n4l1m Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 6 minutes ago, Igor028 said: Lozenje na Max!! Vadi Šlemove svi. sto onda nisi postavio i twit gde dozet kae da to nema nikakve veze sa prelaznim rokom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 26 minutes ago, Igor028 said: Lozenje na Max!! Vadi Šlemove svi. Taj je vec dosao u BGD jos pre par nedelja. Tako da dzabe lozenje. Ne znam ko sad treba da dodje iz majamija za BGD Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 1 hour ago, Kankkunen said: Beli umesto Rita, ima logike ... Ne, White je umesto Reatha. A Beli je umesto Kuriđe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 4 minutes ago, L' Imperatore said: Ne, White je umesto Reatha. A Beli je umesto Kuriđe. Da li je to onda s konja na magarca, ili sta? 😝 Link to comment Share on other sites More sharing options...
big bad bruin Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Taj je vec dosao u BGD jos pre par nedelja. Tako da dzabe lozenje. Ne znam ko sad treba da dodje iz majamija za BGDBam Adebayo kažu...čuo da kod Radonje svaki centar napreduje, a ni mama Vesnina kuhinja nije za potcenjivanje. Sent from my SM-N985F using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 (edited) el može taj iz majamija da sačeka još nedelju dana...bar dok mi asfaltiraju ulicu? Edited July 2, 2021 by Wingwalker 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 moram da menjam avatar ne vredi stvorio se koncenzus da ce Panter zabosti neki Efes ili Cska kad ono kod komsija 🙂 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 1 minute ago, Mile1 said: moram da menjam avatar ne vredi stvorio se koncenzus da ce Panter zabosti neki Efes ili Cska kad ono kod komsija 🙂 Daj Mile ne zajebavaj, kakav Partizan 😄. Ja sam bio ovde jedan od najoštrijih kad je u pitanju gušenje euforije na ovom topiku, ali te priče za povratak Pantera su mi bile baš smešne. Da če doči kod komšija je podjednako smešno. Odlina sezona u timu koji je bio na šut od finala EL. On se nečka oko produžetka sa Armanijem, verovatno zato što se otvara neka priča za NBA, a ne da se vrati u Srbiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Just now, L' Imperatore said: Daj Mile ne zajebavaj, kakav Partizan 😄. Ja sam bio ovde jedan od najoštrijih kad je u pitanju gušenje euforije na ovom topiku, ali te priče za povratak Pantera su mi bile baš smešne. Da če doči kod komšija je podjednako smešno. Odlina sezona u timu koji je bio na šut od finala EL. On se nečka oko produžetka sa Armanijem, verovatno zato što se otvara neka priča za NBA, a ne da se vrati u Srbiju potpisao je zvanicno za Partizan ima objava na tviteru Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Lik je dosao bukvalno Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Daj Mile ne zajebavaj, kakav Partizan [emoji1]. Ja sam bio ovde jedan od najoštrijih kad je u pitanju gušenje euforije na ovom topiku, ali te priče za povratak Pantera su mi bile baš smešne. Da če doči kod komšija je podjednako smešno. Odlina sezona u timu koji je bio na šut od finala EL. On se nečka oko produžetka sa Armanijem, verovatno zato što se otvara neka priča za NBA, a ne da se vrati u Srbijureci to jos jednom :D 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Just now, L' Imperatore said: Daj Mile ne zajebavaj, kakav Partizan 😄. Ja sam bio ovde jedan od najoštrijih kad je u pitanju gušenje euforije na ovom topiku, ali te priče za povratak Pantera su mi bile baš smešne. Da če doči kod komšija je podjednako smešno. Odlina sezona u timu koji je bio na šut od finala EL. On se nečka oko produžetka sa Armanijem, verovatno zato što se otvara neka priča za NBA, a ne da se vrati u Srbiju Druze, potpisao je za KKP, nije hteo da ostane u Armaniju za 750.000, vec je dosao da igra cipiripi sa Zeljkom za 250.000 ( izvor @Cooper) 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Just now, Mile1 said: potpisao je zvanicno za Partizan ima objava na tviteru Dugujem ti izvinjenje onda. Ovo je baš šok. Ne iz razloga što Partizna dovodi kvalitet, nego što sam stvarno očekivao da on pravi ozbiljan korak napred u karijeri. Nema veze, kapiten ovakve jede za doručak 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Još ima i srpski pasoš i vodi se kao domaći igrač. Quote Zato ostaje pomalo čudno kako je to Panter sada dobio srpski pasoš, ali nije on jedini strani košarkaš koji je igrao u srpskim klubovima koji je dobio naše državljanstvo, jer su pre njega to učinili i Markus Pejdž, Čarls Dženkins i mnogi drugi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Lik je odbio Armani i CSKA, za masne pare, a odabrao EC i Partizan. Bez miliončeta ovaj transfer nije sigurno. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 2god, 3 miliona 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Lepo vam ja rekoh da je gazda došao do kraja puta... Mora sledeće godine da se uzmu svi mandati u skupštini... Kvota da će se čuti vučiću šećeru iz bar jednog grla? 😁Mora da se polarizuje, nama ostaje fudbal, mora nešto i komšijama da da, preterao je sa "dominacijom"... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 1 minute ago, Takeshi_Kovacs said: 2god, 3 miliona Al u dolarima. Nije to tolko puno. Samo 50% skuplje od Mwilla 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 3 minutes ago, Ulicni basketas said: Lik je odbio Armani i CSKA, za masne pare, a odabrao EC i Partizan. Bez miliončeta ovaj transfer nije sigurno. Igra za ljubav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 2 minutes ago, Takeshi_Kovacs said: 2god, 3 miliona Iz Milana potvrdili,zajebali groblje da objavi da igra za busplus karticu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 2 minutes ago, ZiS said: Lepo vam ja rekoh da je gazda došao do kraja puta... Mora sledeće godine da se uzmu svi mandati u skupštini... Kvota da će se čuti vučiću šećeru iz bar jednog grla? 😁Mora da se polarizuje, nama ostaje fudbal, mora nešto i komšijama da da, preterao je sa "dominacijom"... Kad budem isao na sledece utakmice u EL, na transparentu sa Zvezdinim grbom cu ispod ispisati Ziveo Aleksandar Vucic Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 E, kad je neki panter zaigrao za komsije dosli smo do kraja 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 (edited) Potpuno neverovatno, otimaju prebogatom Armaniju igraca kojeg su zeleli po svaku cenu. Pantera mi nismo mogli da zadrzimo i to pre nego sto je eksplodirao prosle sezone, lik je bukvalno mogao da bira EL tim za presmesne novce. One price o 10+ miliona budzeta sada deluju realno, ocigledno najveci budzet ikada na ovim prostorima. I to sve za cipiripi kup. Uzdamo se u Radonju i to je to. Vucicu pederu znaci kosta barem 25-30 miliona eura za tri sezone, jebem ti drzavu u kojoj mi zivimo. Edited July 2, 2021 by Cavani 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Jasan signal je bio Obradović... Da li je iko pri čistoj pameti mislio da će on doći da vraća KKP u EL sa slabijim ili egal timom? To bi Dule možda prihvatio, ovaj nikad... Čovek to nikad nije radio, jasne garancije je dobio da će mu biti "otvoren autoput" da postane "heroj"... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Sve su mi drazi Simonovic,Mitrovic,Kuzmic... 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts