𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 On 7/27/2022 at 3:34 PM, Klotzen said: Moram priznati da sam je tek danas saznao da je Marky Mark u stvari Mark Wahlberg. Uopšte mi nije ostao u glavi iako sam gledao bar 20 njegovih filmova posle. Ja sam krajem ‘80, pocetkom ‘90 volela te boys bendove i naravno pratila. Mark je brat pevaca iz New Kids On The Block, Donny-ja i silno je zeleo da upadne u grupu i nisu ga primili pa je osnovao Marky Mark and the Funky Bunch i uspeo da se nametne. Onda se polako upustio u glumu i moram priznati koliko god mi se svidjao onda, mislim da je bolji glumac nego pevac i njegovi filmovi su meni retko promasaj za gledanje, uglavnom su dobri, nije ni cudo sto je medju najplacenijim glimcima u Holivudu. 1
Smrtokapa Posted October 15, 2024 Posted October 15, 2024 Nešto sa pogrešne strane Gvozdene zavese: 1
Akiro Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Nije bas Ultravox vec Midge Ure sa nekom svojom ekipom, ali je matori majstor jos uvek prva liga. Jos malo toga: Steve Strange nikad nije ovako dobro zvucao.
Akiro Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ono sto je Siouxsie kopirala ali nikad nije dostigla: Anja Huwe ❤️😍 Kakva se secanja bude na mladost i koncert X Mal Deutschland u bochumskom klubu Zeche.
Akiro Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago bez starca nema udarca. Front 242 na zavrsnom koncertu.
Akiro Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Jedan od najpotcenjenijih bendova Ex-Yu a daleko ispreed svog vremena. Svlicnosti sa EKV nisu slucajne, Margita je svirala klavijature sa Karlowe Vary a Milan Mladenovic i Varja Orlic imaju veoma slican stil pevanja, pa obzirom da su bendovi u slicno vreme osnovani nisam siguran ko je koga kopirao. Edited 10 hours ago by Akiro
Recommended Posts