Jump to content

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, bekrinjo said:

Pre par dana se na sajtu FIBA pojavila presuda BAT da ste dužni Gordiću ~60 000€, koja je inače iz 2017 ali očigledno Gordić još nije isplaćen.

Takođe vas je i Ostende dobio na arbritraži, dužni ste im 40 000€ a 99% je reč o obeštećenju za Angolu.

Više detalja na linku:

https://www.fiba.basketball/bat/awards

Sitja, bre.:classic_biggrin:

Posted
Al jedan detalj nisam video da je neko spomenuo - ono glupo guranje igrača od strane Kuruca, kada smo ukrali loptu. Da je naspram njega bio neki iskusniji igrač, pao bi kao pokošen, sudija bi svirao faul u napadu i to bi bio kraj tekme. Kakva glupost.
Bukvalno me hladan znoj oblio u tom trenutku.

Rodion je definitvno nagazna mina, a vrijeme će pokazati u čijem će dvorištu da eksplodira, da li u našem ili u protivničkim.

Moram priznati da mi ima taj neki Sale Pavlović vibe, kad mu ide ta drskost i ludilo u očima ga vuče na nivo više, u suprotnom imamo nemoć iskazanu agresijom. Ne kažem da smo od Rodiona vidjeli nešto od ovoga, ali mi djeluje da bi mogli u budućnosti. [emoji16]

Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk

Posted

Već sam govorio o tome da sam pred početak sezone pikirao Rodija kao omiljenog u ekipi, a on 3 livade all the way...
Uzimajući u obzir da sam se kao dijete ložio na Čubrila to mnogo govori o meni kao brutalno dobrom prognozeru i skautu

Posted
1 hour ago, Luchifer89 said:

Već sam govorio o tome da sam pred početak sezone pikirao Rodija kao omiljenog u ekipi, a on 3 livade all the way...
Uzimajući u obzir da sam se kao dijete ložio na Čubrila to mnogo govori o meni kao brutalno dobrom prognozeru i skautu

E i ja sam se ložio na Čubrila i dan danas tripujem da bi uspeo u Zvezdi 🤣

Posted

Iskreno posle Cedevite i SLJONSKA, ocekivao sam poraz. Dosta bitna pobeda. Aj jos Lokosi pa ce nam pauza sesti kao budali samar.

Sta se nudi na trzistu? Farid, O'quinn, Dzaheve... Dzejhajv?

Posted (edited)

3 minutes ago, jedibojan said:

Iskreno posle Cedevite i SLJONSKA, ocekivao sam poraz. Dosta bitna pobeda. Aj jos Lokosi pa ce nam pauza sesti kao budali samar.

Sta se nudi na trzistu? Farid, O'quinn, Dzaheve... Dzejhajv?

spacer.png

Edited by Ne sam Safete
  • Like 2
  • Ha-ha 2
Posted

Dečko koji skače dignutih ruku na svaku trojku koju ošutamo i svaka izlazi ... mislim se a sjedi više :classic_smile:

Maji Mozli iza klupe ❤️

-------------------------------

Balša i Gregor odlični u prvom pol. u drugom not so mač

• Like 2
Posted
1 hour ago, Ne sam Safete said:

Dečko koji skače dignutih ruku na svaku trojku koju ošutamo i svaka izlazi ... mislim se a sjedi više :classic_smile:

Maji Mozli iza klupe ❤️

-------------------------------

Balša i Gregor odlični u prvom pol. u drugom not so mač

Smailagić ubada i on kao poparen skida duks i slavi pobedu.

• Ha-ha 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...