alcesta Posted July 10, 2021 Share Posted July 10, 2021 Valjda je prošlo tih 10 dana, čini mi se da je na početku turnira bio taj kontakt. Ali ova kornjača od vojvode od Kenta, ne menja se čovek sve ove godine, taj nikad mlad nije bio Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted July 10, 2021 Share Posted July 10, 2021 1 minute ago, de Havilland Mosquito said: Zar nije vojvotkinja u izolaciji!? Pa valjda je istekla, oni su u ponedeljak objavili da je u izolaciji jer je propustila neki dogadjaj a protokol je 10 dana od kontakta sa zarazenimm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 10, 2021 Share Posted July 10, 2021 Ja mislim da sutra Novak gubi finale. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 10, 2021 Share Posted July 10, 2021 4 minutes ago, Drakaris said: Ja mislim da sutra Novak gubi finale. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 10, 2021 Share Posted July 10, 2021 Realno, Novak ceo život juri GS rekord, ima sutra da se uprpi i skameni kako samo on to zna. Čak mislim da uplatim i poveću svotu novca na Matea. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 10, 2021 Share Posted July 10, 2021 Slažem se da je sasvim moguće da Novak sutra izgubi, samo mi nije jasno kako stiže do ovih 19 slemova kad ume tako unikatno da se uprpi i skameni u presudnim trenucima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 10, 2021 Share Posted July 10, 2021 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 10, 2021 Share Posted July 10, 2021 9 minutes ago, alcesta said: Slažem se da je sasvim moguće da Novak sutra izgubi, samo mi nije jasno kako stiže do ovih 19 slemova kad ume tako unikatno da se uprpi i skameni u presudnim trenucima Novak celu karijeru sluša o stizanju GS rekorda i ja uopšte ne znam kakav će Novak biti psihički sutra, sada kada konačno ima šansu da stigne rekord. To nije finale kao ostala. Veoma je teško ostati fokusiran na meč, znajući koja se veličina dobija nakon tog meča. Beretini sa druge strane ima da šalje bombe od servisa i forhenda, manje odsustvo sa meča i ode set, a Mateu će posebno biti teško napraviti brejk kada mu krene servis. Na RG da nije bilo pauze, ko zna kako bi se odvijao četvrti set. Nisam mislio na presudne trenutke, već generalno da će imati loš meč. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 10, 2021 Share Posted July 10, 2021 cekajte ljudi, novaka ce svasta da dotice a beretinija ama bas nista ???? on je kao iskusan u ovakvim situacijama , samo treba da izadje i bum-bum ...... 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 10, 2021 Share Posted July 10, 2021 Na RG je Novak poklonio Mateu treći set velikodušnije nego Šapo Novaku juče prvi ili drugi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 10, 2021 Share Posted July 10, 2021 pa dushevan momak Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 10, 2021 Share Posted July 10, 2021 Moguće je, ali ovo kako si rekao pomislio bi čovek da pričaš o Berdihu ili Gaskeu. Novak zna da je ovo prva šansa ali ne i poslednja. Mislim da je bar isto toliki pritisak imao na RG jer je ono bukvalno bilo sad ili nikad. Imaće isti pritisak na OI, a ako bi osvojio sutra to neće biti ništa prema pritisku koji će da mu navale u Njujorku. U tom smislu ako izgubi sutra to bi čak bilo rasterećenje. Mene više brinu njegove objektivne mogućnosti trenutno, koliko je goriva i energije ostalo. Da će dati sve što u ovom trenutku može, u to ne sumnjam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 10, 2021 Share Posted July 10, 2021 11 minutes ago, vanjabarsa said: cekajte ljudi, novaka ce svasta da dotice a beretinija ama bas nista ???? on je kao iskusan u ovakvim situacijama , samo treba da izadje i bum-bum ...... Jel ono nakon meča na prošlom W kad ga je Fed demolirao rekao nešto u stilu da je bio impresioniran, noge oduzete i sl. Kako li će tek biti sutra ako se i na tom planu nije popravio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 10, 2021 Share Posted July 10, 2021 (edited) Pa jeste se popravio, videli smo to u Parizu. Ali kad su mu mentalne gromade Feliks i Hurkač uzeli po set valjda može i Novak nečemu da se nada Kako su Hsieh i Mertens izvukle ovaj set Edited July 10, 2021 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 10, 2021 Share Posted July 10, 2021 Ove zene nemaju nameru da zavrse, a posle njih su muski dublovi, ne znam kako misle sve da stignu Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 10, 2021 Share Posted July 10, 2021 Kakav maraton Hsieh odbranila titulu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 10, 2021 Share Posted July 10, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 10, 2021 Share Posted July 10, 2021 Kad je Barti ovako lepo obeležila jubilej Ivon Gulagong, sutra bi bio red da Novak pomogne da se i Goranov jubilej dostojno proslavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted July 10, 2021 Share Posted July 10, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 10, 2021 Share Posted July 10, 2021 Verujem da će sutra Beretini imati ogromnu podršku navijača koji idu na meč Italija-Engleska. Biće puno ljudi koji će prodavati karte Italijanima po visokoj ceni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 10, 2021 Share Posted July 10, 2021 A u sta je dosudila sad u TB, prelaz koji nije bio bas ocigledan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 10, 2021 Share Posted July 10, 2021 Grančica duplu na sp u TB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 10, 2021 Share Posted July 10, 2021 4 hours ago, Drakaris said: Ja mislim da sutra Novak gubi finale. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 10, 2021 Share Posted July 10, 2021 Kako je krenulo Mektić i Pavić će morati sutra da nastavljaju ako ne požure malo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 10, 2021 Share Posted July 10, 2021 Ako ode u 5., tesko da ce danas zavrsiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts