Dracarys Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 To je ono, ako Novak dobije, lepo, ako izgubi, makar se dobiju pare na kladionici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Kroasane tv prenos, Novak na live score Link to comment Share on other sites More sharing options...
ИEsA IlIC Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 ja sam uvek verovao da moze biti goat. posle 2011., kad je postao broj 1 ja cekam ove dane. jos malo, jos malo! danas 19, pa idemo do 25. mozda i do 29. mrzi me da trazim ali sam rekao posle prvog seta da se vratio u glavi sto je i sam nole rekao posle meca. takodje sam na kraju drugog rekao da ce ga brejknuti bar 4 puta. brejknuo ga je 5 puta u 3. i 4., ako ne i vise. ako se uzme prvi set ne vidim kako cicipas to moze da okrene i ocekujem 3:0 uz poeziju od igre. ajd mozda mu i pusti set zbog sponzora. 3:0, 3:1. crvena po 2.9 protiv rafe je vec isplacena. kvota na noleta je jednostavno bila za ne propustiti. 5.5 da osvaja? pa jebiga. verovatno sad i nikad vise. ajmo! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pecaros Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Idemo rode! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 1 hour ago, McLeod said: Djokovic je apsolutni favorit naravno. Samo ne treba da izadje sa mindsetom da ce ovaj sam da se pobedi jer mu je prvo finale i to je to. Gotovo je ovo 😞😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 sad moze da nas izvadi samo da ga grk odvali 6:1 u prvom setu, da mc to gleda i promeni prognozu Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Vreme u Parizu kao da Rafa upravlja HAARP sistemom, po njegovoj meri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 (edited) Necu gledati, fudbal ima prioritet. Nisam gledao ni prosli pa je pobedio. Bice to ok, samo polako i bez nervoze. Edited June 13, 2021 by McLeod 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 drugari , pisite kako izgleda mec, kumicu sam na krstenju tj. rucku pa neko vreme ne mogu da gledam mec.hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Just now, vanjabarsa said: drugari , pisite kako izgleda mec, kumicu sam na krstenju tj. rucku pa neko vreme ne mogu da gledam mec.hvala Novak propustio dve BL na prvi Cicijev servis. Cici se izvukao servisom. Prerano je reci ali mi Novak ne deluje pokretljivo kao prekjuce... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Mogao je Novak odmah da ga pritisne sa brejkom na pocetku, ali se Grkce raspucao na servisu .................. morace dobro Novak da servira ................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Mogli su organizatori da pomere makar na 16h, bar je toliko zasluzio pobednik duela Rafa-Novak. Sunce bije, Cicipas sav mokar na pola gema 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 6 minutes ago, McLeod said: Bice to ok, samo polako i bez nervoze. rece sarl anri sanson robespjeru 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ИEsA IlIC Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 jedino ovako i moze. noletu sunce ide u oci. steta mogao je vec brejk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Najvise za @bistru vodu mutim , a mozda pomogne svima: https://www.vipleague.cc/philippe-chatrier-novak-djokovic-vs-stefanos-tsitsipas-streaming-link-8 Jedan od komentatora je McEnroe... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Cicipas je u ovoj fazi meca spreman za ozbiljnu tabacinu, a zavisice mnogo i od njegovog servisa .................... Novak ne deluje da je jos uvek u punoj brzini, ovo sunce ga bas i ne inspirise za sada ....................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted June 13, 2021 Author Share Posted June 13, 2021 Noletu ni Australijska vlaga i vrucina nisu naudila pa nece ni Pariska vrucina 💪 1 minute ago, jevrem69 said: Cicipas je u ovoj fazi meca spreman za ozbiljnu tabacinu, Nece se Novak u prvom setu nadjacavati sa njim, borba pocinje od polovine drugog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ИEsA IlIC Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 ima jedno 99% prvi servis i 4 asa. dobro je usao u mec, jos prvi servira. treba ga sto pre brejknuti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Novakov ritern jos uvek nije naspanovan do maksimuma, ocigledno mu treba neko vreme da se navikne na protivnikove servise ............... primetno je da je Cicipas poceo i drugi servis da servira malo agresivnije ..................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted June 13, 2021 Author Share Posted June 13, 2021 Ja za pola sata stizem do TV 🙁hvala svima koji napisu komentar meca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Mora Novak dosta cesce da koristi drop sot. Jedan Medvedev na sljaci ga je dosta namucio tim udarcem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ИEsA IlIC Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 noletu najvise smeta sunce i vrucina. sad je opet na drugoj strani, 7. gem, vreme je za brejk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted June 13, 2021 Author Share Posted June 13, 2021 Novak sva tri gema uzeo sa nulom!?! Toliko dobro servira? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Mogao je sada ozbiljno da sjebe koleno, ne znam kako je zapeo o sljaku...dal o liniju...dobro je 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Ima i do servisa, a ima i do toga sto ciciban nije Rafa, pa je Novak generalno bolji u razmenama. Ala se skrsio Novak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts