pavijan2 Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 Ko li su ti izvori, da mi je znati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 27 minutes ago, NikadProtivKaline said: ne radi se uopste o tome ako nemas 800k...ili bar 600 onda ne razmatras monroa vec potpises lesora ili nekog jos jeftinijeg za to sto imas a ne podgrevas les maika cirbesa zato sto 4 meseca ne mozes da se odlucis inace, od istih tih izvora koji su pominjali cifru za monroa, stize i info da pare nisu problem, ima para za centra, samo radonji niko ne odgovara u tom odnosu cena-kvalitet-vec radio sa njim...sem cirbesa ocigledno sa istog izvora je bila i prica za noka - radonja hoce bolje za manje para To sektasi sa rsba verovatno pričaju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mili Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 Pored centra izgleda da trazimo i jos jednog igraca 1/2. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 34 minutes ago, Maverick88 said: To sektasi sa rsba verovatno pričaju? isto odakle je potekla i prica za monroovih 800k Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 24 minutes ago, Mili said: Pored centra izgleda da trazimo i jos jednog igraca 1/2. Jedan, dva, jedan, dva obori ih igra ta 3 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 25 minutes ago, Mili said: Pored centra izgleda da trazimo i jos jednog igraca 1/2. odakle info? mislim apsolutno ima smisla ako je tako, o tome trubim vec 2 meseca - ne moze se sa 3 beka u EL 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 1 hour ago, Kooineeperk said: Uz pomoc BATe jer od Bate nema nista 😉 Ne placas mu svih 800k odjednom, a niti imas 400k u kasi sada. Dovedes, platis prvu platu, druga kasni, treca se preskoci i tako... srpska posla. 😄 To jeste jedan od načina. Ali meni se osladilo ovih zadnjih par godina kad Neša Ilić nije morao da vrača igrače sa aerodroma, pa nebi da se vračamo na tu staru praksu. 1 hour ago, NikadProtivKaline said: ne radi se uopste o tome ako nemas 800k...ili bar 600 onda ne razmatras monroa vec potpises lesora ili nekog jos jeftinijeg za to sto imas a ne podgrevas les maika cirbesa zato sto 4 meseca ne mozes da se odlucis inace, od istih tih izvora koji su pominjali cifru za monroa, stize i info da pare nisu problem, ima para za centra, samo radonji niko ne odgovara u tom odnosu cena-kvalitet-vec radio sa njim...sem cirbesa ocigledno sa istog izvora je bila i prica za noka - radonja hoce bolje za manje para ok, a kako da znaš kolko igrač traži ako ne pošalješ svoju ponudu. A da se je pisalo svašta, pisalo se. Kod Nnoka i to da ga Radonja neče (što si spomenuo), a i to da po nikoju cenu neče da ostane kod nas i da je otišao u Baskoniju za manje pare, nego što smo mu mi nudili. Za Monroe-a od toga da je naš prvi pik, pa do toga da je zadnji centar kojeg bi Radonjić doveo... Ne ulazeči u to koji insajder je šta pisao, i koliko uspešan je bio sa ranijim informacijama. Situacija gde smo mi ponudili Monroe-u koliko možemo, a on nam lupio svoju cifru mi zvuči sasvim realno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 2 minutes ago, L' Imperatore said: Ne ulazeči u to koji insajder je šta pisao, i koliko uspešan je bio sa ranijim informacijama. Situacija gde smo mi ponudili Monroe-u koliko možemo, a on nam lupio svoju cifru mi zvuči sasvim realno. i meni to zvuci realno ono sto mi je pak nadrealno je da 4 meseca birkas i ne mozes da izaberes nista sem pokojnog maika sa koliko god novca da raspolazes 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 11 minutes ago, NikadProtivKaline said: i meni to zvuci realno ono sto mi je pak nadrealno je da 4 meseca birkas i ne mozes da izaberes nista sem pokojnog maika sa koliko god novca da raspolazes To jeste problem. Mada to birkanje bi se na kraju moglo ispostaviti i kao dobar potez. Jednostavno se traži pravi kvalitet na toj poziciji i strućni štab nije spreman da se zadovolji sa nekim osrednjim rešenjem. Iskreno verujem da je Maik tu samo na par meseci i da u roku od mesec dana dolazi strašan igrač Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 prethodna iskustva na tu temu govore suprotno al ajd bas da vidimo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 Centar i bek ce stici kad budemo imali skor 3-8. Na vreme, kao i svake godine. Nikad nece nauciti na greskama. #bitnajeusteda 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 1 hour ago, Mili said: Pored centra izgleda da trazimo i jos jednog igraca 1/2. ne trazimo mi trenutno nikog nazalost, to su price za malu decu.. a cetvorka nam je mozda i najvise potrebna... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 Nije, to ce igrati luka i kalina. Nama je centar ko hleb nasusni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 Quote What are your personal goals for this season? I try to be a team leader: by being the most hardworking or staying in the gym to put extra effort. But I think this year I will have a bigger role in deciding the games. I'm now 29-30 years old. I had a slower start; I came to a bigger stage when I was 23-24 years old. I think that now I have enough experience to do that. I will try to be the leader, not only in basketball. I will also set an example in the locker room, on the court, in every way possible. As I said earlier, we are not the most talented team in Europe or the world, but we are going to play tough in every game. https://m.basketnews.com/news-156601-nikola-kalinic-if-we-were-winning-all-the-time-it-wouldnt-be-that-interesting.html 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 Za sve je kriva uprava...izbori nisu odrzani, ocigledno nisu nabavali nikakve pare..sve je ovo Radonja doveo na ime i pokupili dva average solidna igraca. Meni se licno tim svidja, samo ne mogu da verujem da neko misli bilo sta drugo sem da nam je predsednik ove sezone izmolio manje para od Ostoje Limara iz okoline Cacka..koji vrv nema ni srednju skolu zavrsenu. Svakako cu uzivati u ovoj sezoni, ne mozes praviti tim za jednu sezonu sa igracima koje ne znas..ocigledno uprava i trener imaju opet samo misao za ABA,a u EL ce nas tresti....al dobro..sa uvek bednim budzetom i ne moze bolje.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 da jbt, sta se desilo sa cuvenim izborima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 22, 2021 Author Share Posted September 22, 2021 1 minute ago, NikadProtivKaline said: da jbt, sta se desilo sa cuvenim izborima? Pazi da ćeš nešto da saznaš, pa oni kriju pripremne utakmice ... paranoja. Možda je vreme za promene, podeliti zahvalnice za deset godina rada uz prikladne poklone, i to je to. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 Bice da je " tresla se gora, rodio se mis" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 Dovodjenje Maika nema veze sa budzetom, čist skauting kluba i dobar zabod za malo para. A i da odigra loše, toe brat naš. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 (edited) maik je manji problem nego kuz, to niko ni ne spori.. problem je sto nije doveden centar i sto se uopste ni ne razmislja o cetvorci.. Edited September 22, 2021 by n4l1m 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 38 minutes ago, NikadProtivKaline said: da jbt, sta se desilo sa cuvenim izborima? Jos uvek licni doktori Nebojse Covica nisu raspisali izbore. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogar Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 (edited) 22 minutes ago, Sector said: Dovodjenje Maika nema veze sa budzetom, čist skauting kluba i dobar zabod za malo para. A i da odigra loše, toe brat naš. Neka ga vode na večere i kurve, bolje bi bilo. 🍻 Edited September 22, 2021 by Hogar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 Niko da pomene da nam PAO ulazi u igraca? https://www.novosti.rs/sport/kosarka/1038622/stefan-jovic-panatinaikos-kosarka-pao-najnovije-vesti Bas resili da imaju srpsku injury listu i da nam budu ozbiljni takmac na zacelju 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 (edited) 5 hours ago, Devil In My Pants said: Za sve je kriva uprava... Najvise su krivi sto su ti ukinul sajt/stranicu....a ostalo sam siguran da bi im nekako oprostio. 🙂 Edited September 22, 2021 by mmajstor Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 7 hours ago, NikadProtivKaline said: odakle info? mislim apsolutno ima smisla ako je tako, o tome trubim vec 2 meseca - ne moze se sa 3 beka u EL Wolters, Ivanovic, Uskokovic, Hollins, Dobric - to je 5 bekova Sta je to razlicito u odnosu na: Walkup, Rivers, Lekavicius, Milaknis, Jokubaitis - Zalgiris sezona 2019/20 ili Pangos, Micic, Milaknis, Udrih, Valinskas - F4 sezona Zalgiris ili Vildoza, Henry, Dragic, Kurucs - prosla sezona Baskonije ili Siva, Eriksson, Hermannsson, Mason, Mattisseck - Alba iz sezone 2019/20? Moze da se dovede jos jedan bek, ali onda 2 krila moraju da dobiju otkaz (Lazarevic/Dobric/Davidovac/Kalinic/Lazic). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts