Cooper Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Holins me podseća na Feldina 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Dobro , pripreme su al mi je bas ok ova naša ekipa, ako ubode centra, posibacemo se sa svima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Aaa, nece, timo, da aka zivce na ovu drvnu gradju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Just now, Cooper said: Holins me podseća na Feldina Mene na Pantera, samo što je jeftiniji. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Kuzu i dalje koordinacija u stilu "Gde je lopta a gde sam ja!!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Kuzmic nastavlja gde je u junu stao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Kuzma mamamia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 I PAO ima Vajta, samo je crn 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Storm Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Kuzmic fizicki izgleda odlicno. Bice on ok. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 6 minutes ago, Cooper said: Holins me podseća na Feldina Obrazlozi zasto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Ovaj faul Hollinsu...omg, smucilo mi se gledanje odmah. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Kakvo ce pojacanje biti Kalinic, brutalan igrac. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 3 minutes ago, Storm said: Kuzmic fizicki izgleda odlicno. Bice on ok. I meni se cini pokretljiviji, ali koordinacija pokreta ista. Vrlo iritantno je takodje da on jednostavno nema odraz u skoku pa mu i nizi igraci lupaju rampe samo tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 I Kuzmic izgleda dobro fizicki, spremno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Just now, drakon1 said: I meni se cini pokretljiviji, ali koordinacija pokreta ista. Vrlo iritantno je takodje da on jednostavno nema odraz u skoku pa mu i nizi igraci lupaju rampe samo tako... Evo uspeo da se odrazi u reboundu. Znaci moze. Koji k...c je onda ponekad toliko mlohav u napadu na obruc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 S obzirom da smo prvo poluvreme odigrali bez centara i bez šuta za 3p dobro se držimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Kuzmić je ok, ali za drugog centra, idealno bi bilo trećeg. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Kuzmic odlican,fali nam jos jedan suter spolja. White mi se svidja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Nisam gledao prvih 5 minuta,ali Kuz je odličan za sada. Fali ovoj ekipi jos jedan ballhandler kao leba. Pao mnogo visok,dugacak,atletican bez Perija i Nedovica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Just now, propolis said: Nisam gledao prvih 5 minuta,ali Kuz je odličan za sada. Fali ovoj ekipi jos jedan ballhandler kao leba. Pao mnogo visok,dugacak,atletican bez Perija i Nedovica. Kako? Perry je tu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Storm Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Fali ovde prvi centar. Ako potpisujeno Jovica onda je dovoljno da bude dobar pik igrac i defanzivno solidan. Ako ne, onda bez nekog Monroa nema price. Vanilica i Ivanovic zajedno ne mogu do dvocifrenog broja asistencija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Dobijamo ovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Dobro je ovo, bez centra i bez suta, ok je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 2 minutes ago, drakon1 said: Kako? Perry je tu. Jeste,ali minuti bez njega kada su Ros ili Bohoridis na parketu. 2 minutes ago, Devil In My Pants said: Dobijamo ovo To nije poenta ove utakmice. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERICA!!! Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Lazarevic ok sve, masina, jak, al ta faca neka bezivotna, bez energije, kao ono u fazonu tu sam al slabo cu ja terena i lopte vidjeti. Treba tu malo zivota, malo krvi, malo zice...rodjace igras EL, igras za Zvezdu... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts