alcesta Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Je li dobio on na slemu nekog iz top 20? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciomi Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 na ovom ne. grize Zveki ali ne mere... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted June 11, 2021 Author Share Posted June 11, 2021 Zverev deluje umorno kao da nocas nije oka sklopio Spoiler Kako su mi odvratne ove Cicijeve maske izgledaju kao da ih je neko pravio od decijih gacica sa stampom junaka iz crtanog filma 🤭 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Malo se opustio sad, da vidimo može li nešto u ovom setu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciomi Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Ne samo on. Meni je Nadal delovao umorno već u 1. setu protiv SchWartzija a Nolo deluje stalno umorno... ...dok mu ne prorade demoni. zakuvava se... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted June 11, 2021 Author Share Posted June 11, 2021 Da su kojim slucajem primili vakcinu rekli bismo da je zbog toga. Ma Francuzi ih stavili u neke hostele sa razdrndanim krevetima pa se nazuljali na federe 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Gledam sad, Cipi u 1. setu ima JEDAN viner i 11 UE. I takav dobije set, valjda ovo može samo protiv Saše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Smislio sam nadimak za Sašu. Od sad ga zovem "Kajla" 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciomi Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 (edited) aaaa tanko je to za kajlu. sad su po svetu klincima u modi lančići pogotovo u USA Nabacaju tri, četiri lančića kao svaki ima značenje, emotivnu vrednost. Divne razmene poena. Edited June 11, 2021 by Ciomi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Saša baš nema sreće sa vrhom mreže. Ali da, popravio se nivo baš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted June 11, 2021 Author Share Posted June 11, 2021 Decaku koji ovde pobedi odmah dodeliti tanjir, ovo sto smo do sad videli nije vredno polufinala. Ukupno imaju 17 vinera i 37 neiznudjenih gresaka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Ja kažem kako se popravio nivo i odmah festival UE, naravno Saša prednjači... mogao bi malo makar da produži ovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted June 11, 2021 Author Share Posted June 11, 2021 Novak i Rafa pocinju kad ovi zavrse ili cekaju do 17.30? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Danas kod mene čitav dan bez oblačka takorekuć, kad najednom - potop, ali bukvalno. @Boxy izgleda trebam zahvaliti Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Meni se čini da čekaju. Zverko može da bude zahvalan što neće videti finala jer bi tamo ovakav skupljao gemove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Pa taman kada odigraju treci set, mala pauza i bice taman 17:30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciomi Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Mnim da Cici uzima ovaj RG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Saša uspeva protivnika da svuče na svoj nivo, ali mu fali onaj deo u kom ga tuče na iskustvo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciomi Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 prašina najkompleksnija, najzinimljivija podloga za igru zvana tenis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Ukljucih se u mec pre desetak minuta ................. Cicipas ne igra svoju najbolju igru, ali to i nije potrebno protiv ovakvog Zvereva ................. imace najmanju potrosnju do finala, i uopste ga ne treba iskljuciti iz price o tituli ............................. Zverev mora nekako da malo ublazi poraz i da produzi ovu igru za jos sat vremena .................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Ovi trenutni uslovi deluju uzasno za novaka. Przi sunce, podloga u stanju tskvom kao da je toni celu noc odrzavao. Skupljanje gemova u najavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted June 11, 2021 Author Share Posted June 11, 2021 (edited) Prosle godine su uslovi vise odgovarali Novaku pa je bio bespomocan, mozda sad bude obrnuto. Edited June 11, 2021 by Milica 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 U finalu ženskog dubla Iga sa Betani igra protiv Krejčikove i Siniakove. Biće zanimljivo ako šampionka u singlu osvoji i dubl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Popizdeo Zverev sada, s pravom Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Meni se učinilo da je ono bio popriličan aut. Sad očekujem da Zverko ispusti i ovaj set posle ove odluke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts