Elias Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 (edited) Otvara se opasno zreb Bautisti za drugo polufinale zaredom na Vimbldonu. Edited June 30, 2021 by Elias Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Jesam li mu ovo ja pomogla da uzme set? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 vidis kako si naucila kako treba da navijas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 (edited) Bogme, odigrao je Misa sjajno taj brejk, ova poslednja tri poena su cista poezija. Sada je malo Bautista popustio, kao da je sve karte bacio da se vrati u set, i da je onda u taj brejku izgresio u par situacija. Edited June 30, 2021 by jevrem69 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 (edited) Sad ćemo videti koliko je Endi fizički spreman, ovo bi moglo baš da se oduži. Inače Aguta i Miše nema ni na jednom kanalu, bar kod mene. Edited June 30, 2021 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 (edited) 2 minutes ago, alcesta said: Sad ćemo videti koliko je Endi fizički spreman, ovo bi moglo baš da se oduži. Ma nema sanse, treba Endi i Federer da se penzionisu na kraju godine, svako iz svojih razloga. Nego da vidimo moze li Misa da izdrzi do mraka i nekog prekida ................. Edited June 30, 2021 by jevrem69 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Evo se i Endi prosuo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Ne računajući mečeve koji su započeti, a večeras neće biti dovršeni, po mojoj računici u zaostatku su samo dva meča. Monfilsov meč i njemu ukrštajući. Ako sutra bude bez kiše, kontam da se sve vraća u normalu. Ne računam dublove naravno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Nije mi jasno šta uopšte vide na ovim terenima gde se još igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Sad sam ispratio malo ko kada završava mečeve. Ne znam kakav je kriterijum sudija kod prekidanja mečeva zbog mraka i da žele dati šansu meču gde je izvesno da će se završiti set/meč, ali meč Kepfera je trajao duže za četrdesetak minuta od momenta prekidanja meča Sakarijeve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 41 minutes ago, jevrem69 said: Ma nema sanse, treba Endi i Federer da se penzionisu na kraju godine, svako iz svojih razloga. Nego da vidimo moze li Misa da izdrzi do mraka i nekog prekida ................. Ne shvatam tu neodoljivu zelju da se igraci salju u penziju, neka igraju dokle god zele da igraju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bul-Kathos Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Krenula je špagometrija u twitter svetu među navijačima zbog Novaka i Morales ili makar ja to tek sada vidim. Jel predviđaju eksperti D. Kasatkini neki značajniji napredak, odn. poslednji put kad sam je gledao protiv Kerberove pre nekoliko godina činilo mi se da se psihički izduvala i da je baš pogodio taj poraz. Nisam gledao od tada ništa a baš mi je bila draga (čini mi se da je imala nadimak ženski Fed ili grešim) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Još 15 setova, pa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 (edited) 6 minutes ago, Boxy said: Ne shvatam tu neodoljivu zelju da se igraci salju u penziju, neka igraju dokle god zele da igraju. Mislim da smo juce svi videli ono sto je jasno vec neko vreme, cak si i ti postala toga svesna. Ja bih licno voleo da njih dvojica igraju i dalje, ali ne ide da se jedan tako veliki sampion razvlaci po terenu, kada ovo sto igra nije vise ni na 50 % njegovih mogucnosti i kada biologija jasno govori da je prica na samom kraju. Napisao sam juce da moze do kraja godine da pokusa da odigra na onih par turnira sa najbrzom podlogom (tipa Sinsinati), pa ako ni tu ne bude nista, valjda ce i sponzorima doci iz dupeta u glavu da je prica zavrsena. Njemu bi sigurno bilo ispod casti da igra 3-4 turnira godisnje i da se polako preorijentise na dubl, gde bi sigurno mogao da produzi karijeru jos koju godinu. Edited June 30, 2021 by jevrem69 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 bas me zanima hoce li eksperti komentarisati ovo sto je Endi posle pauze potpuno drugi, resetovani teniser. i sto je prekinut momentum Otteu. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Po vremenskoj prognozi koju ja gledam i koja se pokazuje poprilicno ispravno, sutra je u Londri lep suncan dan bez oblacka a prekosutra takodje suvo i lepo, malkice oblacno. Nadajmo se da ce se pokazati ispravno prognoziranje 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 1 minute ago, jevrem69 said: Mislim da smo juce svi videli ono sto je jasno vec neko vreme, cak si i ti postala toga svesna. Ja bih licno voleo da njih dvojica igraju i dalje, ali ne ide da se jedan tako veliki sampion razvlaci po terenu, kada ovo sto igra nije vise ni na 50 % njegovih mogucnosti i kada biologija jasno govori da je prica na samom kraju. Napisao sam juce da moze do kraja godine da pokusa da odigra na onih par turnira sa najbrzom podlogom (tipa Sinsinati), pa ako ni tu ne bude nista, valjda ce i sponzorima doci iz dupeta u glavu da je prica zavrsena. Njemu bi sigurno bilo ispod casti da igra 3-4 turnira godisnje i da se polako preorijentise na dubl, gde bi sigurno mogao da produzi karijeru jos koju godinu. Prvo, ta prica o sponzorima je toliko izlizana, ja ne mogu da verujem da postoje ozbiljni ljudi koji misle da bilo ko od njih igra zbog sponzora i para Drugo, ja sam se juce plasila da se zbog loseg rezultata na W, ne desi tako nesto, ali inace mislim da se on nije cimao 18 meseci da bi dosao i odigrao 3 turnira, poprilicno sam ubedjena da ce igrati i sledece godine. A dugovecnost, igranje sa klincima koji su se rodili kad je on vec postao profi teniser samo doprinosi statusu legende, ne unistava je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Novaka ste slali u penziju pre 3 godine, srecom pa vas nije poslusao. Ako hoce da gube od amatera neka probaju ti amateri da ih dobiju. Niko vas ne tera da to gledate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Ma ta lazna briga: jaooo veliki sampion urusava svoj ugled Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 7 minutes ago, wwww said: bas me zanima hoce li eksperti komentarisati ovo sto je Endi posle pauze potpuno drugi, resetovani teniser. i sto je prekinut momentum Otteu. Pa tako je bilo i u prvom kolu. Ali koliko je ovaj Ote srećan što uopšte ima priliku da igra tu, vidi se da uživa na terenu. Endi fizički deluje sasvim OK, videćemo posle meča kako će se osećati, ali mislim da će mu ovo biti ohrabrenje za dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 (edited) Sutra: CC Barti-Blinkova Gauff - Vesnina Fed - Gaske C1 Nori-Bolt Medvedev-Alcaraz Azarenka-Cirstea Zverev i Felix na C2, Beretini i Kirios na C3 i pocinju dublovi, Lajovic i Krajinovic na C8, Aleksandra i Nina na C7 Edited June 30, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 a verujem da britanski novinari nece uopste kritikovati Endijevo proslavljanje poena, vikanje na svoj boks itd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 (edited) A bre s ovim klizanjima više... Ali kako Endija puca adrenalin, sad neće u penziju još 5 godina bar Edited June 30, 2021 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Malo mi fali da mi ovaj trenutak bude lep i nekako romantican i da mi bude drago. Ali ipak fali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 @bistru vodu mutim Endi resio mec sa 2 loba, cisto da pokaze ko ima bolji lob 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts