Jump to content

Koje reprezentacije prolaze grupu B?  

16 members have voted

1. 1. U eliminacionoj fazi će se naći:

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 06/16/2021 at 01:00 PM

Recommended Posts

Posted

Odlična utakmica. Šteta što Danci nisu uzeli bod, zaslužili su ali opet bi im trebala pobeda u zadnjem kolu za prolaz. Ako pobede dva gola razlika a Finska izgubi oni će biti drugi u grupi. Belgija igrala sa kombinovanim timom, to nekad zna da se osveti jer igrači budu izvan forme kada im to bude trebalo. Sad u zadnjem kolu opet nemaju razloga da igraju sa najjačih 11 ali ne verujem da Finci mogu nešto ako Belgija bude igrala ovu 5-3-2. Tu neće biti prostora za kontre i onda se Finska raspada.

Posted
1 hour ago, alpaka Bereta Sida said:

KDB-Eden-Lukaku je strasan trio. Pogotovo ako Eden ponovo pocne izgledati kao fudbaler umjesto kao hamburger.

E4GskACXEAQTui5?format=jpg&name=medium

@gggggggg kako ti se čini ova fotka. :classic_biggrin:

• Like 6
Posted

Kako sada izgleda, Nizozemci i trećeplasirani iz grupe D (vjerojatno CRO ili SCO) navijaju da treći iz ove grupe bude iza Ukrajine u poretku trećeplasiranih. U suprotnom Nizozemci najvjerojatnije idu na Portugal ili Francusku a trećeplasirani iz grupe D na Belgiju u osmini finala.

Posted (edited)

Danci otpevali himnu za 10-ku 🙂 . Atmosfera odlična, možda nadmaše onu iz Budimpešte pogotovo ako Danska povede.

Ako sam dobro pohvatao Danska ako pobedi sa 2 gola razlike ili jedan gol od 2:1 na gore ide na drugo mesto pod uslovom da Finska izgubi.

Edited by Klotzen
Posted

Utakmica Danske i Rusije igrala bi se u četvrt finalu SP 2018 da nije bilo Subašića i Rakitića. [emoji851]

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Ha-ha 1
Posted

POzzz svima, vidim da se mnogi od vas zlopate sa stream-ovima i resio sam da malo pomognem.

ovako, imam privatne IPTV liste koje bih delio free stalnim clanovima ovog foruma i istinskim ljubiteljima sporta. Ide WImbldon, u toku je EU prvenstvo u fudbalu i NBA, posle ide OI, znaci bice zaista puno sporta za gledanje ove godine. U pitanju su MAC adrese sa URL adresom portala. Znaci potreban je player koji podrzava gledanje preko MAC adrese. Nije nista komplikovano, u par koraka sve se svodi , tj da se ubace ove dve stavke u player.

Potrebno je imati neki uredjaj koji podrzava neki od mnogobrojnih playera sa gledanjem preko MAC-a. Recimo android TV-ovi, android BOX-ovi. LG i samsung televizori imaju neke svoje playere ali koliko znam tu je potrebno minimalno ulaganje, tj da se kupi taj player, a to kosta 5-6EUR lifetime sto je smesno. Mogu se gledati ove liste i na windows-u preko sfvip playera...

U pitanju su kingbox liste koje nisu toliko jeftine kada se kupuju legalno, ali ja sam uz pomoc  kolege sa jednog tehnickog foruma uspeo da za nas sa vox-a obezbedim 20-tak tih listi. Molio bih one koji nemaju uslova da prate sport usled nedostatka neke placene televizije da mi se obrate, svako ce dobijati po 2 liste tako da ako jedna ne radi radice ova druga. Kingbox lista ima sve moguce svetske sportske kanale. Ima NBA pass, TNT.... ima i informativne, filmske dokumentarne, ako se ne varam u pitanju je nekih 4-5000 kanala.

Saljite na PP poruke kome treba, naravno prednost imaju forumasi dsa dugim stazom i brojem postova. Pomagacu koliko mogu ko s ene snadje oko ubacivanja, ponavljam potrebno je imati neki uredjaj koji podrzava gledanje ovih MAC lista.

• Like 3
Posted (edited)

Danci slave gol Belgijanaca, u međuvremenu poništen gol, i penal za Rusiju.

Sada mi je drago što nisam Danac. Treba imati zivce za ovo.

Edit. A bogami ni Švajcarcima nije lako.

Edited by Don Juan
  • Like 1
Posted (edited)

Sa ovim rezultatom ako Finska izgubi Rusija bi bila treća ali sa -4 gol razlikom, mislim da im to ne bi bilo dovoljno za prolaz. No postoji šansa da kod Hrvata i Španaca 3. skupi dva boda ali realno male su šanse za tako nešto.

Edited by Klotzen
Posted
1 minute ago, Cilemile said:

Ako Finci zadrže nulu, bit će to valjda najgori bunkeraši u povijesti koji će proći grupu.

Jedni jos gori su osvojili EP 😄

• Like 1
  • Ha-ha 1