Prijatelj Mitar Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 Meni je rulet prva asocijacija na Bleka, ali ok. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 4 minutes ago, Чавудин said: Дај бре не претерујте, сад је као и Цирбес бољи од Лесора... Доброг играча смо довели и нема сада назад. Само подршка и добродошлица. Мислим да људи овде ни не воле овај клуб, баш сте канцерогена једна "заједница" на овом форуму. Jbt, ti si ovo sad predstavio kao opšti konsenzus na ovom forumu, a bukvalno niko nije napisao da je Zirbes bolji od Lessorta. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 4 minutes ago, Prijatelj Mitar said: Meni je rulet prva asocijacija na Bleka, ali ok. pa ne moze kad ovaj begi kae da je povratnik Quote Marko Ljubomirović @LjubomirovicM · 47m Meanwhile, na Malom Kalemegdanu je i dalje u toku leto povratnika… #kkcz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 Pokusavam da zavrtim ovaj rulet a da zaobidjem Lessorta ali dzaba. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 1 minute ago, L' Imperatore said: Jbt, ti si ovo sad predstavio kao opšti konsenzus na ovom forumu, a bukvalno niko nije napisao da je Zirbes bolji od Lessorta. Lik je gardista, vojnik Crvene zvezde, on gine za klub, podrzava Terzu i brani Gobelju, mozda i deli banove na forumu sa kog je pristigao. I naravno deli nam dijagnoze da ne volimo Zvezdu🤦 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 27, 2021 Author Share Posted August 27, 2021 Vreme nam je isticalo, moralo je da se prelomi ... meni je OK Lesor, malo le opičen što i nije tako loše za ovaj tim. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babaduka Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 Mislim može biti crno crveno, Blek/Zvezda. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 Meni Lesor bombon 🤗 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 2 minutes ago, n4l1m said: pa ne moze kad ovaj begi kae da je povratnik Nesam skolovao. Onda ok. Moglo je bolje, a moglo je i gore. Od 1 do 5, tu mi je negde na oko 4-. Ima finu sezonu u EC iza sebe, u najboljim je godinama, suklja se i oko francuske repke sto bas i nije mala stvar, plus poznaje sistem (donekle)...Samo da mu Radonja uputi jedan svoj ostri pogled kad ovaj prvi put krene na iskakanje, i bice ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 U Zvezdu,pa gde će?! Šarac replied to Kankkunen's topic in Košarka Moze samo BONJOUR da bude. June 24 7,654 replies Ne bih da se nesto hvalim, ali ima u "arhivi" kada sam najavio ovaj skoro pa vidjen scenario. #staytuned.😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 Mislim da dobar deo navijača gleda na Lesora iz ugla jedne Frankenštajn sezone, sa trenerom pocetnikom bez autoriteta, grupom igrača koji su dodatno srozavali taj autoritet, nekima koji su trenirali i igrali kad im se htelo igrom bez sistema i koncepta gde je sve bilo prakticno u rukama jednog igrača… Čak i u takvoj sezoni i jednom takvom haosu Matijas je pošteno odigrao, nikad nije spadao u grupu onih koji se ne trude i ne daju sve od sebe, šta više verovatno da je bio veoma disciplinovan i da se brutalno držao zahteva i uputstva trenera. Njegove fizicke sposobnosti, na nivou mitske zveri, treba iskoristiti i videti u jednom uredjenom i pravom sistemu, kao sto su oni kojima tezi i traži Radonjić. Sa te strane bih lično bio zadovoljan ovim povratkom, e sad veliko je pitanje koliko nam se Lesor uklapa u ostatak unutrasnje linije. Ako smo se žalili na Nokovu više nego skromnu igru sa niskog posta šta tek reci za Francuza. Uz Kuzmica i ostatak trenutno raspoloživih visokih igraca stvarno ćemo biti veoma ograničeni u produkciji igrom ledjima. Još će Luka tu da ispadne najbolja opcija… Kad se setim kako je Ivanovic delio one alleyoopoce zaRida, pa i Nikolića… Biće tu vrhunskih zakucavanja 25 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 27, 2021 Author Share Posted August 27, 2021 2 minutes ago, Prijatelj Mitar said: Nesam skolovao. Onda ok. Moglo je bolje, a moglo je i gore. Od 1 do 5, tu mi je negde na oko 4-. Ima finu sezonu u EC iza sebe, u najboljim je godinama, suklja se i oko francuske repke sto bas i nije mala stvar, plus poznaje sistem (donekle)...Samo da mu Radonja uputi jedan svoj ostri pogled kad ovaj prvi put krene na iskakanje, i bice ok. Već su sarađivali u Bajernu ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 1 Ivanovic, wolters 1/2 ivanovic 2 Hollins 3 Lazic, dobric 3/4 Kalinic, davidovac, simonovic, lazarevic 4 white 4/5 mitrovic 5 lessort, kuzmic To nam je sto nam je. Nek nam je bog u pomoci. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 sad kao ne valja, a sveopsta kuknjava bila onomad sto Radonji nisu doveli takav materijal za obradu 🙄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 4 minutes ago, Kankkunen said: Već su sarađivali u Bajernu ... Iskreno zaboravio sam da je Lesor bio tamo, kad god sam gledao u napadu igrao Levandovski. 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 naci znano je da je povratnik i da je pozicija centra.. znamo i da cirbes trenira sa timom, al to bi bila sprdnja, jos veca sprdnja bi bila stimac, tako da kao sto rekoh danaske, lesor 3 hours ago, n4l1m said: kako vreme ide, kapiram da ce nam najbolji zabod biti lesor.. ☕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 (edited) Radonjić je mnogo bolji trener od Alimpijevića, očekujem da se ta razlika prenese i na Lesorta. Napredovao je sigurno od prvog mandata. Imao je jednu korektnu sezonu u Unikahi, prošle sezone bio jako bitan u Monakov pohodu na EC. Edited August 27, 2021 by Betolingar Misdongard 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 Ja ne znam kako ce ovaj tim funkcionisati bez jos jednog coveka sa poenima u rukama. Lepo bi legao neki igrac ala loyd na ovaj tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 Nije ovo isti Lesor, napredovao je fino od tad. Jeste on dileja, psovao sam ga dosta puta kada me iznervira te sezone, ali nije neko koga ne bismo mogli iskoristiti valjano. Neka mu je sa srecom, nisam odusevljen izborom, ali spasa nema,propasti ne mozemo 😄 Bolji je nego brat Energy King 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 para nemamo, al ce se bijemo ko da imamo ☕ 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Threekola Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 3 minutes ago, n4l1m said: para nemamo, al ce se bijemo ko da imamo ☕ ubači i Jovića zlu ne trebalo ☕ 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 4 minutes ago, n4l1m said: para nemamo, al ce se bijemo ko da imamo ☕ FALE TI JOVIC I USKOKOVIC JOS 🙂 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 Kućni prijatelj bi mogao da se pridruži u stručni štab kad ga već toliko vole. Mitrović će da buda rupa 99%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 13 minutes ago, Betolingar Misdongard said: Radonjić je mnogo bolji trener od Alimpijevića, očekujem da se ta razlika prenese i na Lesorta. Napredovao je sigurno od prvog mandata. Imao je jednu korektnu sezonu u Unikahi, prošle sezone bio jako bitan u Monakov pohodu na EC. Pa što mu u Bajernu nije preneo onda, nego je ovaj imao 4 poena i manje od 2.5 skokova za nekih 11-12 minuta prosečno? : ) Nije bio tamo prva opcija (Monro), ali je čak i Radošević često igrao više od njega. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 Znači Lessor je done deal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts