Laki21 Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 1 hour ago, Placebo Lone star said: https://www.instagram.com/p/CSaBFzMM2fq/?utm_medium=copy_link Tarifni Blek pregovara sa nama...bićemo grobari,Blek za Vajta...😂😂😂😂 I još jedan WTF. Noko i Blek otprilike isto koštaju, s tim što je Nokov BBIQ barem za klasu veći. Čemu ovo izmišljanje tople vode? 1 hour ago, Kankkunen said: Taj je naš samo da ne omanemo sa bekom, to me pomalo plaši Nego, da te pitam jedno pitanje ... Noris Kol ili Volters, šta bi odabrao. Nijednog. Kad bi me već klali, pa moram da biram, Kola. I to ne zbog košarkaških kvaliteta već jer ima herca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 (edited) 7 minutes ago, Laki21 said: I još jedan WTF. Noko i Blek otprilike isto koštaju, s tim što je Nokov BBIQ barem za klasu veći. Čemu ovo izmišljanje tople vode? Ne znam ko su ovi i koliko su relevantni, ali napisali su NE PREGOVARA czv tacka vesti donja crta tri svakako deluje kao ozbiljan izvor informacija. ja im verujem. Edited August 10, 2021 by threepwood 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Threekola Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 59 minutes ago, L' Imperatore said: AJ Price? Munford ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 6 minutes ago, threepwood said: Ne znam ko su ovi i koliko su relevantni, ali napisali su NE PREGOVARA czv tacka vesti donja crta tri svakako deluje kao ozbiljan izvor informacija. ja im verujem. Ja samo ne znam kako ljudi uopste i naidju na ove stranice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Štulić Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 10, 2021 Author Share Posted August 10, 2021 10 minutes ago, Laki21 said: Nijednog. Kad bi me već klali, pa moram da biram, Kola. I to ne zbog košarkaških kvaliteta već jer ima herca. Pošto su propale neke opcije, spala knjiga na dva slova ... taj rad. Trener je rekao svoje i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Albino Voltersa nosaju po reketu, a on u dosadašnjoj evropskoj karijeri 59.1% realizacije oko koša + gospodskih 51.0% iz floutera... Poređenja radi, Volden je prošle sezone imao 46.7% oko koša i 37.5% iz floutera, al' on je crnac i ima dredove... Noris Kol je isto crnac, doduše nema dredove, al' ima krvavi zubi i sa sve njima je prošle sezone dobacio do 50.0% oko koša i 44.7% iz floutera. 23 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_79 Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 I ne vratio se kada ga ona zamoli. Mora da je i Kalinu zamolila. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Štulić Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Just now, Vlada_79 said: I ne vratio se kada ga ona zamoli. Mora da je i Kalinu zamolila. Salu na stranu, ovaj intervju je jedan od retkih na veoma profesionalnom nivou. I tu se malo da videti i saznati kakav je Nate Wolters. Mnogi grese u vezi ovoga momka a on ce da ih razuveri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарић Т. Живадин Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 33 minutes ago, StiviKivi said: El da spavam ili čekam? Ustajem u 5.15 h. 🤔 Спавај 😎 Тресла се гора родио се миш! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogar Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Insajder nas zaj.... . Na kraju sa skoro sat zakašnjenja kaže da Marković ne dolazi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 18 minutes ago, Kankkunen said: Pošto su propale neke opcije, spala knjiga na dva slova ... taj rad. Trener je rekao svoje i to je to. Jbg baš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edvard Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Nate Wolters je imao platu u Uniksu 874.000$. Igrao pre toga za Maccabi. '91. je, najbolje godine 193cm Već je igrao ovde. Bio bi odlično pojačanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Ljudi kad zatrebaju muda tu su Džoni, Dobrić , Kalina... Volters je plej koji nit smrdi nit miriše, neće imati epske utakmice niti epske raspade. Po meri našeg kluba i budžeta. Poenta je da tim bude bolji od prostog zbira delova u šta nadam se svi verujemo dok je Radonjić trener. Što se tiče F8 sportski je nadati se, ali je to ozbiljno fantaziranje.Real, Barsa, Armani, Makabi, CSKA, Zenit, Efes, Fener . Znači treba neki od ovih 5-6 puta bogatijih klubova da kiksne što se događa svake godine i da mi onda budemo bolji od duplo bogatijih Pao, Oly, Baskonija itd. Ja očekujem da budemo relevantni u svakoj utakmici, da dobijemo dobar broj domaćih tekmi pa dokle nas to dovede. Za sada sam zadovoljan pojačanjima. Ako centar i bek budu u skladu sa najavama mislim da ćemo svi voleti ovaj tim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Ako nam je posle toliko godina u EL plasman u top8 fantaziranje, onda je najbolje da smo predali onaj 5i mec u plej ofu. Najjace sto je direktor kluba i prosle godine fantazirao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 2 minutes ago, mmajstor said: Ako nam je posle toliko godina u EL plasman u top8 fantaziranje, onda je najbolje da smo predali onaj 5i mec u plej ofu. Najjace sto je direktor kluba i prosle godine fantazirao. Ovo ti je kao da si rekao da Aston vila ne treba da igra PL ako se ne bori za plasman u LŠ. Za klub bez ozbiljnog jasnog i predvidivog sistema finansiranja, sa najmanjim budžetom, za klub koji nema garancije da će to takmičenje igrati i sledeće godine, te trenerom koji tek formira ekipu po svom ukusu meni to liči na epski uspeh, čudo. Dakle izuzev trenera što nije mala stavka mi nemamo nikakve temelje na kojima bi gradili. Ovako sa Radonjićem možemo da sanjamo to čudo, ali to onda treba tako i nazvati i tako tretirati i eventualno sačekati koju godinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dabljuroligbringer Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 3 hours ago, n4l1m said: sto bi rekao aca shmrkas, belo, oko mene sve je belo.. sto bi rekao aca shmrkas, belo, oko mene sve je belo.. Sat na ruci, kosulja, cipele, oTelo... Hanter? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 8 hours ago, Kankkunen said: Imaš kompletan stručni štab, GM Sunturlić, SD Bagzi, TM Neša Ilić ... i svi ostali sa predsednikom na čelu. Posle izbora možda dobijemo novog predsednika, a možda ostane i stari ... Ristović već odavno radi u Oktagonu kao menadžer. I šta konkretno rade pomenuti? Znam gde je Ristovic, a ništa više nije završavao posao ni dok je bio u klubu, osim sto je kažem palio grejalice po tviterima. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Cemu frka oko Voltersa? Nakon potpisa Ivanovica nisam ocekivao bombu na pleju koja bi igrala po 30 minuta a ovaj 10-15, vec nekog slicnog njemu sa kim ce deliti minutazu. Sa dobrim startnim bekom, i centrom da li to bio NNoko ili Black, bice to fino. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 4 hours ago, Laki21 said: Nejt je otprilike poslednji plej iznad nivoa Fiba lige šampiona koji nam je trebao. Jack of all trades, master of none. Nejt je igrač za prebogate klubove u kojima će biti treći plej i levo smetalo, i da ne ode baš sve u kurac kad uđe u igru. Kad je tvrdo, ne postoji na terenu i to je sve što o njemu treba znati. Jeziv promašaj i indicija ka čemu se krećemo. Laki još nije oprostio Nejtu sto nije potrčao nazad na kontru protivnika (jbga ne mogu da se setim koji tacno protivnik) 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 (edited) Ma mraci bezveze, ne dopada mu se igrac pa davi masu svojim misljenjem.. Kapiram da nismo Real ili Barsa da dovodimo skupe igrace, ali Volters je ono sto mozemo da platimo. Verovatno da je on bio backup opcija ako glavne propadnu, sto se i desilo. Pocetak priprema je blizu, nije se moglo cekati vise sa plejom... Da li je moglo bolje? Ne znamo. Edited August 10, 2021 by Predragdjape Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 jel nekom promaklo da je omiljeno-omrazeni asistent trenera iz prosle sezone Bogdan Karaicic zamenio jednog Obradovica sa drugim i da je sada u komsiluku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Nek im pomogne i sa skautingom. 3 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted August 11, 2021 Share Posted August 11, 2021 (edited) Ovi nasi da stave crvenu boju na lice, kao onomad Mel Gibson plavu u Hrabrom srcu, pa da rokamo! Edited August 11, 2021 by Predragdjape Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 11, 2021 Share Posted August 11, 2021 optuzice nas za rasizam ako ne potpisemo barem Noka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts