Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Tex_Willer said:

Covek je x puta prešao zemlju, išao u mesta od hiljadu ljudi.

Moraju studenti na osnovu ovoga učiti 

Ovaj Mađar lep čovek, dobio 5% samo na to. 

Šteta što nama zapade rektor, ko pantljičara s čirom i bajpasom da ga jede, pa će biti gusto. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 10
Posted
1 minute ago, woolgatherer said:

vise bih poverovao u dejt sa irinom sajk nego da cu rifresovati nesto sto se zove vtr.valasztas.hu

i dalje 136 na 60.24%

Pa to sa Irinom bi bilo gotovo za 2 min,  gledaj ovo, celo vece zanimacija 🤪

• Ha-ha 3
Posted
1 minute ago, Dropkick Murphys said:

Šteta što nama zapade rektor, ko pantljičara s čirom i bajpasom da ga jede, pa će biti gusto. 

O bože, aj nemoj.

Ionako ćemo krv pištati posle izbora u Mađarskoj.

Posted
2 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Rektor je samo ispred pokreta osoba, studenti kao celina moraju ići po celoj zemlji. 

Madjar je uspeo i na mestima gde je Orban imao 30% prednosti da mu to smanji na 7-8%

Posted
5 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Kažu da je i Tadić vukao par procenata na izgled.

• Like 5
Posted
2 minutes ago, Tex_Willer said:

Rektor je samo ispred pokreta osoba, studenti kao celina moraju ići po celoj zemlji. 

Madjar je uspeo i na mestima gde je Orban imao 30% prednosti da mu to smanji na 7-8%

Pa naravno kad postoji alternativa vlasti, onda moras biti mnogo glup pa da se bahatis i iskvaris apsolutno. Kad imas alternativu ako si na vlasti moras biti svestan da te jedna konjska dlaka deli od poraza. Ali SNS kao mutant stranka od osnovinja to ne zeli da razume ili iako razume nije u stanju zbog mutacijskog gena da se normalno ponasa.

Posted
8 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Sreca pa su mu konkurenti sve go Holywood:

Kurcoglavi, Petrov, Macut, Glisic…

• Like 6
  • Ha-ha 3
Posted

Evo na informeru čestitaju Mađaru a onda kuknjava od par minuta i zaklinjanje da i dalje podržavaju brata ORbana. Prekinuše uskršnje slavlje da nam to saopšte.

• Love 3
Posted

Jos nesto, Tisza je dobila ove izbore na ekonomiji. Na tome sto je Madjarska trenutno na dnu EU. 2022. ekonomski Madjarska nije bila toliko lose i Orban je mogao da prodaje velike price oko rata, Ukrajine, Rusije, kurca palca. Obican narod, politicki svakako pismeniji od naseg, to moze da kupi jednom. Sledeci put zna sta mu je u dzepu. Plus, da ponovim, uz sve marifetluke, Orban ne moze da ze poredi sa Vucicem i velika je zamka za nas i nasu pricu upadati u euforiju ovih izbora. Neke paralele se mogu povuci, vecina ne. Najvaznije od svega - svako selo, svaki prag, svaki glasac. Do svakog doci.

• Like 9
  • Love 1
Posted
1 minute ago, Klotzen said:

Evo na informeru čestitaju Mađaru a onda kuknjava od par minuta i zaklinjanje da i dalje podržavaju brata ORbana. Prekinuše uskršnje slavlje da nam to saopšte.

Ja sam bio na veselijim ceteresnicama.

• Ha-ha 4
Posted
2 minutes ago, NMX said:

Jos nesto, Tisza je dobila ove izbore na ekonomiji. Na tome sto je Madjarska trenutno na dnu EU. 2022. ekonomski Madjarska nije bila toliko lose i Orban je mogao da prodaje velike price oko rata, Ukrajine, Rusije, kurca palca. Obican narod, politicki svakako pismeniji od naseg, to moze da kupi jednom. Sledeci put zna sta mu je u dzepu. Plus, da ponovim, uz sve marifetluke, Orban ne moze da ze poredi sa Vucicem i velika je zamka za nas i nasu pricu upadati u euforiju ovih izbora. Neke paralele se mogu povuci, vecina ne. Najvaznije od svega - svako selo, svaki prag, svaki glasac. Do svakog doci.

thumbsdown-boo.gif

• Ha-ha 5
Posted
1 minute ago, Klotzen said:

Brate sta ti gledaš, pa ti si ozracen covek glasom jednog bivšeg demokrate

3 minutes ago, Klotzen said:

• Ha-ha 1
Posted
2 minutes ago, Dzoni_m said:

Studenti da organizuju da Tramp podrzi Vucica i JD dodje da odrzi govor. Koga oni podrze taj je nahebao. 

Najjače su one priče kako ce Tramp i Putin srediti pobedu Orbana, plus ga i Izrael podrzava

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Tex_Willer said:

Najjače su one priče kako ce Tramp i Putin srediti pobedu Orbana, plus ga i Izrael podrzava

Ali je Vuckova kletva jaca.

Koga Vucko podrzi i kome @McLeod napravi prognozu tome nema pomoci

• Like 2
  • Ha-ha 3
Posted
5 minutes ago, Tex_Willer said:

Brate sta ti gledaš, pa ti si ozracen covek glasom jednog bivšeg demokrate

Gledati ih kako "priznaju poraz" je bilo nešto najbolje ove večeri. Gledati uvučičćevića kako pizdi je zadovoljstvo. Bio mi je informer uključen nekih 20 minuta jer sam očekivao nešto ranije da će reagovati. Čim je onaj naslov izašao na njihov sajt znao sam da moraju da prokomentarišu. No isplatilo se gubljenja tih 20 minuta, ionako sam na netu na kompu za to vreme.

• Like 2
Posted
2 minutes ago, Klotzen said:

Gledati ih kako "priznaju poraz" je bilo nešto najbolje ove večeri. Gledati uvučičćevića kako pizdi je zadovoljstvo. Bio mi je informer uključen nekih 20 minuta jer sam očekivao nešto ranije da će reagovati. Čim je onaj naslov izašao na njihov sajt znao sam da moraju da prokomentarišu. No isplatilo se gubljenja tih 20 minuta, ionako sam na netu na kompu za to vreme.

Hahahah sad sam prebacio, neka muzika udara oni gledaju u patos ili fonove 

• Ha-ha 1