𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 On 7/27/2022 at 3:34 PM, Klotzen said: Moram priznati da sam je tek danas saznao da je Marky Mark u stvari Mark Wahlberg. Uopšte mi nije ostao u glavi iako sam gledao bar 20 njegovih filmova posle. Ja sam krajem ‘80, pocetkom ‘90 volela te boys bendove i naravno pratila. Mark je brat pevaca iz New Kids On The Block, Donny-ja i silno je zeleo da upadne u grupu i nisu ga primili pa je osnovao Marky Mark and the Funky Bunch i uspeo da se nametne. Onda se polako upustio u glumu i moram priznati koliko god mi se svidjao onda, mislim da je bolji glumac nego pevac i njegovi filmovi su meni retko promasaj za gledanje, uglavnom su dobri, nije ni cudo sto je medju najplacenijim glimcima u Holivudu. 1
Smrtokapa Posted October 15, 2024 Posted October 15, 2024 Nešto sa pogrešne strane Gvozdene zavese: 1
Smrtokapa Posted Saturday at 08:46 AM Posted Saturday at 08:46 AM Vratimo se još jednu godinu unazad:
Smrtokapa Posted Saturday at 01:09 PM Posted Saturday at 01:09 PM Moji omiljeni Bugari (uz Berbatova):
Recommended Posts