CheshireCat Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Vi kao da ste prespavali niz Novakovih GSova gde dođe do finala na jedvite jade i onda pokida... Da li će podići nivo igre u nedelju? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 29 minutes ago, Boxy said: Ja mogu da tvrdim da bi dobio 3:0, nikad necemo saznati I ja mogu da tvrdim da bi Fed dobio Hurkaca da nije promasio onaj volej u TB...Ali to nikada necemo saznati.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 1 minute ago, Don Radonja said: I ja mogu da tvrdim da bi Fed dobio Hurkaca da nije promasio onaj volej u TB...Ali to nikada necemo saznati.... Ne znam sta si pokusao sa ovim, ali ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 ...mogu stvarno svi teniseri sa sve neartikulisanom i histericnom publikom samo da mu Sent from my phone using their app 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Igraci kao sto je taj Hurkac meni nikad nisu bili simpaticni jer su to one time wonder momci. Svaka cast na pobedi nad Rogerom, ali bolje da je pustio Feda da igra danas sa Beretinijem. Jedan dan dobije 6-0 velikog sampiona a onda sledeci dan potpuno fula. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 6 minutes ago, Boxy said: Ne znam sta si pokusao sa ovim, ali ok A sta si ti pokusala sa onim? :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 (edited) Edited July 9, 2021 by alcesta 8 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 1 minute ago, Don Radonja said: A sta si ti pokusala sa onim? :P Opusteno, Djokovic je pobedio, iskuliraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 1 minute ago, Boxy said: Opusteno, Djokovic je pobedio, iskuliraj Ajde da kuliramo Boxy. :D :P 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gistro Bančo Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Danasnji mec nisam gledao pa ne mogu da pisem ista o njemu. Aliiiii….. Mozda sam veliki optimista ali idemo na 3 od 3. Toliko. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 @Gistro Bančo blago tebi sto nisi gledao sto se optimizma tice , slazem se 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Svi se secamo kako na onom AO nije bas blistao pa u finalu samleo Nadala.Bukvalno da ovaj nije znao gde se nalazi.Tipa jel sam posao il sam dosao. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gistro Bančo Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Nece Grci nigdje da puste prenos (kad je Cici sisa pa ispao rano 😁)…ali sudeci po pisanju na forumu…nista propustio nisam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulfish Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 1 hour ago, de Havilland Mosquito said: Ko je crna dama koju su prikazivali često. U loži par mesta od Bekama. Denise Lewis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 9 minutes ago, Don Radonja said: Svi se secamo kako na onom AO nije bas blistao pa u finalu samleo Nadala.Bukvalno da ovaj nije znao gde se nalazi.Tipa jel sam posao il sam dosao. 😄 Drugo je AO, drugačija podloga...ovde, ako Italijana krene servis (a hoće, ima da bude naložen, vidi se da je takav tip) i Novak izađe kao danas, može lako da se desi da meč ode u neželjenom pravcu. Meni ovo izdanje od danas ne obećava, ali bumo videli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Djokovic evidentno igra i na fizickim i na mentalnim isparenjima sto nije ni cudno imajuci u vidu citavu sezonu i ovakav turnir mu je idealan. Promasio sam prognozu sa starta za jedan set. Eventualno ako mu Beretini otkine jos jedan. Ono sto je sigurno, mozak mu ne smeta i misli da moze da ga dobije, pa mozda vidimo jedan tajbrejk u nedelju. Nesto vise jako tesko. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 (edited) Kveta Peške opet u finalu, žena ima 45 godina Pardon, sad vidim da sam pogrešno pročitala rezultat, Englezi su pobedili, ali i polufinale je za respekt, tri seta na par poena Edited July 9, 2021 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 9, 2021 Author Share Posted July 9, 2021 Da se igra na dva dobijena mnogi bi imali samse protiv Novaka ali na tri tesko. Tu glava odlucuje. Moze li Beretini biti bolji od Feda iz finala 2019? Ne. Moze li Novak biti gori od Novaka iz tog finala? Tesko. Dakle, nedelja ce biti tuzan dan za moje zemljake Beretini ima glavu i samopouzdanje kao da je Cilin mladji brat, predvidjam mu slicnu karijeru. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 48 minutes ago, alcesta said: Ako se ne varam Djokovic ga je već ranije hvalio, i prognozirao mu uspešnu karijeru, posle nekog od njihovih prvih mečeva. Ili sam pomešao sa nekim drugim mladim igračem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 (edited) videh malo pre neku statistiku canadskih igraca protiv novaka : svi imaju 0 pored svog imena .pocev od raonica, vaseka, denisa , onog momka srpskog porekla .... Edited July 9, 2021 by vanjabarsa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žulj Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 (edited) 3 hours ago, Boxy said: Nije, ali Beretini ima iskustvo igranja protiv Djokovica sa RGa, gde je bilo ektremno blizu i ko zna sta bi bilo da nisu praznili tribine. Uopšte nije bilo ekstremno blizu. Novak mu je bukvalno poklonio taj jedan set u TB. Da nije bilo tog poklona, bila bi to rutinska pobeda i pre pražnjena tribina. Edited July 9, 2021 by Žulj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 13 minutes ago, Milica said: Da se igra na dva dobijena mnogi bi imali samse protiv Novaka ali na tri tesko. Tu glava odlucuje. Moze li Beretini biti bolji od Feda iz finala 2019? Ne. Moze li Novak biti gori od Novaka iz tog finala? Tesko. Dakle, nedelja ce biti tuzan dan za moje zemljake Beretini ima glavu i samopouzdanje kao da je Cilin mladji brat, predvidjam mu slicnu karijeru. Nisam baš siguran da Beretiniju fali samopouzdanja. Deluje kao totalna suprotnost Čiliću, barem meni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žulj Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Beretiniju ne fali samopouzdanja, i biće to odličan meč. Novak mora biti strpljiv da se Beretiniju umore rukice, a onda će i servis pasti. Bekend na bekend, do sudnjeg dana ako treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Beretini je lik lozana, ne nivo Fonjinija bas, ali ako mu krene moze da bude dobar. Plus on sam za sebe misli da je mnogo bolji igrac nego sto jeste. Sto je verovatno i razlog neverovatno dobrih rezultata u karijeri, on je prevazisao svoj potencijal zestoko vec sad. Ali je ocigledno decko i veliki radnik i nema sta, kapa dole, da mnogi talentovaniji igraci uspevaju da rade na svojim nedostacima toliko gde bi im bio kraj. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts