Tex_Willer Posted April 12 Posted April 12 Sumnjivo mi je sto i dalje nema ukupne izlaznosti, trebalo je pre 25 min da izadje
suptil Posted April 12 Posted April 12 Just now, Tex_Willer said: Sumnjivo mi je sto i dalje nema ukupne izlaznosti, trebalo je pre 25 min da izadje Procena je 77.5 posto za Madjarsku mislim.
Tex_Willer Posted April 12 Posted April 12 (edited) 2 minutes ago, suptil said: Procena je 77.5 posto za Madjarsku mislim. Vise je preko 78% biće jer 30 min pred zatvaranje glasalo je 77,8, pre 4g u zadnjih 30 min čak 2% je izašlo, moguće je da postoji deo birača koji je do 19:10-19:20 glasao zbog gužvi. Edited April 12 by Tex_Willer
Helena Posted April 12 Posted April 12 Do pola šest 77.8% izlaznost, izvor index.hr Do pola sedam, srry
NMX Posted April 12 Posted April 12 Tisza 91 mandat Fidesz 76 mandat Mi Hazan 9 mandat Sada na N1 cita Ksenija Pavkov, rezultati nacionalnog izbornog tela, do sada hmmmm
suptil Posted April 12 Posted April 12 Na m1 ide Dr.Gurzo Maria 45.85 Tisza, Erdos Norbet 42.66 Fidesz, Shultz Gabor 5.75 - Ne znam koja izborna jedinica.
Tex_Willer Posted April 12 Posted April 12 2 minutes ago, NMX said: Tisza 91 mandat Fidesz 76 mandat Mi Hazan 9 mandat Sada na N1 cita Ksenija Pavkov, rezultati nacionalnog izbornog tela, do sada hmmmm Gradovi obično dolaze na kraju, mi Hazlink ako predje cenzus neće imati iznad 7 mandata odnosno 6-6,5% ukupno ovo su do sad ruralna podrucja 1
Drug Crni Posted April 12 Posted April 12 3 minutes ago, NMX said: Tisza 91 mandat Fidesz 76 mandat Mi Hazan 9 mandat Sada na N1 cita Ksenija Pavkov, rezultati nacionalnog izbornog tela, do sada hmmmm Parlament ima 199 poslanika..ovo su neki nepotpuni podaci 1
NMX Posted April 12 Posted April 12 Just now, Drug Crni said: Parlament ima 199 poslanika..ovo su neki nepotpuni podaci Ma dobro to je jasno. Mene obicna pobeda ne zanima. Mora 2/3 Jer sa prostom vecinom pola Orbanove kule od karata nece moci da se srusi Ajmo 2/3 1
Tex_Willer Posted April 12 Posted April 12 (edited) 3 minutes ago, suptil said: Na m1 ide Dr.Gurzo Maria 45.85 Tisza, Erdos Norbet 42.66 Fidesz, Shultz Gabor 5.75 - Ne znam koja izborna jedinica. Bekes 04 tu je Fidez imao 12% vise pre 4g Edited April 12 by Tex_Willer
Chaos Is Me Posted April 12 Posted April 12 Kako je uopšte Mađarska došla u situaciju da ih godinama jaše ovaj krimos i putlerov hemoroid Orban? 1
suptil Posted April 12 Posted April 12 (edited) Baranja varmegye 4. oevk - Fidesz 50.30 Tisza 43.20 Ovi treci 4.54 Ima mesta gde je Tisza pobedila tipa 62 -30 Trenutno po M1 Fidez 48.18 Tusz\a 43.38 Mi hazank 6.12 Ali ne znam koliki je uzorak ... Edited April 12 by suptil
Tex_Willer Posted April 12 Posted April 12 https://vtr.valasztas.hu/ogy2026?filter=orszagos Na 6,5% izbrojanih tizsa je na 110 mandata evo vam ovde pratite live 1
NMX Posted April 12 Posted April 12 Just now, Chaos Is Me said: Kako je uopšte Mađarska došla u situaciju da ih godinama jaše ovaj krimos i putlerov hemoroid Orban? Covek je dosao do toga da na kraju ima podrsku USA, Kine, Rusije i Izraela, ukljucujuci i govor predsednika i gostovanje potpredsednika USA na zavrsnom mitingu, sve u cilju ne bi li se nastavilo madjarsko busenje EU. Tako da je Putlerova visegodisnja podrska samo jedan (veci svakako) deo sire slagalice. 1
Tex_Willer Posted April 12 Posted April 12 4 minutes ago, suptil said: Baranja varmegye 4. oevk - Fidesz 50.30 Tisza 43.20 Ovi treci 4.54 Ima mesta gde je Tisza pobedila tipa 62 -30 Trenutno po M1 Fidez 48.18 Tusz\a 43.38 Mi hazank 6.12 Ali ne znam koliki je uzorak ... Tu u Baranji 28% je bila razlika to je u top 10 najjačih bastiona Fideza kao za sns krajnji jug zemlje
Klotzen Posted April 12 Posted April 12 Ako Tisa uzme 133 mandata potpuno je nebitno da li ta treća prelazi cenzus. To je dvotrećinska većina i može da menja šta god hoće u državi. Mislim da o tome ko pobeđuje ne treba više ni pričati samo čekamo da vidimo da li će uzeti dvotrećinsku većinu. 4 1
NMX Posted April 12 Posted April 12 Na skoro 15% Tisza na 125 mandata Ajmo preko 133 i to je to Da se lome kvake i televizori na andricevom vencu 1 1 1
MarkoKep Posted April 12 Posted April 12 Na 6% obrađenih je bilo 110 mandata za Tisu, ako je to trend da raste broj mandata Tise zajedno sa obrađenim uzorkom, možemo da se nadamo i dvotrećinskoj većini.
Tex_Willer Posted April 12 Posted April 12 2 minutes ago, MarkoKep said: Na 6% obrađenih je bilo 110 mandata za Tisu, ako je to trend da raste broj mandata Tise zajedno sa obrađenim uzorkom, možemo da se nadamo i dvotrećinskoj većini. 3 minutes ago, MarkoKep said: Na 6% obrađenih je bilo 110 mandata za Tisu, ako je to trend da raste broj mandata Tise zajedno sa obrađenim uzorkom, možemo da se nadamo i dvotrećinskoj većini. Uvek idu prvo sela
Recommended Posts