Shunsuke Nakamura Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 (edited) 9 minutes ago, oubrevo. said: bolji od bobija u tom smislu edit mada sad gledam, igrao je jako malo i tekmi i minuta prošle sezone u el moraću više da pratim euroleague Možda je tu više problem sa Himkijem kao ekipom. Oni su natrpali 3 dobra centra( Mickey, Monroe, Booker). Znalo se da to neće dobro funkcionisati, neko je morao ostati kratak sa minutima. Monroe mi izgleda malo teatralno. Sigurno jedan od najtalentovanijih napadača na svojoj poziciji u EL, ali kao da mu fali više nekog motiva i hustle učinka. Moguće i da griješim. Edited July 16, 2021 by Betolingar Misdongard 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 (edited) A to bi sve mogao imati kod nas 😄 Ps, ne bih se iznenadio da je Guduric u pitanju iako je najavljeno za Jovica da je 99% nas 😄 Novosti prenose za Gudurica pozivajuci se na Meridian sport. Edited July 16, 2021 by Predragdjape Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 47 minutes ago, Hugo Punch said: Aman pa ko će biti dvojka? evo ja cu biti. Svejedno volim da prangijam 🙄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UDresuKvinsiMilera Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 1 minute ago, Predragdjape said: A to bi sve mogao imati kod nas 😄 Ps, ne bih se iznenadio da je Guduric u pitanju iako je najavljeno za Jovica da je 99% nas 😄 Novosti prenose za Gudurica pozivajuci se na Meridian sport. Pa vidi Kum je Jovica najavio jos onomad u paketu sa Mitrovicem i Ivanovicem(3x dobar dan),valjda nam ne prodaje istu vest...A Gudura je pod ugovorom poprilicnom sam siguran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Monroe ima dosta spore noge, baš je centar starog kova. Meni smeta kod takvog tipa igrača što moraš stalno da igraš akcije za njih da bi bili korisni. U odbrani ga bilo šta osim skupljanja skokova ne zanima previše a i kad bi hteo - vraćamo se na spore noge. Međutim, ako Kuzmić ostaje kao back up, a izgleda da ostaje, treba nam centar drugačijeg profila od njega i tu se Monroe uklapa. Uklapa se doduše i jedan svetlijeg pigmenta koji nas je već čašćavao prisustvom al mislim da je i samom Radonjiću muka od pomisli na tu opciju. Mislim da će se tražiti centar koji je solidan u oba smera a ni u jednom specijalan - neka upgrade verzija prajm Zirbesa. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 3 minutes ago, UDresuKvinsiMilera said: Pa vidi Kum je Jovica najavio jos onomad u paketu sa Mitrovicem i Ivanovicem(3x dobar dan),valjda nam ne prodaje istu vest...A Gudura je pod ugovorom poprilicnom sam siguran. Mislim da se to odnosilo na Ivanovica, Mitrovica i Lazarevica. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
strah od vozova Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Uh kako bi bilo dobro da dodje i Gudura. Da napravimo domacu ekipu koja moze da napadne EL. Mislim da bi bio red da mi kao klub koji je prvi na ovim prostorim osvojio neki evro trofej u FIBA takmicenjima (finala je bilo ne zna im se broj), budemo i prvi koji su osvojili i neki ECA( ili kako se ta organizacija vec zove), trofej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UDresuKvinsiMilera Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 1 minute ago, Predragdjape said: Mislim da se to odnosilo na Ivanovica, Mitrovica i Lazarevica. Au da Lazarevic,moje izvinjenje Kumu.Nije tesko zaboraviti jednog od nasih 15 igraca na pozicijama 3/4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Samo ako možemo nekako da izbegnemo Monroa, imam alergijsku reakciju na takve centre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Just now, Guru said: Samo ako možemo nekako da izbegnemo Monroa, imam alergijsku reakciju na takve centre. razumem te ali je opet i pitanje konstrukcije tima. pod pretpostavkom da imaš jovića koji je dobar u odbrani i u igri 2na2 + ivanovića koji je valjda dobar u odbrani i onako, okej u napadu ali ne fantastiko, verovatno nije glupo imati centra kome svako malo možeš da spustiš dole da radi na niskom postu. taj deo mi generalno ide uz radonjića a pogotovo ako nemaš neke lude šutere u backcourtu takođe, dosta toga (iako nije idealno) od rupa u monroe-odbrani može da se niveliše vrhunskom odbranom na perimetru i sa strane pomoći od sf-pf igrača kapiram da nije idealno ali ima rezona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 16, 2021 Author Share Posted July 16, 2021 30 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Meni se bas dojmi kombinacija gde je White na 4 a Black na 5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Meh, veliko je kockanje igarti sa Jovicem na pleju na ovoliki broj utakmica. Nemoj posle da bude ona cuvena smesna recenica : Nema igraca trenutno na trzistu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Seventh Seal Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 9 minutes ago, Zvezdinho said: Meh, veliko je kockanje igarti sa Jovicem na pleju na ovoliki broj utakmica. Nemoj posle da bude ona cuvena smesna recenica : Nema igraca trenutno na trzistu. Zivot je generalno jedna kocka, tako da jbg. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Ovo nije bas neka kocka, s obzirom na istorijat povreda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 (edited) 2 minutes ago, Zvezdinho said: Ovo nije bas neka kocka, s obzirom na istorijat povreda. Pa sad, sigurno imaju uvid u njegovo zdravstveno stanje i procenili su da moze da iznese sezonu. Naravno, ja bih ga u Aba odmarao maks u utakmica koje mogu izneti ostali igraci, a samim tim ce Uskokovic dobijati sansu. To je skroz ok. Edited July 16, 2021 by Predragdjape Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richie Incognito Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 A zar ne bi trebalo da stigne neko ko je prošle sezone igrao u Srbiji? Da je Jović u pitanju zar ne bi pisalo Dobar dan na ruskom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 1 minute ago, Richie Incognito said: A zar ne bi trebalo da stigne neko ko je prošle sezone igrao u Srbiji? Da je Jović u pitanju zar ne bi pisalo Dobar dan na ruskom? Jedino ako se Gazda ne otvori za Petruseva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 2 minutes ago, Richie Incognito said: A zar ne bi trebalo da stigne neko ko je prošle sezone igrao u Srbiji? Da je Jović u pitanju zar ne bi pisalo Dobar dan na ruskom? 1 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thelosttribe Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Just now, Zvezdinho said: Jebem ti, koliko se oraspoložim kad vidim ovog Dr. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Mozda Simonovic, on se dosta pominjao da ce kod nas. Mislio sam na Simonovica iz Mege. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 SImonovic iz mege ide u Cikago, izbacio je MIsko sa njim sliku skoro na Instagramu. E sad, jedino ako ga iz Cikaga ne posalju kod nas na jednu sezonu zbog EL mada cisto sumnjam da ce biti tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Jovic je upravo krenuo iz Nisa, da li na potpis ili na Marakanu, ili na oba mesta saznacemo uskoro. 9 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmet Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Mozda Simonovic, on se dosta pominjao da ce kod nas. Mislio sam na Simonovica iz Mege.Simonovic iz Mege potpisao za Cikago valjda, negde pre neki dan sam procitao vest.Ako je napisano "dobar dan" cirilicom,meni to vise mirise na neki ostanak, recimo Nnoko?Sent from my Mi 9T using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 (edited) https://redstarbelgrade.rs/kalinic-nisam-mogao-da-ostavim-drugare-na-cedilu/ Ajde Guduricu, pridruzi se drugarima! edit: Nista od Gudurica 😄 Edited July 16, 2021 by Predragdjape Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts