McLeod Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Kad napises Zverev rutinski moras da tagujes Bokija. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 1 minute ago, McLeod said: Kad napises Zverev rutinski moras da tagujes Bokija. Slabo sam u teniskom delu, mnogo rasprave, nadam se da je pozitivno, iako obožavam tenis 😂 Moraš me podsetiti, je l' to nešto sa b92 ili novije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Ma odavno, Boki "voli" Zvereva 🙂 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 9 minutes ago, Oi! said: Slabo sam u teniskom delu, mnogo rasprave, nadam se da je pozitivno, iako obožavam tenis 😂 Oprosti mi ako grešim, ali ostalo mi je u sećanju da si Federerov fan. Ako sam u pravu onda verujem da ti se ne bi dopalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noćna frajla Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Ne ide nesto Ciciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Kolsh se malo uplasio a moze da dobije ovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Dobar je Koli - uvek bio... E jebi ga... Razigro se Grk. Kei izuo Rubljova Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 9 minutes ago, Andrej said: Kei izuo Rubljova To je trebalo ispratiti na kladzi. Nije mi preveliko iznenadjenje, Kei se spremao za ovo. A njegov pik je svakako visi od pika Rubljova, cak i sad. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Neće Rubljov da se igra bez svog drugara Fućovića. Elem, još jedan turnir na kome su bili projektovani Rubljov i Đoković i na kome se nisu sastali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Kao i obično na OI nijedan kanal ne prenosi tenis pre polufinala, a mrzi me da sabajle palim komp i jurim strimove Izvuče se Cipi. Je li opet strašna vrućina tamo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 9 minutes ago, alcesta said: Kao i obično na OI nijedan kanal ne prenosi tenis pre polufinala, a mrzi me da sabajle palim komp i jurim strimove Izvuče se Cipi. Je li opet strašna vrućina tamo? RTS prenosio Osaku, delovalo je da je bas vruće Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Cici je bio mokar ko da se tuširao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 5 minutes ago, Ridji said: RTS prenosio Osaku, delovalo je da je bas vruće To je bio snimak. Dok ide gomila drugih takmicenja oni daju dva snimka (prvo ona nasa Jorovic, pa Osaka), i to potpuno dosadnih meceva. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 (edited) 1 hour ago, de Havilland Mosquito said: Oprosti mi ako grešim, ali ostalo mi je u sećanju da si Federerov fan. Ako sam u pravu onda verujem da ti se ne bi dopalo. Tačno tako, od malih nogu navjiam za njega, ali mi je jednako drag i Novak. Nišikori prevelik zalogaj za Rubljova. Sećam se 2006. godine pustio kosicu, imao sam 14 godina i nagovorio tatu da kupimo znojnicu i ono oko čela i tako idem mlataram kao reketom, doduše na šljaci 😂 Edited July 25, 2021 by Oi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 25, 2021 Author Share Posted July 25, 2021 Redosled meceva na centralnom terenu za sutra: Sutra igra i Nina protiv Sakari u cetiri sata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 25, 2021 Author Share Posted July 25, 2021 Novak ne igra dubl ovaj put, mozda i bolje na ovu vrucinu da ne rasipa energiju. Vidim da su Medvedev i Karacev ispali u prvom kolu (dubla), a Kei, Cilic, Sonego, Struf i Zverev su jos uvek u igri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 (edited) 1 minute ago, Milica said: Novak ne igra dubl ovaj put, mozda i bolje na ovu vrucinu da ne rasipa energiju. Vidim da su Medvedev i Karacev ispali u prvom kolu (dubla), a Kei, Cilic, Sonego, Struf i Zverev su jos uvek u igri. Mix dubl ne igra? Ono što su najavljivali - sa Ninom? Edited July 25, 2021 by Andrej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 25, 2021 Author Share Posted July 25, 2021 To ne znam, zreb za mix dubl je 27 jula pa cemo videti ima li ih tamo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 (edited) Mislim da mu je po ovoj vrućini najbolje da se koncentriše na singl, dva meča dnevno mu ne trebaju iako je to miks, osim ako dotle već ispadne u singlu. https://m.lasvegassun.com/news/2021/jul/25/olympics-latest-olympic-tennis-players-to-get-long/ Edited July 25, 2021 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Nina izgleda da je u zivotnoj formi, mislim da bi njoj to mnogo znacilo za dalju karijeru ako bi igrala sa Novakom u miksu. I nisam siguran da bi bili bez sansi za medalju, iskreno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 25, 2021 Author Share Posted July 25, 2021 Novak ovaj put neka se koncentrise na svoj cilj, ne vidim ja da bi Nini igra sa njim nesto pomogla u daljoj karijeri, a njemu bi mogla da odmogne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar 91 Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Nina izgleda da je u zivotnoj formi, mislim da bi njoj to mnogo znacilo za dalju karijeru ako bi igrala sa Novakom u miksu. I nisam siguran da bi bili bez sansi za medalju, iskreno.Deluje da se ozbiljno stesala i fino je igrala poslednjih par meseci. Ako ovako nastavi do kraja sezone uz neki upgrade u pripremnom periodu mogla bi da se ugura u Top 50 na duze vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Od Jelene Jankovic i Ane Ivanovic koje su svaka imala svoje probleme, ali u piku bile dominantne u nekim segmentima, ako ne i najbolje, mislim da je nasa najkompletnija teniserka. Mozda nije toliko talentovana kao takodje neke druge, ali deluje da je dobar radnik i realno gledano nema velikih rupa u igri, sve je solidno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Ona je ove godine mogla i bolje da nije bilo problema s povredama, bilo bi dobro da poveže neki duži period zdrava pa da vidimo koliko stvarno može. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 10 minutes ago, McLeod said: Od Jelene Jankovic i Ane Ivanovic koje su svaka imala svoje probleme, ali u piku bile dominantne u nekim segmentima, ako ne i najbolje, mislim da je nasa najkompletnija teniserka. Mozda nije toliko talentovana kao takodje neke druge, ali deluje da je dobar radnik i realno gledano nema velikih rupa u igri, sve je solidno. I meni tako deluje. I u singlu i u dublu je bila odlična. U dublu nas je držala u igri, a Krunićka gurala u poraz, što se i desilo. Mislim da će dogurati do TOP30, ima fin servis i udarce. Ako popravi kretanje i smanji greške (što ide jedno uz drugo), biće kompletna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts