre svega krilne napadače, a pominje se i golman. Dvojica napadača su u fokusu, za jednog su odbijene već dve ponude (Tvente). Bili smo dosta aktivni, dobar tempo, a realizacija fantastična. Ovakav Natho (kakav je od početka sezone) nam treba za razbijanje bunkera u domaćoj ligi, a za Evropu ćemo da vidimo šta i koliko može. On će uvek izmisliti pas a to je najvažnije u LingLongu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Mamadu Fol. Taj nas je namucio protiv Sarloe. Moze i kao krilo i kao najistureniji. Blizu smo transfera. Uvek sam gotivio Senegalce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 2, 2021 Author Share Posted August 2, 2021 Meni je glavni utisak sinocne utakmice da je Marko Zivkovic mnogo pismeniji bolji igrac od Miljkovica i da je gre'ota da mu bude rezerva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 2, 2021 Author Share Posted August 2, 2021 Santa Klara (POR)/ Olimpija Ljubljana vs Soci/Partizan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Navijamo za Sava! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Laksi protivnik od Socija je Klara. Olimpija je smesna.Sent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 2, 2021 Author Share Posted August 2, 2021 (edited) Prema transfermarktu, trzisna vrednost igraca ova 4 kluba: Santa Clara (19m €), Olimpija (6.7m €), Sochi (29m €) i Partizan (30m €). Edited August 2, 2021 by Xpert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Alex Ferguson Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Mozzart pise da smo potpisali Milana Lukaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Gotivac je Lukac. U Sociju bez prisustva publike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 2, 2021 Author Share Posted August 2, 2021 Utakmica ruske lige Akhmat - Sochi, krece upravo (19h) na SK HD, ako nekog zanima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Gledam. Najveci problem za nas je sto nam Rusi nikad nisu lezali... inace prilicno iskusna i prosecna ekipa ciji je glavni igrac Ekvadorac Noboa koji dugo igra u Rusiji i za koga ste verovatno culi, kao i stari Burmistrov. Pozadi vrlo tvrdi i spori... Fifti fifti, reklo bi se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Izvor Mocart.. Ugovor na godinu dana Novu epizodu u dugometražnoj seriji „Povratnici u Partizan“ emitovaće – Milan Lukač. Iskusni golman je rešenje crno-belih za upražnjeno mesto u kadru nastalo odlaskom Vladimira Stojkovića u Saudijsku Arabiju i već u utorak će početi drugi mandat u Humskoj 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Pomenuo bih samo da ono sto Stanojevic izvlaci iz ove ekipe nije dovoljno pohvaljeno. Gledajuci siru sliku, ovako kako su se Bombas i ekipa posvetili prelaznom roku je skandalozno. Stanojevic zasluzuje sve pohvale jer je od ove gomile napravio vrlo takmicarsku ekipu, koja ne izlazi previse iz svojih limita. Dobro, neracunajuci kada se Miljkan nadje po desnom boku usamljen pa uzme i centrira. Ono sto me brine jeste da je prosto nemoguce da ekipa koja ima ovoliko rupa, nedostatka kvaliteta i uzasnih limita u najbitnijim segmentima igre odrzi visoki novo u kontinuitetu cele sezone. Kad to kazem, mislim na dva fronta - videli smo prosle sezone da je izvuceno i vise od maksimuma od manje-vise slicne ekipe dok smo marili samo o domacoj ligi. Takodje, radujem se dolasku Lukaca, iz prostog razloga sto Pop, iako mlad i iako je odbranio penal, jednostavno je jako daleko od nekog optimalnog nivoa kojem Partizan bi trebalo da tezi. Cak i utakmica u Slovackoj, koja mu je do sada najbolja u karijeri, je pokazala neke red flags pocev od njegove kretnje kada protivnik ulazi u poslednju trecinu, pa sve do reakcija prilikom centarsuta sa strane. Imao je i onaj brainfart kada se zaleteo na loptu ko konj i promasio, a ona srecom otisla u aut, mislim da je bila posle nekog slobodnog udarca. Inace, da ne bude da sam samo namracio, za sada mi se vrlo dopada kako Sanicanin izgleda u paru sa Vujacicem, iako je ovaj drugi u revansu bio dosta los. Opet, ne donose se misljenja i zakljucci na konto 45 ni 90 minuta, tako da ne bih tu brinuo, Vujacic je ionako jedna od najjacih karika ove ekipe, kako god to zvucalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 Bez Jovića u Rusiji povreda (udarac u koleno). Kako se najavljuje, startuju Šćekić i Zdjelar, na beku Živković, ostatak standardan kad nema Jovića. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Danas se igra Evropa, bre! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Mirise mi na prvi poraz u sezoni. Mora to mnogo bolje nego u Slovackoj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Meni miriše na "Ljuljaj Javore" taktiku i nadanje da će Natho nekom čarolijom otaviti Rikija samog pred golmanom (par puta). 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Popović – Živković, Vujačić, Saničanin, Urošević – Zdjelar, Šćekić – Marković, Natho, Pantić – Rikardo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Okrenule se kvote na kladionicama. Sad smo mi blagi favorit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Nasi stoperi uopste ne ulivaju poverenje a na klupi je samo stari Ostojic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Alex Ferguson Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Dete je dobar golman, dete je pouzdan golman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts