Maverick88 Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 3 minutes ago, mmajstor said: Mislis znajuci Zvezdu? Ima li sezone da se nismo doselektovali... mozda ta poslednja 2016e To svakako ali nijedna ekipa DR nije imala lidera vec je hemija dobijala,pa cak i taj Miler je proradio mizda upravo zbog te timske hemije i duha koji je bio te godine.Posto nikada vise nije ponovio iste brojke u karijeri 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 7 minutes ago, realno *w said: Malaga it is. Pa vidi, imao je 11 ppg u Evroligi u 19/20 sezoni. Uzimao je 8 šuteva iz igre po meču. U retkim situacijama kada je imap dvocifren broj šuteva, dešavale su se partije tipa 26 poena Efesu, 28 poena CSKA itd. I stvarno misliš da ne može da ima recimo 16-17 poena po meču, sa većom minutažom i slobodom u igri? Ja mislim da može, lagano. Pa moze u teoriji, ali u praksi tesko. Nece on dobiti previse odresene ruke i dosta oscilira u sutu..nesto i puno bacanja ne uzima..eto nek bude Malaga i da budes u pravu, ali mislim da nema bas kapacitet za to.. al bumo videli..zacudio bih se..taj range oko 12poena vidim kao neki maksimum. Svidja se i meni, al svidjao mi se i Tompson iz Bamberga 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Pre sam za Bleka nego Monroa, mada je vec problem drugi centar tj veliki raspon izmedju prve i druge opcije. Holins moze biti dobar zabod. U svakom slucaju sa tom dvojicom se ne zavrsava prelazni rok kod nas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogar Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Jedino je ovaj Italijan što prepisiva gde stigne napisao imena. RSB su napisali kao vruće je, verovatno je neko blizu ali ne mora biti večeras Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 E moji Cigani, samo vi razglabajte da li je manje loš Monro ili Blek, pa kad dodje iz Istanbul BB ili Maccabi Ashdoda neki Nnoko za siromašne, biće veselja. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Štulić Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Black and white se nije odnosilo na igraca vec na klub po onome sto se prica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Bek je dogovoren, a ne centar, potvrdili na rsb. Ali ime nece da kazu pre zvanicne objave na sajtu. Treba nam bolji igrac od Holinsa, nadam se da nije on. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 2 minutes ago, Johnny Štulić said: Black and white se nije odnosilo na igraca vec na klub po onome sto se prica. Daj bože da je Real 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 2 minutes ago, Johnny Štulić said: Black and white se nije odnosilo na igraca vec na klub po onome sto se prica. Ima smisla. Novine vec duze vreme pisu o tome da je ronaldo nezadovoljan u juventusu 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogar Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 1 minute ago, fradler said: Bek je dogovoren, a ne centar, potvrdili na rsb. Ali ime nece da kazu pre zvanicne objave na sajtu. Treba nam bolji igrac od Holinsa, nadam se da nije on. Dok ne potpiše niko nije siguran, nadajmo se dolasku nekog kvalitetnog 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Marcus Paige 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Štulić Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 (edited) Sprdam se ljudi. Sada ce po twitteru da pisu i o Mozliju... Mada vidim da dobija korpu od Obradovica tako da me nista ne bi zacudilo. Paige i Mozli i pali se masina. Edited August 16, 2021 by Johnny Štulić 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 4 minutes ago, fradler said: Bek je dogovoren, a ne centar, potvrdili na rsb. Ali ime nece da kazu pre zvanicne objave na sajtu. Treba nam bolji igrac od Holinsa, nadam se da nije on. Znači prvo klub da objavi pa će oni reći ime? 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Just now, Johnny Štulić said: Sprdam se ljudi. Sada ce po twitteru da pisu i o Mozliju... Mada vidim da dobija korpu od Obradovica tako da me nista ne bi zacudilo. Paige i Mozli i pali se masina. I Kecmana su najurili iz strucnog staba, cini mi se. Ocemo i njega na mesto pomocnika, koliko da isisava ekipi volju za zivotom velikomucenickim izrazom na licu dok stoji pored aut linije? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Štulić Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 (edited) 3 minutes ago, Casaubon said: I Kecmana su najurili iz strucnog staba, cini mi se. Ocemo i njega na mesto pomocnika, koliko da isisava ekipi volju za zivotom velikomucenickim izrazom na licu dok stoji pored aut linije? Pa dobro i mi smo katovali Karaicica, razmena dobara. Edited August 16, 2021 by Johnny Štulić 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 3 minutes ago, Johnny Štulić said: Pa dobro i mi smo katovali Karaicica, razmena dobara. Sve dok ne zamenimo i mesta na tabeli, sve varijante su prihvatljive. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Mozli umesto Kuzme i pali masinu 🤗 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Malo mi je nja da se black and white koristi kao metafora za komsije kada ima toliko 'kulijih'. Ni Uniks ni Himki nisu crno beli, ima li koga u Virtusu... Tesitori? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Mozlija treba uzeti, ako se moze. To tako nekako uvek biva, igrac koji se otera jer je povredjen, sledecu sezonu pokida. Setimo se Robertsa. Kod nas bio krsolomija (ovo mislim povredjen) kad je najvise bio potreban, kod njih zdrav kao dren. Mozli i F4 iza ugla 😄 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Asvel je crno beli, mozda Noris Kol 🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 4 minutes ago, BojanaCZV said: Mozlija treba uzeti, ako se moze. Jedino za drugog centra umesto Kuzmica. Mozli je bolno limitiran igrac koji na evroligaskom nivou ne bi pravio nikakvu razliku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Mozli je skoro davao intervju za predstojecu sdzonu zajedno sa Panterom... ne verujem da bi njega izabrali da ga ne racunaju... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Od Mozlija nema nista naravno, to je jasno kao dan. Ali Mozli je dosta bolji od Kuzmica, bez dileme. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogar Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Otkud vam Mozli, a i kombinanacija crno-beli dresovi ekipe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 I meni je jako sumljiv ovaj italijan, jer je izletio baš sa dva imena koju su se več mnogo spominjala u prethodnom periodu. Tako da od toga ništa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts