Jump to content

Rubin, Badel & Skenderbeg (vesti iz Regiona)

Recommended Posts

Posted
21 minutes ago, Helena said:

Ja govorim o Plenkoviću koga sam smatrala umerenim desničarem, ono ispade ZDS čovek :classic_dry:

Upravo to i pišem, on nije nikakav ZDS covek, to je kao što kod nas Piculu nazivaju ustasom( rezimski ljudi), ili Pupovca cetnikom u Hr.

Percepcija može biti baš jebena, inače Plenkovic ni nema ideologiju, on je poslušan djak Brisela i te zadatke uspešno ispunjava.

Posted

Ponavljam, odveo je decu da se slikaju sa Tompsonom i to je moja ZDS percepcija i ne samo moja.

A ako to radi zbog populizma, tim je gori i čovek i političar.

Posted
7 hours ago, Helena said:

Ponavljam, odveo je decu da se slikaju sa Tompsonom i to je moja ZDS percepcija i ne samo moja.

A ako to radi zbog populizma, tim je gori i čovek i političar.

Pa naravno da je loš čovek, on je ustvari levičar iz mladosti, kojem se stvorila šansa da se probije kao mladji političar nakon drugog pada hdz sa vlasti tamo 2011g.

Ali nema on nikakve veze sa ustastvom, nažalost samo koristi to kao paravan da ubede glasace da su sdp i možemo jugosloveni( što je crvena linija u Hr) i da oni mogu odvesti Hr samo u propast, takodje stvara pritisak na Most koji je desnicarska partija da ne udje u koaliciju sa njima, jer potencijalna koalicija bi donela preko 40% podrške i uz dosta procenata ispod cenzusa, kao i manjine gotovo sigurno vlast.

Hdz vise nema s kim uci u koaliciju, svi potencijalni partneri su debelo ispod 5%