Boxy Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Beretini bas rutinski, ono sto se i ocekivalo od njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Kako se raspala Iga ali drago mi je baš zbog Tunižanke, fenomenalno izgleda kad se opusti i razigra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 A jes' izbambusala Žaber Igu u drugom i trećem. Ni Alcesta joj nije pomogla.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Malčice sam više navijala za Žaber ovde, kad su mi obe strane simpatične obično navijam za stariju, ima Iga još dosta vremena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 (edited) 34 minutes ago, alcesta said: Uze Hačanov drugi set, verovatno zato što sam počela da razmišljam kako bi Korda mogao do polufinala. Mora Novak da ima i neki jak meč pred finale. Da se ne govori ako se desi da Mađar eliminiše Rubljova, neće imati jak meč do polufinala, gde je opet pitanje kako bi se RBA/Šapo/Karen suprotstavili. Ovo sve do sad i nisu neki protivnici, ne znamo gde stoji Novak sa formom na travi. Danas protiv Garina je sve osim 3:0 neuspeh. Edited July 5, 2021 by Drakaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Ok je sve to, samo ne znam kakve veze ima s mojim postom koji citiraš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Just now, alcesta said: Ok je sve to, samo ne znam kakve veze ima s mojim postom koji citiraš Pa povezano je sa Novakom, jer bi se sastao sa njim u SF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Ons ima ozbiljne sanse da iz ove polovine ode do finala. Sledeca je Sabalenka, koju definitivno moze da prodje. Svojom raznovrsnom igrom ce je sigurno izludeti (a i Sabalenka oscilira), osima ako Sabalenka ne udje u Kvitova-mod iz vremena kad je osvojila WImbldon. Potom joj dolazi jedna od: Pliskova, Samsonova, Kiz i Golubic. Za Pliskovu je pravo cudo da je i doovde stigla, obicno je neko izbaci ranije, Kiz takodje ne verujem da ce uspeti da izdrzi da igra svoj visokorizicni tenis na dovoljno visokom nivou. Samsonovu nisam bas gledala, pa ne mogu da sudim, a ne verujem i da Golubic moze nesto da uradi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Nego, znate da Agasi radi s Kordom vec mozda oko godinu dana? Tokom Wimbldona se kao cuju svaki dan i diskutuju meceve. Kaze da je veliki uticaj na njegovo odrastanje imala majka (i naucila ga smirenosti). Inace, sestre ce mu igrati na OI. https://www.tennis.com/news/videos/s-korda-third-round-wim Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 (edited) ali bukvalno bih sad gledala svaki mec koji je u toku... bas steta sto su sve zguralu u jedna dan. Edited July 5, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Djokovic odmah brejk. Ovaj Garin ne znam kako bi dobio tri igraca u Notingemu dva gde ne igraju top 100 igraci skoro nikad, a dosao covek do cetvrtog kola Vimbldona. Da ako uzme 3 gema do kraja. na sta lici ovaj turnir... zlocin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Fučovič uzeo prvi set Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Just now, alcesta said: Fučovič uzeo prvi set Sto je to cudno? Ja bih se iznenadio da mu Rubljov uzme vise od seta. Fucovic je objektivno favorit na travi protiv njega, nema veze sto ga ovaj svuda maltretira. Maltretira i Medvedev Cicipasa, pa nije dovoljno dobar na sljaci da ga pobedi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 (edited) I kao po komandi problemi na Fucsovicev servis... Edited July 5, 2021 by wwww 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Rubljov je pre ovog meča bio jasni favorit. To govore i sve kladionice gde je mizernih 1.15 bila na Rusa, a na Mađara 5.50... Što se tiče Medvedeva i Cicipasa i tu je Grk bio favorit pre meča konkretno za RG 1.44 za Grka i a za Danila 2.75... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Šteta što su Brkić i Ćaćić morali na Mektića i Pavića. Garin osim što nije dovoljno dobar ima i taj problem koji će imati i Sonego i generalno svi koji nisu navikli da igraju drugu nedelju. Pojede ih sam centralni teren Vimbldona, dok se oslobode i naviknu da mogu bar delimično da pokaže šta znaju obično je prvi set već gotov. Čak i ako ne računamo favorita na drugoj strani. Korda pokazuje zavidne živce i izdržljivost zasada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Kvote su takve zbog tradicije, ali svako ko malo vise gleda tenis zna da kad se to skloni iz jednacine u najboljem slucaju imamo otvoren mec. Uostalom, Fucovic je u prva dva susreta protiv Rubljova pobedio, a onda ovaj zaredjao 4 pobede. Nije da je 8-0 u medjusobnim. Pre ove sezone na travi Rubljov ima 10-8. To mu je ubedjivo najgora podloga. Fucovic isto ne sija na istoj, ali mu je repertoar udaraca prilagodjeniji ovoj podlozi nego Rubljovu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Ovi statističari na Wimbledonu pukli skroz. Kažu Korda je jedini igrač preostao u glavnom ždrijebu uz FAA koji je rođen u 21. stoljeću (veku). Obojica su rođena 2000. Brogdone vrati se, sve ti je oprošteno 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 3 minutes ago, alcesta said: Šteta što su Brkić i Ćaćić morali na Mektića i Pavića. Garin osim što nije dovoljno dobar ima i taj problem koji će imati i Sonego i generalno svi koji nisu navikli da igraju drugu nedelju. Pojede ih sam centralni teren Vimbldona, dok se oslobode i naviknu da mogu bar delimično da pokaže šta znaju obično je prvi set već gotov. Čak i ako ne računamo favorita na drugoj strani. Korda pokazuje zavidne živce i izdržljivost zasada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 2 minutes ago, bistru vodu mutim said: Ovi statističari na Wimbledonu pukli skroz. Kažu Korda je jedini igrač preostao u glavnom ždrijebu uz FAA koji je rođen u 21. stoljeću (veku). Obojica su rođena 2000. Brogdone vrati se, sve ti je oprošteno 😄 A gde li je otputovao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Korda i Hacanov oduigrali 5 gemova u 5.setu, 4 brejka Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 7 minutes ago, bistru vodu mutim said: Ovi statističari na Wimbledonu pukli skroz. Kažu Korda je jedini igrač preostao u glavnom ždrijebu uz FAA koji je rođen u 21. stoljeću (veku). Obojica su rođena 2000. Brogdone vrati se, sve ti je oprošteno 😄 Kako šašavo računaju decenije možda im je i za vekove tako Hačanov đokosmeč, izgubiće servis zbog toga 5 minutes ago, Boxy said: Nije sve tako crno, ovo se odnosilo samo na jedan set a i pogodila sam nešto danas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Pao Novaku nivo igre, baš drastično, u drugom setu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 (edited) 24 minutes ago, McLeod said: Kvote su takve zbog tradicije, ali svako ko malo vise gleda tenis zna da kad se to skloni iz jednacine u najboljem slucaju imamo otvoren mec. Uostalom, Fucovic je u prva dva susreta protiv Rubljova pobedio, a onda ovaj zaredjao 4 pobede. Nije da je 8-0 u medjusobnim. Pre ove sezone na travi Rubljov ima 10-8. To mu je ubedjivo najgora podloga. Fucovic isto ne sija na istoj, ali mu je repertoar udaraca prilagodjeniji ovoj podlozi nego Rubljovu. E pa to je skroz drugo sada, malo pre si napisao da bi bio iznenađen da Rubljov uzme više od seta. Što se tiče skorova, morao si napomenuti ni da Fučovič ne briljira sa formom, Na Vimbldonu je uradio nekoliko skalpova, Sinera i Švarcmana koji su odigrali loše mečeve, a i ovo mu je prvo 1/8 za svojih 29. godina na Vimbldonu, sa razlogom je on autsajder. Rubljov je pak dosta ozbiljniji igrač, plus ima finale u Haleu, nije bezvezan igrač na travi. Rubljov kada je imao ovaj skor koji si napisao je imao 21. godinu. Edited July 5, 2021 by Drakaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 4 minutes ago, Xpert said: Pao Novaku nivo igre, baš drastično, u drugom setu. Uspavao ga Garin u prvom, nikakvo čudo. Ovo će da igraju po kiši? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts