Kole91 Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 Gde je i sta radi Miljan Pavkovic? 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gledaoc Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 12 hours ago, Kole91 said: Gde je i sta radi Miljan Pavkovic? 😎 Trener mladjih kategorija u Sloveniji 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Poslali smo novu ponudu Nnoku (onaj koji nije po radonjinom ukusu) ali ima i ponudu Baskonije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Ako i ovu desetu ponudu odbije, uvek možemo reći da nije bio po ukusu stručnog štaba i da se može naći bolji igrač za manje para. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Ne samo da ćemo to reći nego ćemo i zaista povjerovati u to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Dve reči za vas: Žiga Dimec. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole91 Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Dve reci, Boris Bakic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triticum vulgare Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Jel Tobi done deal? Ranije se pričalo dosta po njemu. Meni se svidja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Da ga bar uzmemo tog Tobeya, odličan je protiv Spanaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole91 Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 2 minutes ago, Triticum vulgare said: Jel Tobi done deal? Ranije se pričalo dosta po njemu. Meni se svidja. Iako je bilo nekih sansi, posle ovih partija na OI vise nema... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UDresuKvinsiMilera Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Ma kakav done deal to smo ga mi spominjali kao zelju i nagadjanje na Rakocevicevo lupetanje na tviteru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajon Rondo Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 59 minutes ago, bodo said: Da ga bar uzmemo tog Tobeya, odličan je protiv Spanaca Mogli smo, ali nije po ukusu Radonjicu. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERICA!!! Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Obe ruke za Tobija, al kao ni prije OI tako ni sad mi tu nemamo sta da trazimo realno. Ko ga je gledao i u Valensiji vidjelo se da klasa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Tobi ima važeći ugovor i za narednu sezonu...a u Tokiju je pikenrol mašina od 1800cca...tako da...pre bi groblju poželeo Petruševa nego da Tobiju zveknu 1,5 meleona uz plaćanje otkupa po kilu žive vage. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 el stigo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 haha svidja mi se fora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole91 Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 17 minutes ago, Dropkick Murphys said: el stigo? Dobra fora ako si u predskolskom 👍🏻 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 11 minutes ago, Kole91 said: Dobra fora ako si u predskolskom 👍🏻 Pitao si drugare, a? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Ne javljate da konačno imamo neke šanse u prvom kolu protiv Fenera..Što se tiče pleja više volim Jovića ali mi je Marković spremniji za krvava kolena koncept. Koji god da dođe uz Džonija biće dobar p&r. Još jedan bek i da se vidi to sa Nokom. Mislim da će Džoni biti najprijatnije iznenađenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole91 Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 38 minutes ago, Dropkick Murphys said: Pitao si drugare, a? Jesam, kazu da su prerasli ove fore trece dva carevi 🥶 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UDresuKvinsiMilera Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 44 minutes ago, mister-no said: Ne javljate da konačno imamo neke šanse u prvom kolu protiv Fenera.. Što se tiče pleja više volim Jovića ali mi je Marković spremniji za krvava kolena koncept. Koji god da dođe uz Džonija biće dobar p&r. Još jedan bek i da se vidi to sa Nokom. Mislim da će Džoni biti najprijatnije iznenađenje. Sto konacno,sto sanse?2020. smo pobedili Zeljkov Fener u drugom kolu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Sto konacno,sto sanse?2020. smo pobedili Zeljkov Fener u drugom kolu.Bio jedan pandur u mojoj zgradi i umesto prevideo govorio je preDvideo.. E pa preDvideo sam tu pobedu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triticum vulgare Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Na mesto Milka Bjelice i Statosa dali Skola zadovoljava kriterijume? 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UDresuKvinsiMilera Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Jos da nismo prosle sezone produzili Kuzmica na PRIPREMAMA pa i da pricamo,zabavljamo se sa Skolom ovako mrka kapa,trpimo ovog do 2026. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 (edited) priča se da je Kuzu najveći problem da razume Radonju na TO... ali na treningu, kada mu se obraća na crnogorskom, tu već nešto i pohvata... ...još samo pod košem da pohvata koju loptu... a pre samo 5 godina: poludistanca, step bek, kucanje levom, kucanje desnom, kucanje iz naskoka, igra leđima... Edited August 1, 2021 by Wingwalker 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts