Žulj Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Molim novakove navijače da ne obraćaju pažnju na federerove fenove. Namerno troluju. Spremni su na sve, pa čak i da navijaju protiv svoje zemlje na olimpijadi.. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Bem ti, razigr'o se i treći rus... Neće valjlati i on ga je dobio u finalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žulj Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Nole protiv Rusa u obe konkurencije. Nije dobro. Rusi nam ne leže na ovoj olimpijadi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Au, bre, trigerujete se gore nego mi na Partizan/Zvezda. Šta skačete, baš dobra zajebancija sa fotkom. Nego, kad se Novak popali na dubl, pa kad jednog dana okači "singl reket" o klin i postavi novi cilj, npr. da osvoji sve slemove u miksu. Neće ga se otarasiti sledećih 20 godina. 4 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žulj Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Ubedljivo najbolji igrač na teniskom turniru do sada i najveći favorit za zlato.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Just now, Žulj said: Ubedljivo najbolji igrač na teniskom turniru do sada i najveći favorit za zlato.. Kakva faca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Tko je to? Pocepa međed kesu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žulj Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Najveći šmeker u teniskom svetu. Ja da sam žena, voleo bih da mi on bude dečko, a sa Kirgiosom bih bio samo ako se mnogo napijem.. 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Postoji topik u okviru OI pdf-a gde se odrasli ljudi ponašaju kao tinejdžeri. Ostavimo ovaj topik ozbiljnim ljubiteljima tenisa. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žulj Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Mislio sam da je postavljanje slika OK i kul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orionbre Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Nema sta, Zverev jasan favorit. Moram na plazu, al racunajte da sam napisao 'gotovo je ovo' negde sredinom treceg gema prvog seta. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 1 minute ago, Žulj said: Mislio sam da je postavljanje slika OK i kul. nije na to mislio 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 E, ovo mi se stvarno ne sviđa. Busta (kesa) igra odlično, a ovaj ga rastura. Igra snažno i leti po terenu - k'o nekad. Ja navijam da PCB prođe - ali teško da će to da se desi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žulj Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 (edited) Dobro sad ozbiljno. Da se vratimo na temu, a to je Zverev, s obzirom da je najveći favorit za zlato na olimpijadi, i trenutno za njega navija dobar deo naše zemlje. Dakle, Zverev servira najbolje na turniru, kreće se odlično i ritern mu je jako zahvalan. Ono što mu je mana je glava, ali to je samo na best of 5. Ovde u best of 3 je u Zed-zen modu i Novak teško da može da pobedi, realno. Edited July 30, 2021 by Žulj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 @de Havilland Mosquito - jel se Ti ovo zezaš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Ok - ja ću da nastavim da navijam. Ajmo Bustice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Saljite linkove/strimove za Novaka kad krene. Tnx 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žulj Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 (edited) Mnogo se brzo završilo prvo polufinale. To nikako nije dobro. Busta će biti dosta odmorniji u meču za bronzu. Edited July 30, 2021 by Žulj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Samo nek nije Busta prošao. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 (edited) somethings gotta give Edited July 30, 2021 by Andrej Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Kakva majica Zvereva, ko da je gore zapi*ana 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žulj Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 U razmenama Zverev dominira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 39 minutes ago, Barker said: Saljite linkove/strimove za Novaka kad krene. Tnx 🙂 https://www.olympicstreams.me/tennis-men-s-singles-semifinal-2-novak-djokovic-vs-alexander-zverev-live-stream/1/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts